Hae
Johanna Tolppola

Ennätysten Rikkomista Dietillä

Tää viikko on mennyt taas ihan mielettömän nopeesti, huh. Tällä viikolla heti maanantaina olin tekemässä ihan hullun olkapää/ojentajatreenin Martinlaakson Fitness24Sevenissä.  Mulla oli mieletön virtapiikki ja lämmittelin aluksi 15 minuuttia juoksumatolla jonka jälkeen tein oman ohjelman ja vielä muutaman extra liikkeen. Sain tosi kovan poltteen niin olkapäihin kuin ojentajiinkin. Fiilis oli tosi hyvä treenin jälkeen. Lopuksi vielä venyttelin joku 10 minuuttia.

Maanantain ja tiistain välisenä yönä en saanut oikein nukuttua. Nukuin koiran unta ja heräilin tunnin välein joten peruutin tiistaiaamun treenit pt:n kanssa. Sain ne onneksi siirrettyä heti keskiviikolle. Työpäivä meni vähän silmät ristissä, mutta ihana oli päästä työpäivän jälkeen rentoutumaan Suloon. Mulla oli aika hierontaan ja tällä kertaa hierottiin selkää, hartioita ja niskaa. Ne olikin aika jumissa joten hieronta tuli tarpeeseen. Oli ihan täydellistä! Käykäähän kurkkaamassa Sulon fb-sivut. Sinne tulee aina tosi usein erinomaisia kamppiksia. Pääsette sinne tästä.

Hieronnasta suoraan menin Pitäjänmäen Satsille ihan vain posettelemaan yksikseni. Harjoittelin asentoja ja muutamaa eri etuposeerausta. Lopuksi taas venyttelin jonkin aikaa.

Posettelun jälkeen kävin vielä uimassa. Eli oli aika mukava päivä!!

Keskiviikkona heti aamulla klo 7 olin treenaamassa pt:n kanssa Kampin Motivuksessa. Vedettiin jalkatreeni; takareidet/peppu. Voin rehellisesti sanoa, että jokaisessa treenissä pt:n kanssa mä koen ylittäväni itseni. Treeni oli hyvä ja raskas ja just sitä mitä halusin. 🙂

Treeneistä menin töihin ja töistä menin suoraan Indie Hair & Beauty:n RF-hoitoon (radiofrekvenssihoito), joka kuuluu osaksi mun viimeisen kuukauden tehopanostusta kisoihin. Hoito tehtiin mun takareisille, joka on selvästi mun ongelmakohta, koska iho on epätasainen ja siellä on selluliittia. Mulle tehdään hoito viisi kertaa ennen kisoja ja uskon sen todella auttavan! Hoito oli tosi miellyttävä ja se ei sattunut ollenkaan. Otin sen ihan palauttavana hoitona jaloille treenin jäljiltä. 🙂 Heidän tuotevalikoimaan pääsette muuten tutustumaan tästä.

RF-hoidosta menin vuokraamaan leffan ja vaan nautiskelin yksinolostani loppuillan.

Torstaina mulla oli aamulenkki sekä illalla treenit taas pt:n kanssa. Yllätys, treenattiin taas jalkoja. Tällä kertaa volyymimielessä. Tehtiin kiertoharjoitteluna (kiva nimi kuntopiirille) viisi eri liikettä ja jokaista piti tehdä 15-20 toistoa suoraan putkeen. Kierroksen jälkeen oli 1-2 min palautusaika. Yhteen kierrokseen kuului: Smithikyykky polviltaan, Pystypunnerrus jaloilla smithissä, jalkaprässi kapealla jalka-asennolla, askelkyykyt stepperin kanssa sekä lantion nostot korokkeelta yhdellä jalalla. Viimeisellä kierroksella lastattiin sitten smithiin painoja sen verran että niskassa oli 100 kg kun tein kyykkyjä polviltaan! Se on oma ennätykseni. Edes Offilla en ole tehnyt tuollaisella painolla. Toistoja sain tehtyä 10. Oli ihan voittajafiilis! Toisaalta jälkikäteen rupesin pohtimaan olenkohan sittenkin tehnyt aikaisemmin liian pienillä painoilla… Ristiriitaisia tuntemuksia. 😀

Tuo että pystyin nälkäisenä, väsyneenä ja 19 viikkoa dietanneena rikkomaan omat ennätykseni treenissä kertoo musta hyvin paljon siitä miten petollinen se oma mieli onkaan. En olisi ikinä uskonut pystyväni tässä vaiheessa tekemään mitään tuollaista mutta kun on se toinen siinä, joka kannustaa ja haastaa sekä turvaa toki selustan 😀 niin sitä vaan pystyy painaa menemään!

Jo ennen kun aloitin diettaamisen niin päätin etten missään vaiheessa päästä itseäni sille ns. ”moodille”, että nyt kun minä olen dietillä niin minä en voi tehdä samoilla painoilla kuin offilla, olen väsyneempi ja siksi treeniteho ei ole samanlainen.. jne. Päätin tosiaan etten sorru tuohon. Ihan sama mikä fiilis olisi. Uskon, että sillä on ollut myös iso merkitys siinä että treenit on luistanut tosi hyvin. Oon jaksanut mainiosti ja treenitehot on olleet loistavat. Painoissa oon ihan vähän joutunut laskemaan kiloja alaspäin mutta en paljoa. Joissakin liikkeissä en ole ollenkaan laskenut painoja alaspäin ja joissain liikkeissä olen pystynyt jopa nostamaan painoja. Katsotaan mitä tapahtuu viimeisillä viikoilla, mutta nyt ainakin näin. :))

Ihanaa viikonloppua kaikille!

kuva2

kuva1

kuva

 

 

2 kommenttia

 1. Jonna kirjoitti:

  Etkö asu sun poikaystävän kanssa yhdessä? Ajattelin kun ”nautit yksinolosta” ja oot muutenkin paljon ilman sitä? 🙂

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka,

   Juuh asun kyllä. 😀 Mutta silti nautin tän kiireen keskellä yksinolosta. 🙂 Joo myönnettäköön että vietetään aika vähän aikaa yhdessä, mutta se vaan johtuu siitä että meillä molemmilla on omat aikaa vievät harrastukset. 🙂 Mutta kyllä me silti ihan päivittäin nähdään ja vietetään edes vähän aikaa yhdessä. 🙂

   Yt,
   Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *