Hae
Johanna Tolppola

Toipumista, Treenejä ja Kuvaukset

Viikko on taas kohta ohi ja tämä viikko ei mennyt nyt ihan suunnitelmien mukaan.

Olin maanantaina normaalisti töissä, jonka jälkeen menin treenaamaan taas pt:n kanssa Kampin Motivukseen. Treenattiin selkää ja hauista. Oli todella raskas treeni!! Aloitettiin treenit tekemällä leukoja ja sitten siirryttiin avustettuun leuanvetoon. Näiden jälkeen tehtiin mm. kulmasoutuvariaatioita molemmilla käsillä ja yhdellä kädellä. Hauisliikkeiksi otettiin mukaan vähän kääntöä tangolla seisten ja käsipainolla scottipenkissä sekä käsipainolla hammeria. Huh!

Mulla on taas muutama viikko ollut outo tunne vatsassa (ylävatsa) ja tiistaina aamulla se olikin taas niin kipee  etten voinut ihan suorassa kävellä. Päätin mennä samantien lääkäriin ja otettiin verikokeet ja tutkittiin vatsaa ja onneksi ei mitään vakavaa. Mulla oli vatsalaukun limakalvo tulehtunut ja sain siihen kuulemma Suomen markkinoiden vahvimmat lääkkeet ja vielä tupla-annoksena. 😀 Niitä syön nyt kuukauden, että vatsa varmasti paranee kunnolla. Tämän takia olinkin sitten pois pelistä muutaman päivän.

Pääsin tällä viikolla käymään myös HairSpotissa kaunistautumassa. Värjättiin tukkaa ja lopuksi testailtiin kisakampausta. Ystävä tuli kampaajalle mukaan, koska hän laittaa mun hiukset kisoihin ja kampaaja opettikin hänelle miten kampaus tehdään. Sain myös huippu KMS:n hiustenlaitto tuotteet mukaan. Kiitos tuhannesti vaan HairSpotille! Nyt on taas ihana uusi tukka! <3

Olin muuten myös kuvauksissa yksi päivä ja julkaisen niitä kuvia täällä blogissa nyt pikku hiljaa. Kuvaukset oli Body-lehden kilpailijaesittelyä varten. Kiitos vaan kuvaajalle! 😉

Viikonlopun ohjelmassa on testivärjäystä eli levitetään ystävän kanssa rusketukset pintaan ja harjoitellaan vähän, ettei sitten kisa-aamuna tarvitse pähkäillä, että miten se homma menikään. 🙂

Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

kuusi_kuva_pienempiedited

 

2 kommenttia

 1. Leila kirjoitti:

  Moi Johanna!
  Tsemppiä sulle ja työhön kans! Hirveen homman olet tehnyt ja wau mikä itsekuri. Me like!! Nähdään taas jossain kohtaa!

  • johannavaris kirjoitti:

   Kiitos paljon!! 🙂 Tsemppiä tarvitaan!

   Ihanaa viikkoa!

   Yt,
   Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *