Hae
Johanna Tolppola

Hiilaritankkaus Ja Tän Hetkiset Tulokset Dietistä

Nyt on sitten tankattu! Eilen oli siis hiilaritankkaus johon olin saanut valmentajalta ruokavalion. Ruokavalio koostui viidestä ateriasta jossa jokaisessa oli todella paljon hiilaria. Ruokina oli mm. hedelmiä (paljon), riisipiirakoita, riisikakkuja, pastaa ja iltapalaksi sain jopa vanilija jäätelöä. Jokaisessa ateriassa oli niin paljon ruokaa, että jouduin ne siis ihan ahtamaan itseeni. Koko päivän olin ihan ähkyssä ja en kyennyt tekemään yhtään mitään. En pystynyt edes istumaan kun vatsa oli niin täys. En edes vapaasyöntipäivinä syö noin paljoa. Huh!

Olo oli siis todella surkea koko päivän. Oli toki kiva syödä jotain muutakin kuin diettiruokaa, mutta se taas tuli todistettua ettei se ruoka yksinään ole ”se juttu” vaan se on se tilanne + ruoka. Eli joskus olisi kiva mennä syömään kaverin kanssa ravintolaan tai elokuviin ottaa vähän popparia mukaan tai sitten syödä sitä pastaa vaikka kerran viikossa ihan vain kotona. Nyt kun yhteen päivään ahdetaan hemmetisti ruokaa niin ei se olekaan niin kivaa. Täytyy sanoa, että mieluummin koen nälkää kuin tota oloa mikä mulla oli eilen ja vielä nytkin tuntuu vatsa aralta.

Valmentajan mukaan tämä oli nyt hyvä tehdä ja häntä toki uskon. Varmasti muutaman päivän sisään olokin taas tasaantuu ja ainakin alku viikon treeneissä pitäisi olla todella hyvät tehot. 🙂

Yöllä laitoin valmentajille viestin että ”Älkää enää ikinä laitakko mua syömään näin paljon!! Ja tää ei ole vitsi!” 😀

Sunnuntai aamuna kävin muuten taas vaa’alla ja nyt melkein 10 kiloa on lähtenyt kisadietillä. Vielä pitäisi jonkin verran lähteä kisoihin mutta suunta on oikea. Katsotaan mitä saadaan aikaseksi neljässä viikossa. 🙂 ”Kiva” oli ruveta syömään just kun tuntui että sain hyvän draivin painon pudotukselle. 😀

Ihanaa maanantaita kaikille! 🙂

kuva 1

Eka kuva on kisadietin alusta ja toka eiliseltä. 🙂

kuva 25

Tankkaus: Aamupala

kuva 36

Tankkaus: Päivällinen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *