Hae
Johanna Tolppola

JohanOnTarjous: Volyymiripset!

Mulle tällä viikolla laitettiin ensimmäistä kertaa Volyymiripset Sulossa. Mulla on aina aikaisemmin ollut siis ihan tavalliset ripsienpidennykset. Omasta mielestä suurin ero noista aikaisemmista ripsienpidennyksistä oli siinä, että silmissä tuntuu ettei olis mitään pidennyksiä. Ripset tuntuu ihan omilta niin silmissä kuin esim. sormella kun kokeilee. Ripset on niin hennot ja ohuet, mutta silti todella näyttävät, että menevät ihan omista ripsistä. Oon ihan super tyytyväinen näihin!

Tässä vähän enemmän tietoa volyymiripsistä:

”Volyymiripset ovat ripsienpidennysten uusi tekniikka, jossa normaaleja pidennysripsiä huomattavasti ohuempi ripsikuituja voidaan asentaa 2-7 kpl yhteen ripseen. Lopputulos on kuitenkin luonnollisempi, tuuheampi ja kestävämpi kuin perinteisessä ripsipidennyksessä.

Tämä johtuu siitä, että  volyymiripsien laittotekniikka on erilainen kuin perinteisillä ripsipidennyksillä ja kuitu huomattavasti ohuempaa. Perinteisessä Ripsienpidennyksessa jokaiseen ripseen asetetaan kestävällä liimalla yksi ripsikuitu.”

Täällä lisätietoa: http://www.hyvinvointisulo.fi/hoitoesittelyt/ripsien-pidennys-volyymiripset/

Olin eilen juhlistamassa Sulon syntymäpäiviä ja synttäreillä oli minihoitoja, tarjouksia, ihania kuppikakkuja ja synttärihuumaa. Olin siellä useamman tunnin kahvittelemassa ja oli tosi kivaa! Ajattelin jälkikäteen, että ihan kuin oltais tunnettu aina ja fiilis oli sama kuin oisin ollut kenen tahansa mun ystävien kanssa kahvittelemassa ja sitten hoksasinkin, että niinhän mä olin. Mun uusien ystävien kanssa. <3 Ihan huippua, että tää mun projekti on tuonut mun elämään myös uusia ystäviä!

Sain Sulosta myös ihan mielettömän tarjouksen Volyymiripsistä blogin lukijoille ja tää ehdottomasti kannattaa hyödyntää! 

Sulon Synttäritarjous Volyymiripsistä

Uudet Volyymiripset vain 75 € (norm. 145 €).

Alennuskoodi: JohanOnFitness

Tarjous koskee 26.10.-2.11. ajalla varattuja aikoja! Eli kunhan teet varauksen ensi viikon aikana niin saat hyödynnettyä tarjoushinnan. Itse ajan voi ottaa sitten minne haluaa. 🙂

Voit tehdä varauksen suoraan täältä: http://www.varaaheti.fi/hyvinvointisulo

Tai soittaa: Hyvinvointi Sulo, 040 124 2111

SUOSITTELEN, nää on ihanat! 🙂

kuva 3

kuva 2
kuva 1
kuva 4
kuva 3
kuva 2 kopio

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *