Hae
Johanna Tolppola

Kisaviikko nro 1

Nyt sitten voisinkin teille kertoa tarkemmin mit√§ kaikkea itse kisaviikkoon ja kisoihin valmistautumiseen kuului. ūüôā Olin ottanut t√∂ist√§ vapaaksi niin Jyv√§skyl√§n kisaviikon kuin Tampereenkin kisaviikon jotta voin keskitty√§ kisoihin ihan kokonaan.

Maanantai

Viime viikon maanantaina menin heti aamusta Lauttasaaren Hairspottiin. Siellä huollettiin mun pidennykset ja värjättiin tukka. Olin siellä yli neljä tuntia ja kyllä oli hiukset kunnossa tuon jälkeen. Väri oli juuri sellainen kun halusin sekä pidennykset oli silkin pehmeät. Sain mös heiltä mukaan kisoihin KMS-tuotteet, kammat, nipsuttimet ja peilin jotta ystävä pystyi loihtimaan kisakampauksen huipputuotteilla! Kiitos vaan Hairspotille!!

1

tu

Kampaajalta menin suoraan mun viimeisen RF-hoitoon Indie Hair & Beauty:iin.
Rf-hoito on siis lyhenne Radiofrekvenssihoidosta, joka vartalolle tehtäessä
tehoaa mm. selluliitin vähentämiseen, ihon kiinteytymiseen ja turvotuksen
poistoon. Parhaan tuloksen saa kun ottaa hoidon viiden kerran sarjana,
jolloin hoitokerrat tehdään mieluiten kerran viikossa. Tämä oli viides
kerta ja jokaisella kerralla olemme hoitaneet mun takareisiä, jotka ovat
olleet mun todellinen ongelmakohta.¬† Hoito itsess√§√§n on todella miellytt√§v√§. Makasin mahallani hoitop√∂yd√§ll√§ ja mun takareisi√§ vaan rullailtiin edestakaisin sellaisella l√§mpim√§ll√§ imulla. Todella rentouttavaa samalla! Itse huomasin ett√§ jalkoihin tuli selv√§√§ muutosta ja voin aidosti suositella hoitoa kaikille.¬†Tottakai el√§m√§ntavat vaikuttavat tuloksiin paljon ja nyt kun olen dieetill√§ ja sy√∂n terveellisesti niin toki hoitotuloksetkin ovat varmasti paremmat kuin, jos s√∂isin huonosti enk√§ liikkuisi ollenkaan. ūüôā T√§m√§ on silti sellainen hoito ett√§ tulevaisuudessa varmasti kokeilen samaa my√∂s vatsan alueelle kiinteytykseen.

indielogo2000

Tiistai

Tiistaina lähdin aamulla vielä Tampereelle tapaamaan valmentajaani ja ihanan Sirpan poseeraustunnille. Valmentajalle halusin näyttää vielä kuntoni, että uskallanko lauantaina nousta lavalle ja silloin valmentaja oli sitä mieltä että tottakai nousen. Tapaamisesta jäi hyvä mieli ja siitä jatkoinkin sitten Wolfille Sirpan oppeihin. Katsottiin vielä asentoja ja tehtiin pikku muutoksia. Sirpa on todella hyvä poseerausvalmentaja ja hänestä oikein huokuu positiivinen energia.

kuva 2

Tampereelta suoraan ajoin Suloon. Mulla oli varattuna aika sokerointiin. Tehtiin brassi sekä sokeroitiin kasvot ja kainalot. Koin, että tämä oli aivan välttämätöntä kisoihin!

Sulo_Logo

Sulosta ajoin ystäväni luokse ja hän teki mulle kisakynnet. Sain käsiini rakennekynnet sekä geelilaukkaukset varpaisiin. Niistä tuli aivan ihanat! Kiitos vaan ihanalle ystävälle!

kuva 1

Keskiviikko

Keskiviikkona menin taas Suloon ja mulle tehtiin kasvohoito, värjättiin kulmat ja ripset. Mun kasvot on koko ajan tullut paremmaksi ja paremmaksi kun oon käyttänyt Sulosta ostamiani Nimuen tuotteita. Ystävät ja perhe tietää miten hankalaa mulla on aina ollut mun ihon kanssa ja nyt se on aivan eri näköinen kuin ennen. Aikaisemmin oon käynyt lukuisilla eri kosmetologeilla ja hoidoissa sekä kokeillut kymmeniä eri tuotesarjoja ja maksanut itseni niistä kipeäksi. Oli niin onni että Sulon kautta pääsin testaamaan Nimueta ja nyt en pysty elämään ilman niitä.

nimueeee

Torstai

Torstaina oli Sulossa sitten viel√§ ripsien aika eli tehtiin mulle kisaripset! Mulle normaalisti tehd√§√§n aika luonnolliset mutta nyt oli tarkoitus tehd√§ sellaisen oikein n√§ytt√§v√§t r√§psyttimet ja sellaisethan niist√§ my√∂s tuli. Ripset oli aivan t√§ydelliset! Nyt kun ne on ollut mulla jo viikon niin oon ihan tottunut n√§inkin n√§ytt√§viin ripsiin. Voisin pit√§√§ n√§it√§ koko ajan. ūüėÄ Ei ole nimitt√§in tarvinnut meikki√§ k√§ytt√§√§ kun on kulmat ja ripset kunnossa. ūüôā

Ihan mielettömän iso kiitos Sulolle mun kisavalmistautumisesta!

t

Illalla pakkailin tavaroita ja kaveri tuli kahville. Hän antoi vielä ihanat lopputsempit kisoihin. Illalal taahtui myös Johanna-hetki kun riisuin housuja ja peukalo nyrjähti. Se turpos ja mustu hieman ja sitä sattu ihan kamalasti. Huh mikä tuuri!

kuva

Perjantai

Perjantaina menin sitten Neiti A:n luokse ja levitettiin toisillemme Protanat. Sen j√§lkeen l√§hdin Lauttasaaren Hairspottiin, jossa pestiin ja kuivattiin mun tukka jotta lauantaina on sitten helppo tehd√§ vaan kisakampaus. Helpotti kyll√§ tosi paljon, ett√§ p√§√§sin tekem√§√§n t√§m√§n niin ei tarvinnut itse ruveta pesem√§√§n tukkaa lavuaarissa hotellilla. Kaunis kiitos! ūüôā

hairspot_logo

Tämän jälkeen menin takaisin Neiti A:n luokse ja levitettiin toinen kerros väriä pintaan. Kun värit olivat kuivaneet niin sitten lähdettiin ajamaan Jyväskylään. Jyväskylässä käytiin ihan eka kilpailijakokouksessa hyväksyttämässä bikinit ja kengät jotka meni läpi. Tän jälkeen mentiin hotellille viemään tavarat ja samassa hotellissa oli myös tiimin väritsekki. Eli meidän valmentajat halusi tarkistaa kaikkien värit ja antaa viime hetken ohjeita. Tsekissä todettiin että mun ja neiti A:n värit olivat hyvät ja niitä ei tarvinnut korjailla.

j

Illalla hotellille saapui mun yst√§v√§t ja herra A Helsingist√§ tueksi. Mua k√§vi moikkaamassa my√∂s mun t√§ti miehens√§ ja lapsensa kanssa. Heid√§n lapsi on mun kummitytt√∂ ja h√§n on tarhaik√§inen prinsessa. H√§n kun n√§ki mun bikinien yl√§osan niin h√§n vaan totesi ”ai miten kaunis kaulakoru” :D.

Illalla alkoi sitten nesteiden poisto. Olin kuljettanut vaa’an mukana, koska halusin tiet√§√§ miten paljon saadaan vuorokaudessa nesteit√§ pihalle. Ravasin koko y√∂n vessassa eli en kauheasti saanut nukuttua ja aamulla vaaka n√§ytti 2,5 kg v√§hemm√§n kuin 10 tuntia aikaisemmin eli ihan ok:sti saatiin nesteet pois. Kunto oli kumminkin viel√§ t√§n j√§lkeenkin nesteinen mutta sille ei en√§√§ tuossa vaiheessa mahtanut mit√§√§n.

Lauantai

Aamupalan jälkeen mun ystävä laittoi mun tukan (Kiitos ihana neiti E) ja Hanna Prinkkilä tuli meikkaamaan mut ja neiti A:n. Olin todella tyytyväinen kisameikkiin! Iso kiitos Hannalle! Suosittelen kyllä tulevia kisaajia varaamaan ajoissa meikit Hannalta tuleviin kisoihin!

Hiusten ja meikin välissä levitettiin toisillemme neiti A:n kanssa JanTanat ja oikeastaan koko päivä menikin aika sumussa tukan, meikin ja rusketuksen kanssa.

10685370_10203792188620179_1115199211580647715_n

Mulla saapui loputkin yst√§v√§t ja perhe Helsingist√§ seuraamaan kisoja lauantaina iltap√§iv√§st√§ ja oli todella ihana, ett√§ kaikki oli koossa mua tukemassa. Yst√§v√§t olivat ihan huippuja kun auttoivat hotellihuoneessa kun siivoilivat ja pakkailivat mun tavaroita. ūüôā Herkistyin ihan kisapaikalle menness√§ni kun n√§in kaikki samassa paikassa. Olin niin otettu ett√§ yst√§v√§t ja perhe oli paikalla.

Lavan takana en kerennyt huilata yhtään vaan miltei saman tien alkoi öljyäminen sekä bikinien liimaus ja alta aika yksikön olinkin jo lavalla. Ja samalla tavalla se hetki oli nopeasti ohi. Nautin lavalla olosta todella paljon vaikka kunto ei riittänyt niin pitkälle kuin olin toivonut. Nyt jälkikäteen on monta asiaa mitä mun pitää tehdä toisin kisapäivänäkin. Esim. kisa-aamuna kunto oli huomattavasti parempi kuin sitten kisapaikalla. Tämä johtuu varmasti siitä että seisoin/istuin miltei koko päivän hotellihuoneessa vaikka mun olisi pitänyt makoilla aina kun on mahdollista. En myöskään kerennyt pumppailemaan lihaksia ollenkaan. Toki nämä on vaan pikkuseikkoja mutta kumminkin sellaisia asioita jotka haluan nyt tulevana lauantaina tehdä toisin. En usko että nämä nyt sijoitukseen vaikuttaa mutta siltikkin.

Kisojen j√§lkeen mentiin koko perheen ja yst√§vien kanssa yhdess√§ sy√∂m√§√§n. Harmitus v√§h√§n helpottui kun p√§√§sin l√§heisteni seuraan. Sain my√∂s kukkia yst√§vilt√§ ja kukistahan aina tulee hyv√§ mieli. ūüėÄ

Treenit ja ruokavalio

Treenien osalta koko viikko oli siis kevytt√§ jumppailua salilla sek√§ todella kevyit√§ aamuk√§velyj√§. Selk√§h√§n oli alkuviikon todella kipe√§ edelleen ja jouduin k√§ytt√§m√§√§mn apteekista ostettua selk√§tukea ett√§ pystyin liikkumaan. Onneksi se helpotti kisoihin menness√§.¬†Ruokavalio muuttui kisaviikolla ihan t√§ysin ja silloin sain sy√∂d√§ ja paljon! Kuulin ett√§ toisilla tyt√∂ill√§ oli n√§lk√§ tullut viimeistelyviikolla mutta m√§ olin t√§ynn√§ koko viikon. Ei tarvinnut n√§lk√§√§ n√§hd√§. Ruokavaliossa oli riisikakkuja, riisi√§, kaurapuuroa, kasviksia ja kanaa sek√§ marjoja. Olin kuullut sellaisia kauhutarinoita t√§st√§ viikosta etten tiennyt mit√§ odottaa mutta ilokseni sain todeta ett√§ koko viikon ruuat olivat todella terveellisi√§ ja olo oli todella hyv√§ koko viikon. Vett√§kin join koko viikon ihan normaalisti aina siihen perjantai iltaan asti eli en my√∂sk√§√§n kuollut janoon. ūüėÄ

li

Eli t√§llainen oli ensimm√§inen kisaviikko. Kirjoittelen taas my√∂hemmin millainen oli toinen kisaviikko. ūüôā Lauantaina tosiaan astelin taas lavalle ja siit√§ kirjoittelen my√∂hemmin. ūüôā

 

 

 

 

 

2 kommenttia

 1. Diana kirjoitti:

  Moikka!
  Hei katoin sun vanhoja postauksia ja olit tilannut Lonsdalen Tornado keng√§t treenikengiksi? Mink√§ koon otit ja vastasko miten kokoa..isoa vai pient√§? Kun tuolta Sportsdirectista olen tilaamassa niin viittis ihan hutia tehd√§. ūüėÄ

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka,

   Mulla on 39 jalka ja tilasin 39 keng√§t niin ne on puolikkaan koon verran liian pienet eli kannattaa ottaa vaik yks koko isompi. ūüôā

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *