Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Kisameikki Fitnesskisoihin ja Tarjous

Kaupallinen yhteistyö: Hanna Prinkkilä

Nyt kun kisat lähestyy huimaa tahtia niin oon halunnut ajoissa jo varata kaiken valmiiksi; hiukset, meikin, hotellit jne jotta mun ei tarvii näistä huolehtia enää viimeisillä dieetti viikoilla.

Osa kisaajista on päätynyt tekemään meikin itse ja osa menee tekemään kisameikin ammattilaiselle. Vaikka en itseäni ihan surkeana meikkaajana pidäkään, niin en missään nimessä olisi kykeneväinen tekemään itselleni lavameikkiä. Siinä on niin monta asiaa mitä pitää huomioida, esimerkkinä lavavalot. Meikin tulee olla aika vahva jotta se olisi edes jonkun näköinen siellä spottien alla ja minkälainen silmämeikki sopii juuri itselle.

Oon todella innoissani, että sain sovittua kosmetologi Hanna Prinkkilän (Studio Hanna Prinkkilä) kanssa, että hän tulee karsintaan (karsintoihin jos tarve vaatii) mukaan tekemään kisameikit. Yhdistettiin voimavarat Neiti A:n kanssa ja Hanna tekee kisameikit meille molemmille.

Oon nyt käynyt jo kerran koemeikissä ja ennen kisoja on vielä toinenkin koemeikki, jotta kisa-aamuna voidaan aloittaa kisameikin teko varmoin mielin.  🙂 Ekassa koemeikissä kokeiltiin kahta erilaista silmämeikkiä sekä useita eri huulimeikkejä. Kaikista meikeistä otettiin valokuvat ja katsottiin mikä sopisi parhaiten. Lähetin kuvat vielä yhdelle meidän tiimivalmentajistakin ja kysyin mielipidettä ja sieltä löytyi minulle parhaiten sopiva kokonaisuus! 🙂

Jos nyt jollakin kisaajalla ei ole vielä meikkaajaa karsintoihin/SM-kisoihin niin tässä on todella hyvä tarjous!

Kisameikkitarjous*:

– Koemeikki 1
– Koemeikki 2
– Kisameikki kisa-aamuna
Yhteensä: 40 €

*Tarjous voimassa 1.8.2014 asti/niin kauan kuin vapaita aikoja riittää.  Varauksen yhteydessä tarjouskoodi: JohanOnFitness

Lisätiedot ja varaukset: hanna.prinkkila@gmail.com

http://www.hannaprinkkila.suntuubi.com/

 

kuva

Ensimmäinen koemeikki. Tähän tehtiin vielä muutoksia. 🙂

 

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Hanna Prinkkilä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *