Hae
Johanna Tolppola

JohanOnSynttärit!

Viikko meni ihan mukavasti. Totuttelua taas tiukempaan ruokavalioon ja kovaan treeniin. En vieläkään aivan kirjaimellisesti ole ruokavaliossa pysynyt. Tuntuu jotenkin paljon hankalammalta kuin aikaisemmin. En tiedä miksi. Käytännössä ma-to pysyin ruokavaliossa taas ihan grammalleen, mutta perjantaina oli mun synttärit ja sain luvan koutsilta syödä pullan niin söin sitten tooooosi ison sellaisen. 😀 Lauantaina sitten söin ylimääräisenä muutaman keksin ja pikkupullan. Sunnuntaina söin ylimääräisenä… 3 pientä lusikallista raakakakkua, jäätelön, ja kourallisen ranskalaisia sekä muutaman ylimääräisen riisikakun ja proteiinipatukan. Ei siis mitään ahmimisia, mutta kumminkin lipsumisia joita ei saisi tulla. Nään huomenna maanantaina valmentajan ja olen päätänyt, että heti kun saan hänen kanssaan laitettua tulevaisuuden suunnitelmat lukkoon ja tiedän tarkalleen mitä pitää tehdä, mitä haetaan, millä aikataululla niin pystyn olemaan tiukka itselleni. Voi olla, että oon vähän liian ankarakin itselleni. Oon sivusta seurannut myös muita kisanneita ja osalla on huomattavasti rennompi meno muutaman viikon kisojen jälkeen mitä mulla.

Tällä viikolla siis ohjelmassa oli yhteensä 3 x tunnin aamulenkki tyhjällä vatsalla, 1 aamusalitreeni, 4 salitreeniä illalla ja 3 kertaa tein 30 minuutin aerobisen salitreenin jälkeen. 

Kävin myös Sulossa ”sijoitus-kahvilla” ja rupateltiin kisakokemuksista yli tunti. Kivaa oli! 🙂

Perjantaina oli sitten mun synttärit. Täytin 27-vuotta. Päivä ei kauheasti eronnut mun normipäivästä eli aamualkoi treenillä. Hauska oli kun sykemittarikin onnitteli. 😀 Päivän olin töissä ja sain töihin kukkalähetyksen Herra A:lta.. Kirjaimellisesti. Ks. alhaalla oleva kuva ja kortti. 😀 Kyllä ne infossa vähän saatto ihmetellä, että kuka Herra A mulle kukkia lähettelee. 😀 Sain synttärilahjaksi Isiltä tietokoneen, äidiltä uudet peitot, tyynyt, pussilakanat ja ystävältä sain huipun kaulakorun. Siinä kaulakorussa oli käsipaino. Eli ihan huiput lahjat oli vaikka mitään en olisi tarvinnutkaan. <3 Menin töiden jälkeen sille synttäripullalle. Otin sitten isoimman pullan mitä löysin. 😀 Valmentaja oli tosiaan antanut luvan syödä pullan ja koosta ei ollut sitten puhetta.

Perjantaina illalla menin ajoissa nukkumaan, koska lauantaina olin töissä.

Lauantaina menin töiden jälkeen SATSiin treenaamaan selkää ja hauista. Treeni meni tosi hvyin. Illalla menin vielä ystävien 30 v synttärijuhliin. Oli huippua nähdä ystäviä ja tuttuja pitkästä aikaa ja sain tosi paljon tsemppejä ja onnitteluista sijoituksestani. Kaikki tietää mistä oon lähtenyt liikkeelle niin kaikki on yhtä onnellisia mun puolesta. Ihana oli, että kaikki tuli kyselee että jännittikö lavalla olo ja haluanko kisata uudelleen jne. Mukava oli myös kuunnella mitä muillekkin oikein kuuluu ja unohtaa hetkeksi omat kisajutut. 🙂

Sunnuntaina menin aamukävelylle herra A:n kanssa. Napattiin vaan takeaway-kahvit ja käppäiltiin raittiissa ilmassa joku 30 min. Ihan vain happihyppelynä. Hyvä tapa aloittaa päivä!

Iltapäivällä mentiin katsastamaan CityCenterin Be Good Wellness Bar. Olin kullut paikasta paljon nyt halusin käydä siellä. Tilattiin monta eri juttua ja maisteltiin kaikkea. Maistelin ekaa kertaa elämässäni raakasuklaata ja raakasuklaakakkua. Mä niin haluaisin nyt sanoa, että nam olipas täydellisen hyvää, mutta sit mä valehtelisin. Minttu Raakasuklaa kakku oli ihan jees, mutta kyllä mä enemmän pidän tavan kakusta (:D Yllätys) ja raakasuklaakin ei vaan ollut mun juttu. Sitä vähän niinkuin toivois, että se maistuu suklaalle, mutta sit se ei kumminkaan vaan maistu. Ehkä sekin vaan tarttee totuttelua. Herra A:n mielestä kaikki oli hyvää. 🙂 Eli näähän on ihan makuasioita. 🙂 Maistelin sitä whey whey -proteiiniäätelöä ja olin todella skeptinen sen suhteen mutta siinä taas kävi niin että mun mielestä se oli TOSI hyvää!! Nam!!

Illalla menin sitten salille treenaamaan jalkoja (taas kerran) ja treeni meni kyllä hyvin. Pikku hiljaa alkaa voimatasotkin nousemaan ja nyt pystyin tekemään jo ihan hyvillä painillakin mm. pohkeita. Selkähän mulla on edelleen rikki nii moni jalkaliike ottaa siihen aika rajusti niin joissain liikkeissä oon tehnyt niin että oon vaan laittanut vähemmän painoja ja keskittynyt lihaksen supistamiseen.

Tässä alhaalla kollaasi  26-vuotiaasta 27-vuoteen. 12 kk on mahtunut paljon; tanssia, bloggaamista, hullua treenaaista, kisaamista, uusia ystäviä, uusia tuulia sekä paljon muitakin ikimuistoisia hetkiä. Kiitos kaikille jotka ovat olleet tekemisissä kanssani tän vuoden aikana, olkaa myös jatkossa! <2 Nyt 27 vuotiaana aion rakastaa, nauraa, nauttia, tuntea, ja kokea taas asteen verran enemmän! 

kuva 233

kuva 533

 

Mun sykemittarikin toivotti onnee. 😀

kuva 2.PNG

s

kuva 433

kuva 333

kuva 134

kuva 66

kuva 22 JPG

kuva 5

kuva 4.PNG

kuva 3.PNG

kuva 333.PNG

kuva 2.PNG

kuva 1-2

 

 

 

2 kommenttia

 1. Viivi kirjoitti:

  Ihana toi ”salaperäinen” kukkalähetys!! 😀 Ja onnea jälkikäteen 🙂

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka,

   Kiitos. 🙂 Joo se oli kyllä ihana. :)) Saisi tulla useamminkin:D

   Yt,
   Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *