Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Nyt Huomio Kaikki Miehet!

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvointi Sulo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt huomio kaikki miehet!! Mun yhteistyökumppani Sulo etsii Miestä Nimuen ihonhoito-ohjelmaan!

Jos sulla on ongelmia ihon kanssa, jos se esim. hilseilee, on rasvainen tai siinä on näppylöitä niin nyt voit vihdoin saada siihen apua.

Sulo etsii miestä, joka haluaa ihonhoidolta tuloksia ja on valmis kertomaan ja näyttämään kokemuksistaan Nimue-kasvohoitojen ja kotihoitotuotteiden vaikutuksista ihoonsa.

He tarjoaa kuuden kasvohoitokerran sarjan veloituksetta (norm. arvo 610 €) sekä kotihoitotuotteet (Starter pack norm. 165 €) ja Active gel/Active lotion (norm. 61 €).

Hoitojen ja kotihoitotuotteiden yhteenlaskettu arvo: 836 €

Sulo edellyttää sinulta ainoastaan sitoutumista Nimue-kasvohoitojen kuuden kerran sarjaan ja käyttämään aktiivisesti kotihoitotuotteita kosmetologin ohjeiden mukaisesti hoitojen edetessä. Hoidot tehdään Sulossa.
Sinun tulisi myös kirjoittaa ja jakaa kokemuksiasi sosiaalisessa mediassa sarjahoidon aikana. Sulo ottaisi sinusta kuvia edistymisen myötä ja kuvat tulisivat Sulon ja Nimuen käyttöön.

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus kuvan kera miksi juuri Sinä tarvitset tehokkaan ihonhoito-ohjelman. Hakuaika päättyy 31.10.14. Lähetä hakemuksesi: hyvinvointi.sulo@gmail.com

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvointi Sulo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *