Hae
Johanna Tolppola

Nälkä!

Taa yksi viikko loppusuoralla ja olotilat ja fiilikset on yhtä vuoristorataa.

Alkuviikko oli mulla tosi hyvä. Energiaa riitti vaikka muille jakaa ja olokin oli hyvä, mutta eilen se sitten iski. Se kaamean kova nälkä. Sanoin kuvailemattoman kova nälkä. Nälkä joka valtaa koko kehon ja mielen ja et pysty ajattelemaan mitään muuta.

Eilen nälän lisäksi pääsin tekemään oman treenin vasta illalla ja olin kotona vasta yhdeksän jälkeen. Treeni meni kyllä hyvin, mutta sen jälkeen iski ihan tajuttoman huono olo. Kun pääsin kotiin rupesin vain itkemään ja söin tosi nopeasti mun päivällisen. Syömisestä tuli todella huono olo, jonka takia sitten oksensin kaksi kertaa. Päätin jättää kaiken ihan hujan hajan ja vaan raahauduin samantien sänkyyn nukkumaan.

Sain nukutta noin 7 tuntia kun herätyskello herätti aamulenkille. Oli lähellä, että olisin jäänyt sänkyyn koska olin vain niin rikki, mutta päätin mennä kokeilemaan jos olo paranisi. Lenkki ei missään nimessä mennyt niin hyvin kuin yleensä mutta tein sen tunnin lenkin kuten kuuluukin, kaikesta huolimatta. Aamupala onneksi helpotti vähän oloa.

Aamupalan jälkeen pääsin Suloon ja siellä mulla oli ripsihuolto. Nukahdin miltei samantien ja muutamaan otteeseen havahduin kun tuhisin ja säpsähtelin, mutta aika nopeasti sammahdin uudestaan. Kun lopulta heräsin mulla oli taas täydelliset ripset! Kiitos ihanalle Sulolle! Pääsette tutustumaan heidän palveluihinsa tästä. Sain myös hurjasti tsemppiä jaksamiseen kun Sulon henkilökunta sanoi miten olenkaan muuttunut tässä kisaprojektin aikana. <3

Niin kuin tuossa mainitsin, niin alku viikko meni siis tosi hyvin. Olen tällä viikolla treenannut kahdesti pt:n kanssa ja treenit on ollut todella hyviä, kuten aina. Valmentaja sanoikin viime maanantaina, että jaloissa on menty tosi paljon eteenpäin… Hyvä niin…Treenaanhan niitä tällä hetkellä 3 kertaa viikossa ja aina 2 kertaa pt:n kanssa. 😀 Heh.

Keskiviikkona olin myös taas siinä Indie Hair & Beauty:n RF-hoidossa (radiofrekvenssi). Käyn hoidossa viisi kertaa ennen kisoja ja hoito tehdään joka kerta mun pahimmalle ongelmakohdalle eli takareisille. Hoito kestää aina noin tunnin ja puolet ajasta käsitellään vasenta jalkaa ja toiset puolet oikeaa. Hoito tuntuu vähän samalta kuin lämmin ja itseasiassa aika miellyttävä imukuppi rullailisi jalkaa edestakaisin. Itseä hoito ei satu ollenkaan vaan tuntuukin juuri tosi hyvältä. Uskon, että tästä on suuri apu kisakunnon viimeistelyyn.

Huomenna on tankkaus jota odotan niin innolla kuin kauhulla. Uskon tankkauksen tekevän hyvää mun ololle ja keholle ja onhan se kiva saada vaihtelua ruokavalioon, mutta toisaalta taas jännittää miten se kroppa siihen reagoi. Aion viettää koko huomisen päivän kotona leffoja katsellen ja mun riisikakkuja syöden. 😀

Ainiin.. Äiti oli ostanut mulle Zaran 34 koon farkut. Sanoin sille ettei ne varmasti tule mulle mahtumaan ja äiti väitti kiven kovaa että kyllä ne menee.. No niinhän siinä kävi. Farkut meni päälle. Ihan uskomatonta! En ole ikinä pitänyt tuon koon farkkuja vaikka venyvää kangasta onkin! Nyt pitää vaan muistaa mentaalivalmennuksessa tehty lupaus: Näen itseni joka päivä vähä paremmin. 🙂

Mukavaa viikonloppua kaikille!

2003

34 koon farkut jalassa. Huh. :)) Pehmeyttä kyllä on ja paljon! 4 viikkoa aikaa! 🙂

 

kuva 2

Eilinen olotila.

kuva 3

Uudet ripset!! 🙂 

 

6 kommenttia

 1. Petra kirjoitti:

  Hui! Miten sun jalat kestää noin monta treeniä viikossa? 😀 Mun jalat on ihan rikki yhdestä jalkatreenistä… Joskus tein kahta, mut ne meni niin pahasti tukkoon et päädyin treenaa vaan kerran viikkoon 🙂

  • johannavaris kirjoitti:

   Ei mun jalat kestäkkään. 😀 Heh. On ne kyl oikeesti vaan tottunut. 😀 Luulis kiinteytyvän näillä treeneillä, mutta tiukassa on 😀

 2. Nenni kirjoitti:

  Hei, olis kiva kuulla miten parisuhde kestää tollasta pitkää diettiä ja kisoihin valmistautumista? Millaista tukea saat mieheltäsi ja miten teillä riittää aika (ja energia) parisuhteessa toisillenne? Syntyykö riiitoja ja mistä asioista? 🙂

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka,

   Kiitos kommentista!

   Tää aihe on kyllä sellainen että voisin joskus tehdä siitä vaikkapa kokonaisen päivityksen. 😀 Suhde on kestänyt tosi hyvin. Olemme olleet yhdessä niin pitkään että ei tällaiset dietit sitä horjuta. 🙂 Mies tukee erinomaisesti; potkii lenkille (muutaman kerran viikossa lähtee jopa mukaan), lähtee mukaan rappustreeneihin ja salillakin käydään välillä yhdessä kun aikataulut antaa periksi. Toki viikolla nähdään tosi vähän vaikka saman katon alla asutaankin koska molemmilla on työt ja harrastukset, mutta viikonloppuisin sitten vietetään enemmän aikaa yhdessä. Riitoja ei oikeastaan ole syntynyt, koska jos oon pahalla päällä niin sanon vaan suoraan että nyt mulle ei kannatta puhua. 😀

   Yt,
   Johanna

 3. Elisa kirjoitti:

  Sulla on kyllä tosi kiva blogi! 🙂 Ja mä tykkään kun kerrot avoimesti sekä hyvistä että huonoista päivistä. Munkin päivät ja olotilat vaihtelee tosi paljon, mutta kyllä tästä selvitään! Tsemppiä!

  • johannavaris kirjoitti:

   Kiitos paljon! Ihanaa että luet ja tykkäät! 🙂 Joo haluan olla rehellinen, koska ei tää aina ole ruusuilla tanssimista niin kuin ei elämä normaalistikkaan. Tosi paljon tsemppiä myös sulle! :))

   Yt,
   Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *