Hae
Johanna Tolppola

Neljän Liikkeen Jalkatreeni

Keskiviikkona illalla pääsin taas Suloon. Tällä kertaa oli vuorossa brassi sekä kainaloiden sokerointi. Ilman näitä kahta en voisi elää! Tuli taas täydellisen sileä iho. Joka kerta sokeroinnin tekeminen helpottaa enemmän ja enemmän. Kainaloissa ei oikeastaan tunnu enää miltään koko sokerointi. Voin kyllä suositella! 🙂

Myöhemmin menin vielä salille tekemään yläkroppatreenin. Pumppasin selkää ja hauiksia. Tein mm. ylätaljaa, alataljaa, kulmasoutua, pulloveria, hauiskääntöä z-tangolla ja käsipainoilla scotti penkissä sekä hammeria. Sain hyvän tuntuman niin selkään kuin hauikseenkin! Selkä meni myös ihan hyvään pumppiin. 😀 Tuossa alhaalla on muuten kuva minkälaista kehitystä selkään on tullut nyt vuoden aikana. Ensimmäinen kuva on viime vuoden elokuulta ja toinen kuva on sitten eiliseltä. 🙂

Tänään aamu alkoi taas klo 7 Kampin Motivuksessa kun menin tekemään viikon toisen jalkatreenin pt:n kanssa.

Torstaiaamun rääkki:

Supersarjana:

Pystypunnerrus smithissä, toistot 50, 40, 30, 20, 10

Jalkojen loitontajat laitteessa, toistot 50, 40, 30, 20, 10

Supersarjana:

Jalkaprässi leveällä jalka-asennolla, toistot 10, 20, 30, 40, 50

Lantion nostot smithissä, toistot 10, 20, 30, 40, 50

Muutama liike mutta toistoja sitäkin enemmän. Tein kuolemaa! Varsinkin tuossa vikassa supersarjassa. Huh. Ideana oli, että ensimmäisessä supersarjassa jokaisella kierroksella lisättiin painoja ja toisessa supersarjassa sitten vähennettiin painoja. Kyllä tuolla treenillä taas hyvin heräsi. 😀

Illalla on vuorossa sitten lenkkeilyä ja kehonhuoltoa. 🙂 Aurinkoista torstaita!

s

2013 vs 2014

suloa_21

farkku

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *