Hae
Johanna Tolppola

Ilta Miljonäärinä

Noniin. Lupasin Instagramissa, että palaan mun tämän viikon ”Johanna hetkeen” vielä tällä vikolla. Noh.. Mun ystävä oli viime vuonna ostanut mulle nimeltämainitsemattomasta paikasta lahjan jonka ideana oli kokea miltä tuntuu viettää luksus/miljonääri-elämää. Ohjelmaan kuului annetun lahjakortin mukaan; shampanjakylpy, luksus-kasvohoito, jalka- ja käsihoito sekä luksus kanasalaatti ja lasi kuplivaa. Kuulostaa hyvältä eikö? 😀

Noh. Tosiaan lahjakortti oli virunut kaapissa vuoden ja nyt päätin sen sitten vihdoin ja viimein käyttää. Varasin ajan ja ilmoitin, että kuplivaa en tarvitse mutta voin ottaa tilalla vaikka pepsi maxia ja odotinkin innolla pääseväni rentoutumaan luksus-Spa:han. Laitoin navigaattoriin osoitteen ja lähdin menemään kohti luksus-iltaani. Navigaattori vei mut nimeltämainitsemattomaan kaupunginosaan kerrostalon pihaan… Tässä vaiheessa vielä mietin että erikoiseen paikkaan ovat kyllä Span tehneet. Kun pääsin ovelle asti niin tajusin, että tämä Spa olikin vain kerrostalon asunto. 😀 Opin sen verran, että jos ”Span” ovessa lukee ”meiltä myös korttiennustukset” A4-tulosteena teipattuna että ehkä kannattaisi kääntyä takaisin. ;D

No avoimin mielin astuin kerrostalon huoneistoon sisään ja huh huomasin, että se toden totta oli luksus spa tehtynä kerrostaloasuntoon… Tai sitten en. 😀 Totuus oli että kyseessä siis oli kerrostaloasunto jossa oli kyllä muutama  vitriini ja vaaleenpunaista sisustusta joka ilmeisesti yritti viitata että ”hei me kyllä ollaan spa”, epäonnistuen siinä täydellisesti.

Heti aluksi oli siis vuorossa tämä ”shampanjakylpy” joka oli tämän kerrostaloasunnon kylppärissä ammeessa. ;D ;D ;D Siinä sitten lilluin tuntemattoman ihmisen kylppärissä ammeessa jonka sivuille oli aseteltu muutama kynttilä ja ainut asia mikä viittasi shampanjaan oli kuohuviinilasillinen joka odotti ammeen vieressä.

Tämän jälkeen puin päälleni ammeen vieressä olleen kylpytakin. En suinkaan ihanaa valkoista puhtaan tuoksuista kylpytakkia joita on aina hotelleissa vaan värikkään, tunkkaiselta haisevan kukkakuvioisen kylpytakin.

Asunnossa oli huone jossa oli kosmetologin tuoli ja siihen kävin sitten makaamaan. Luksuskasvohoito oli käytännössä kasvohieronta sekä ihan vain peruskasvonaamio. Ylellinen käsi- ja jalkahoito oli hierontoja ja ainiin kyllä multa lakattiin varpaat. 😀

Hieronnat oli kyllä ihanat ja nautin niistä tosi paljon mutta ei tämä kyllä ollut mitään sellaista mitä olin kuvitellut tämän olevan. Tätä siis kesti  yhden tunnin ja sitten olikin ”luksus-kanasalaatin” vuoro. Kanasalaatti oli ”hoitajan” itse tekemä salaatti jossa itseasiassa ei ollut yhtään kanaa. Siinä oli pakastemaissin paloja, salaatinlehtiä, mini-tomaattia ja mozarellapaloja sekä sinappikastiketta. Mun pepsimaxi oli valmiiksi kaadettu lasiin ja pulloa en nähnyt missään. Tämä että kanasalaatissa ei ollut kanoja ei ollut se oudoin juttu vaan se että söin sitä salaattia tämän asunnon olohuoneessa ja katsoin samalla telkkaria. 😀 😀

Siinä kun istuin kiusallisena tuntemattoman henkilön olkkarissa närkkien salaatinlehden paloja niin mietin vain että miten minä aina joudun näihin hemmetin outoihin tilanteisiin. 😀 No olihan tämä kokemus josta jo aika moni on saanut hyvät naurut. 😀

Jos muuten ette ole lukeneet mun vuosi sitten ollutta synttärilahjakokemusta kun kävin kansanparantajalla niin se kannattaa käydä lukemassa tästä: https://johanonfitness.vaikuttajamedia.fi/vuoden-kehityskuvaa-synttarikemut-ja-kansanparannusta/ 

 

kuva 1-2

”Luksuskanasalaatti”

kuva 2-2

 

Tässä näkyy vähän siitä kylpytakista. 😀

 

 

 

 

6 kommenttia

  1. Eveliina kirjoitti:

    Haha! Ei kauhistus, nauran täällä vedet silmissä! Ei ihme, jos olo on ollut hieman kiusaantunut 😀

  2. Tua kirjoitti:

    Hahahahah :DDD 😀 En kestä!!! Miten sulla on pitänyt pokka siellä, ettet oo ruvennut ulvoo naurusta 😀 Siinä on jollain kyllä bisnesidea välähtänyt xD

  3. Jenni kirjoitti:

    Ai kauhee 😀 Mut hyvä kun jaoit kokemuksesi, saipahan maanantain naurut 😀 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *