Hae
Johanna Tolppola

Erilainen Tyttöjen Ilta ja Body-lehden Kilpailijaesittely

 

Viikonloppu meni mukavasti aika fitness-painotteisesti kylläkin. 🙂

Perjantaina menin suoraan töistä tunnin lenkille, joka meni ihan mukavasti. Aurinko paistoi, mukava pieni tuulen vire ja hyvää musiikkia. 🙂 Lenkin jälkeen menin kotiin käymään suihkussa ja vähän siistiytymässä ja sitten lähdin tapaamaan ystävääni keskustaan. Kierreltiin eri terasseja ja hetkeksi sain ajatukseni ihan jonnekin muualle. Ihana oli vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa. Jaksoin valvoa jopa kahteentoista, joka on multa kyllä saavutus!

Lauantaina heräsin ajoissa taas salille. Tein salitreenin tyhjällä vatsalla. Treenasin jalat. Huhhuh, että oli rankka treeni! Tein koko treenin supersarjaa ja pitkiä toistoa kumminkin niin, etten vaan pumpannut lihaksia vaan pidin silti liikkeet todella hallittuina, jotta lihas pysyi jännityksessä koko liikkeen ajan. Voin sanoa, että treeni meni perille! 😀

Salin jälkeen menin kotiin syömään aamupalan, jonka jälkeen lähdin tunnin lenkille. Lenkki meni taas ihan hyvin ja fiiliskin oli kohdillaan koko tunnin.

Lenkin jälkeen rullailin kotona lihaksia ja venyttelin. Siivosin myös koko kämpän. Olin jotenkin yllättävän ahkeralla päällä. 😀

Illalla Neiti A tuli mun luokse kylään ja me vietettiin tyttöjen iltaa. Emme kylläkään leikkineet tyynysotaa ja puhallelleet saippuakuplia pastellin sävyisissä alusvaatteissa vaan avattiin Protana-purkki (kisarusketus) ja napattiin Lakkapensseli käteen ja ruvettiin sutimaan toisiimme väriä pintaan. Illan ideana oli siis se, että testataan ensinnäkin miten iho reagoi väriin sekä miten se levittyy jotta kisoissa ei tarvitse miettiä sen enempää.

Väri levitty hyvin ja opimme kyllä pieniä viilauksia mitä kannattaa ja mitä ei kannata tehdä jne. Kun odottelimme että väri kuivuu niin joimme Cocacola zeroa kuohuviinilaseista. 😀 Kaiken kaikkiaan oli kyllä mukava ilta!

Myöhemmin heitin Neiti A:n kotiin ja kävin itse vuokraamassa leffan. Nukahdin kumminkin kesken katsomisen jo klo 23. 🙂

Sunnuntaina menin aamulenkille mukavan ”pikku” rusketuksen kanssa. Nyt kyllä lenkki maistui aika puulle mutta minkäs teet kun se on vaan tehtävä.

Sunnuntaina päivällä mun luokse tuli taas Neiti A ja meidän molempien kisameikkaaja Hanna. Hanna tuli tekemään meille testimeikkiä vol 2. Ennen meikin aloitusta levitettiin vielä JanTanat pintaan jotta nähtiin se se todellinen kisaväri ja meikki saatiin mätsäämään siihen.

Meikki onnistu ihan täydellisesti! Olin todella tyytyväinen lopputulokseen. 🙂 Kiitos vaan Hannalle! Voitte käydä tutustumassa hänen palveluihinsa tästä.

Sunnuntaina illalla menin tekemään vielä rappustreenin Jättärille. Jalat oli niin kipeenä valmiiks mutta silti vaan piti jaksaa painaa. Onneks noita rappustreenejä on vaan kerran viikossa. 🙂

Laitoin kuvat rusketuksesta valmentajalle ja samallahan niissä näky tän hetkinen kunto. Laitoin vaan viestiin että kato nyt.. pitäiskö hei tehdä 7 lenkkiä viikossa ja intervallit salitreenin jälkeen. 😀 Valmentaja vastasi tuttuun tyyliin että Kaikki kunnossa ja treenejä ei lisätä nyt jne. Näen valmentajan viikon päästä maanantaina niin katsotaan saisinko kinuttua livenä lisää treeniä. 😀

Viikonlopun aikana Body-lehti julkaisi myös mun kilpailijaesittelyn. Jeij! Pääsette sen lukemaan tästä.

 

kuva1

 

kuva

 

irivstys

 

 

meikki1

meikki2

jalat

kuva22

viisitoista pienempieditededited

Tää kuva on muuten niistä aikaisemmista kuvauksista. 🙂 Kuvausten kampauksen teki muuten Hairspot!! 🙂

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *