Hae
Johanna Tolppola

Hetkellinen Romahdus

Lasken päiviä alkavaan lomaani.. tällä hetkellä työpäiviä ennen lomaa on vielä 7 jäljellä. Onneksi viikonloppu on kumminkin lomaa. Nautin työstäni, mutta tällä hetkellä olen vain niin väsynyt että odotan vain sitä ettei mun tarvitse herätä aamulenkille ennen aamu viittä. 🙂

Maanantaina menin Elielin Satsiin tekemään jalkatreenin. Olin tosi väsynyt ja treeni ei luistanut enää samalla tavalla kuin aikaisemmilla viikoilla. Pääasia että sain treenin tehtyä ja tein parhaani. Treenin jälkeen vedin 30 minuuttia vielä juoksumatolla. Jalat oli niin rikki treenistä etten voinut hölkätä ja kävelemällä en saanut sykettä kohoamaan joten jouduin laittamaan juoksumaton ylämäki-asentoon ja kävelin siinä sitten koko puolituntisen. Oli kyllä raskasta! Treenin jälkeen vielä venyttelin.

Olin liikenteessä julkisilla kulkuvälineillä ja hyppäsinkin Elieliltä suoraan junaan. Mulla on juna-asemalta kotiin vain vajaan 10 minuutin kävelymatka ja olin treenistä niin rikki, että pyysin äitiä viemään mut asemalta kotiin. 😀 Valitettavasti hän oli varattuna joten kävelin kotiin askel kerrallaan, vedet silmissä. Älkää nyt vaan säikähtäkö, että onpas mulla kurjaa kun oon näin rikki että joudun ihan itkua vääntämään kotimatkat. 90 % ajasta mulla on siis hyvä olla ja olen iloinen, positiivinen ja edelleen pystyn operoimaan töissäkin tosi hyvin. Välillä varsinkin kovan treenin jälkeen kun väsymys ja energiatasot laskee niin paljon, niin tulee noita pieniä romahduksia jotka kyllä helpottavat saman tien, kun saan syödä päivällisen. 🙂 Edelleen koen, että tää on 100 % mun juttu ja kertaakaan ei ole käynyt mielessä, että jättäisin homman kesken tai että miksi ihmeessä olen tähän mukaan lähtenyt. Rakastan tätä hommaa ajoittaisista romahduksista huolimatta. Toisaalta noi pienet romahdukset vaan motivoi enemmän, koska pystyy ylittämään taas itsensä. Ja edelleen olen sitä mieltä että haluan jatkaa näiden kisojen jälkeen tätä hommaa, koska tää on vaan mun juttu. 🙂

Tiistaina menin taas aamulenkille ja aamulenkin jälkeen venyttelin kunnolla.

Töiden jälkeen menin Indie Hair & Beauty:n hoidettavaksi. Mulla oli aika RF-hoitoon jonka tarkoituksena on saada viimeisteltyä mun jalkojen kisakunto (selluliiteille kyytiä). Tällä kertaa hoidossa käytettiin enemmän lämpöä kuin aikaisemmilla kerroilla ja hoito tuntui ihanalta. Sain rentouduttua hetken verran. Oon itse jo nyt huomannut hoidosta apuja takareisien muhkuraisuudelle. Ne on tasoittunut jonkin verran. Toki dieettikin vaikuttaa, mutta uskon että hoidosta on ollut kyllä apua.

Hoidon jälkeen menin posettelemaan ystävän ja hänen kaverinsa kanssa. Kiva oli tavata taas uusia ihmisiä ja ihana oli viettää aikaa ystävän kanssa. Olin vuokrannut pienen peilisalin kotini vieressä olevasta uimahallista.

Viikonloppuna mulla on ohjelmassa mm. valmentajan tapaamista. Mun pitää viedä mun biksut sinne näytille ja katsotaan taas kunto. Viime lauantaina valmentaja sanoi, että nyt sitten saisin jo viimeistelyviikon ohjeet mukaan, mutta katsotaan tuleeko ne sitten vasta tapaamisen jälkeen. Niitä odotan innolla! Viikonloppuna tiedossa myös tiimipäivää jossa posetellaan yhdessä sekä käydään vielä kisapäivän asioita läpi. Vielä jaksaa muutaman päivän painaa töissä ja sitten onkin jo viikonloppu!

Energistä keskiviikkoa kaikille!

vatsat

Ekaa kertaa koko dieetin aikana näkyy vatsassa edes jotain 😀 Vielä on pehmeyttä ja paljon! Sormet ristissä odottelen viimeistelyä 😀

2 kommenttia

 1. Tua Wikholm kirjoitti:

  Paljon tsemppiä, oot kiristynyt ihan huimasti! 🙂 Kohta loma ja saat keskittyä vaan olennaiseen 🙂 Mulla vielä 5 vko töitä, kisaviikko lomaa. Toi on kyllä niin totta, että välillä treenin jälkeen on ihan rikkipoikkipinossa ennen kun saa ruuat masuun. Itse kanssa varmaan sen 90 % ajasta todella energinen ja onnellinen olo, mutta just treenin jälkeen jos esim. menee bussi nenän edestä niin saattaa tulla pikku itku 😀 Sit kun on saanut syötyä niin johan taas hymyilyttää.

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka,

   Kiva kun kommentoit! 🙂

   Kiitos paljon! Itse sitä vaan sokaistuu muutokselle ja kun joka päivä suurennuslasin kanssa katsoo peilistä omaa kuvaa 😀 Juuh ootan niin paljon tota lomaa, huh!

   Hauska kuulla että muillakin on näitä ajoittaisia romahduksia. Tiedän niin ton tunteen että haluu nopeesti treenin jälkeen kotiin vaan syömään ja sit jos joku ei onnistu niin saa kyllä purra hammasta. 😀 Kumma vaikutus tuolla ruualla. 😀

   Tsemppiä sullekkin ja hyvä että saat lomailla kisaviikon myös! 🙂

   Yt,
   Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *