Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Uusi Yhteistyökumppani ja Viikonlopun Fiilikset

Kaupallinen yhteistyö: Detailed Beauty Salon

Viikonloppu taas takana ja siihen mahtuikin kaikkea mukavaa pientä ohjelmaa. Mulla on ollut flunssaa joten viimeviikon treenailut meni vähän penkin alle mutta varmaan teki ihan hyvää vaan olla.

kuva 9

Mun on ilo kertoa, että olen saanut uuden yhteistyökumppanin Detailed Beauty Nails:in. Heillä on aivan ihana studio Kannelmäen Kauppakeskus Kaaressa, jossa kävin viikonloppuna ottamassa elämäni kauneimmat kynnet. Tuolla alhaalla on ennen ja jälkeen kuvat kynsistä. Nää kynnet on vaan aivan ihanat! 🙂 <3

 

kuva 7

kuva 4

Perjantaina kävin ystävän luona ja hän teki mulle ”pienen” ja ”kevyen” päivetyksen mun synttärilahjaksi. Hän kysyi mitä saisi olla: Namibia, Etiopia vai Gambia? Noh.. valitsin Namibian. 😀

kuva 5

Lauantaina Aamulla kun heräsin fiilis oli että ei hitto ois pitänyt valita Etiopia. ;D 

Lauantaina kävin heti aamusta värjäämässä neiti A:n Lahden kisoja varten, jonka jälkeen menin kokeilemaan vähän salitreeniä. Neiti A oli hyvässä kunnossa ja siinä levittelin Jan Tanat ja söin aamupalaa jota hän oli tehnyt. Nam! Otin myös selfieitä hänen pokaalista ja musta ja kuvittelin jo itselläni sen oman pokaalin. Se on hyvä harjotella myös sen pokaalin pitoa. 😀 😀

kuva 6

kuva 3

Launtaina illalla kävin syömässä ravintolassa perheen kanssa ja sunnuntaina menin tietenkin Lahteen kannustamaan tiimikavereita!

kuva 8

Lahdessa mulla oli treffit mun tiimiläisen neiti E:n kanssa ja kierreltiinkin yhdessä messut useampaan otteeseen ympäri. Kiitos vaan hyvästä messuseurasta! <3 Ihana oli nähdä tiimiläisiä, tuttuja ja kavereita. Koko ajan sain höpötellä ja nauraa. Fiilis oli kyllä hyvä koko messujen ajan. 🙂 Kisoissa mua kauheasti jännitti muiden puolesta ja oli kyllä mahtava seurata kisoja. Tiimiläisille tuli hyviä sijoituksia ja oon tosi ylpeä meidän porukasta! Kun katsoin kilpasiskoja lavalla niin olin todella tyytyväinen, etten lähtenyt Lappeenrannan karsintaan, koska mua ei tuossa ajassa oltais mitenkään saatu yhtä kireään kuntoon mitä lavalla olijat oli. 🙂

Toki motivaatio nousi ihan hulluna mutta samalla tuli outo ja lamaannuttava fiilis. Tiedostan, että mun pitää olla paljon kireämpi ensi syksynä jos meinaan pärjätä. Iskee vaan pakokauhu että miten se on mahdollista, mutta pakko vaan taas tehdä parhaansa ja katsoa mihin se riittää.  Yritin buukkailla aikaa tuossa myös meidän tiimin mentaalikoutsille, koska haluaisin jotenkin purkaa mun ajatukset. On ollut jotenkin haastavaa saada sitä samaa modea päälle mitä mulla oli aikaisemmin. Voin rehellisesti sanoa, että vaikka motivaatiota on niin nyt puuttuu tekemisen meininki. Treenit siis menee tosi hyvin ja saan treenattua lihakset aivan loppuun ja nyt oon pysynyt ruokailussakin ihan ok:sti.. Mitä nyt viime viikko meni vähän niin ja näin. Mutta se on se ajatus ja fiilis mikä multa nyt puuttuu. Tosi vaikea selittää.. Toivottavasti tää menee nopeasti ohi ja saisin taas kunnolla kiinni tästä hommasta. 🙂

kuva.PNG

kuva 13

kuva 12

kuva 11

kuva 10

kuva 5

Että tällaisia ajatuksia tällä kertaa. Ja Ainiin viime viikolla kävin myös kampaajalla Lauttasaaren Hairspotissa ja nyt on taas tukka kunnossa. 🙂 Päätin nimittäin pitää prinsessaviikon kun kaikilla kisaajillakin oli, niin ei harmittanut niin paljoa kun itse ei päässy lavalle. 😀 Lyhennettiin hieman pidennyksiä ja kirkastettiin väriä sekä laitettiin kunnon tehohoito. Kiitos taas luottokampaamolleni! 🙂

Mukavaa viikkoa kaikille! 

kuva 1

kuva 2

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Detailed Beauty Salon

4 kommenttia

 1. Katriina kirjoitti:

  Hahahah hitto mä repeilin täällä yksikseni ”ois pitäny valita Etiopia” ja ”hyvähän se on harjoitella pokaalin pitoa”. Oot niin ihanan rempsee!! Ja oon ihan varma että ens vuonna sä saat oman pokaalisi<3 nyt vaan painetaan satalasissa duunia ni meistä tulee huippuja!!;)
  T. Katriina

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka,

   Kiva kun kommentoit. 🙂 Haha kiitos. 😀 😀 Juuh nyt vaan pitää saada se hyvä tsemppi taas päälle niin kyllä tää tästä. 🙂

   Tsemppiä treeneihin myös sulle! <3

   – Johanna

 2. Jeltsu kirjoitti:

  Hei,
  anteeksi uteluni, mutta millaista työtä teet, että sinulla on varaa salimaksujen, peruselämisen, lisäravinteiden, valmennuksen, kisaamisen lisäksi ottaa pidennykset ja kynnet, vai saatko ne sponssina?
  Nyt en kirjoita siis mitenkään arvosteluna vaan ihan sillä, että oma kisaaminen loppui todella lyhyeen osittain myös taloudellisista syistä.

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka,

   Teen mm. tapahtumian tuottamiseen liittyviä töitä. Mulla on tuttuja ja yhteistyökuvioita. 🙂 Ja ihanat vanhemmat ;D

   Laji on kyllä aika kallis. 😀

   Yt,
   Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *