Hae
Johanna Tolppola

Kisavalmennuksen Kehityskuvat Koko Vuodelta

Aloitin kisavalmennukseni Bullin tallissa silloin reilu vuosi takaperin ja siitä lähtien olen säännöllisesti ottanut kehityskuvia, jotta pystyisi aina katselemaan sitä omaa kehitysprosessia.

Nyt osalla kevään kisaajista on jo dietti alkamassa ja tiedän sen paniikin mikä siihen kuuluu kun mietitään kerkeekö kisakuntoon jne. Itsellä oli ihan samat ajatukset oikeastaan ihan loppuun asti, joka toki vaikutti varmasti lopulta kisakuntoonkin, vaikkakin olin ihan tyytyväinen loppujen lopuksi tulleeseen seitsemänteen sijaan.

Halusin nyt julkaista ihan vain kuvasarjan jossa näkyy kisavuoden matkaa sieltä elokuusta kisoihin asti. Eli yhteensä reilu 12 kk. Siinä välissä paino on noussut, laskenut ja taas noussut. Kuvat ovat aikajärjestyksessä. Niissäkin huomaa miten kunto saattaa jopa vaihdella kuukausittain välillä hieman taakseppäin ja sitten taas harppaus eteenpäin. Viimeisenä on kaksi kuvaa viime viikon kuvauksista. Kisakunto on kaukana.. Monen kilon takana ja koko ajan kauemmaksi se myös menee mutta Nyt sitten on aika vihdoin hyväksyä oma off-kunto ja näiden kuvien inspiroimana uskon että ensi syksynä lavalle nousee taas paljon parempi minä. 🙂 Ensi viikosta lähtien alan taas ottamaan kehityskuvia ja niitä sitten aika ajoin laittelen myös tänne. 🙂

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

800_4102

20141018-Johanna Varis-179-Edit

Kuvaaja: Vesa Marjanen, Meikki ja hiukset: Pia Rasmussen 

20141018-Johanna Varis-273-Edit-Edit-2

Kuvaaja: Vesa Marjanen, Meikki ja hiukset: Pia Rasmussen 

16 kommenttia

 1. anabell kirjoitti:

  Siis wau. Olet todella kaunis ja ihan hirveästi olet tehnyt töitä saavuttaaksesi unelmasi. Ei voi kun ihailla.

  • johannavaris kirjoitti:

   Kiitos paljon! Näitä kuvia on hyvä laittaa niin jos itsekkin aina muistais että mikä työ onkaan jo takana ja miten paljon vuodessa saakaan muokattua omaa vartaloa. Nt vaan pitää jaksaa taas vuosi painaa täysiä. 🙂 Kiitos vielä kommentista.

 2. Viivi kirjoitti:

  Upea on kyllä kehitys jonka oot saanut vuodessa aikaan! 🙂

 3. Jade-Yolanda kirjoitti:

  Herttinen sentään, en mä ole millään tajunnut, että se ero on ollut noin suuri! Upeaa! Mun mielestäni teitte oikean päätöksen siirtää seuraavat kisasuunnitelmat syksyyn. Vuodessa ehtii taas tapahtumaan niin paljon, että sun tulevan syksyn kunto tulee varmasti olemaan taas aikaisempaan verrattuna ihan erilainen 🙂 Tsemppiä uudelle kehityskaudelle 😉

  Jade
  http://busybeingbodylicious.fitfashion.fi/

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka,

   Kiitos paljon. Juuh kyllä varmasti se kisoen siirto oli oikea ratkaisu. En vaan malttas ottaa et minkälainen paketti sitten siellä on vuoden päästä mutta nopeestihan se aika menee. 🙂 Kiitos. :))

   Yt,
   Johanna

 4. Sanne kirjoitti:

  Wau, oot huikea! <3

 5. Petra kirjoitti:

  Upeaa Johanna! 🙂 Näissä kuvissa ei oo mitään noloa, päinvastoin 🙂

  lungelady.blogspot.fi

 6. Sandra kirjoitti:

  Huikea muutos! Ei todellakaan ole noloa julkaista näitä kuvia – päinvastoin!! Tästä kyllä sai sellaista motivaatiota etten vähän aikaan ole saanut! Tuntuu pahalta myöntää olevani tällä hetkellä tuon ensimmäisen kuvan kunnossa… 🙁 jos saa kysyä, niin mikä oli aloitus painosi ja entä nykyinen? Oletko senttejä mitannut?

  Tsemppiä sulle tulevaisuutta varten ja täällä yks onnellinen sun puolesta 🙂 Hauskaa loppuvuotta <3

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka Sandra,

   Kiitos paljon kommentista! Ihana kuulla, että motivoi. Kaikki on mahdollista kun vaan jaksaa painaa. 🙂 Tuossa ekassa kuvassa tais lähtöpaino olla 68 kg, sitten n. keskivaiheilla projektia paino oli jo 72-73 kg Eli se nousi alkuun aika paljon ja sitten kisoissa paino oli 57 ja nyt noissa viimeisissä kuvissa se on n. 63 kg. 🙂 Mittoja en oo ottanut.

   Kiitos paljon ja tsemppiä myös sulle!!

   Yt,
   Johanna

 7. Terhi kirjoitti:

  Johanna wau!! Aloin heti farmin pikkujoulujen jälkee lukee sun blogia ja nyt tuli tää vastaan!! Ihan uskomatonta mutta totta! 🙂 ja onneks just nyt löysin tän koska itellä ollu niiiin surkee päivä ni tää oli kyl piristys! Tsemppiä treeneihin ja varmasti tullaan näkeen taas jossain vaihees! :))

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka, Heh Kiitos! 🙂 Kiva, että aloit ja ihana että kommentoit! 🙂
   Huippua, että tästä muutoksesta oli sulle piristystä päivän. 🙂 Kiitos paljon tsempistä ja varmasti tullaan näkemään vielä! Tsemppiä paljon sullekin! 🙂 <3

 8. Tuija kirjoitti:

  Eksyin sattumalta tänne sivuille. Täytyy kyllä sanoa, että Wow! Ihan mieletön muutos!
  Olipas kiva nähdä tällaisia kuvia 🙂
  Onnea jatkossakin urallesi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *