Hae
Johanna Tolppola

Viimeistä Viedään

Pahoittelen taas blogihiljaisuutta. Nyt on ollut niin kauhea kiire etten ole vaan kerennyt päivittelemään tänne kuulumisia. Tänään alkaa onneksi kauan odotettu loma ja pääsen keskittymään 200 % tulevaan kisaan.

Viime viikolla tosiaan treenejä oli huimat 16 ja tällä viikolla olisi ollut vieläkin enemmän, mutta näin ”sopivasti” juuri ennen kisoja mun selkä sanoi itsensä irti. Istuminen sattuu, käveleminen sattuu, kaikki sattuu. Salilla oon pystynyt tekemään vaan kevyttä treenailua yläkropalle ja muutaman aerobisen crossarilla salivyön kanssa. Harmittaa tosi paljon mutta ei voi mitään. Katsotaan miten paljon se sitten tulee vaikuttamaan lopulliseen kisakuntoon.

Viime viikonloppuna kävin tapaamassa myös valmentajaa ja samalla kun varmistelin että ollaan aikataulussa niin sain käteeni viimeistelyohjeet. Eli valmentajan mukaan viikon päästä tulen nousemaan lavalle. Omasta mielestä kroppa ei ole vielä kisakunnossa mutta toivon että kun saadaan noi nesteet pois viimeistelyviikolla niin oma mielikin alkaisi olla valmentajan kanssa samaa mieltä.

Ensi viikosta tulee siis todella erilainen kuin mitä aikaisemmin/koskaan on ollut. Saan tankata hiilaria, kevyttä kävelyä ja kevyttä treeniä tiedossa sekä paljon tyttöjen hömppäjuttuja. Mulla on varattuna aika kynsiin, kampaamoon, kasvohoitoon, sokerointiin jne. Ihanaa! Kunnon hemmottelua! 🙂

Jyväskylään mulle kannustusjoukkoihin on tulossa koko perhe ja ystäviä. Heidän tuki on ollut korvaamatonta ja se merkitsee mulle ihan mielettömästi että he halusivat tulla mua katsomaan ja kannustamaan. Lavalle tulen viemään koko tähänastisen elämäni parhaimman kropan. Se ei välttämättä ole se kultaisen pokaalin vievä vartalo, mutta se on vartalo jonka eteen olen tehnyt töitä viimeiset pari vuotta ja olen aidosti antanut tälle projektille kaikkeni. Lavalle astun tietäen etten olisi voinut tehdä mitään toisin. Näin ollen, oli sijoitus mikä hyvänsä, en voi olla muuta kuin tyytyväinen lavalla seistessäni. Toki haluan kovasti sm-kilpailuihin ja sinne pääsy on se minun tavoite ja sitä kohti mennään! 🙂

Instaa päivittelen useammin niin tulkaahan seurailemaan myös sinne: @johannavaris

 

10635913_10153071418341542_9101886067230208694_n

 

2 kommenttia

 1. Emilia kirjoitti:

  Moikka! Eksyin tänne vanhaan tekstiin sun kisapostauksen kautta ja olis tosi kiinnostava kuulla millainen tälläinen 16 treenin viikko oli tarkemmin, esimerkiksi treenipäiväkirjan muodossa 🙂

  Emilia

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka,

   Voin varmasti sellaisen jossain vaiheessa kirjoittaa. 🙂 🙂 Kiva kun kommentoit ja ehdotit. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *