Hae
Johanna Tolppola

Enssimäinen Lomaviikko Kuvina

Ensimmäinen lomaviikko on nyt takana ja täytyy sanoa että on ollut ihanaa lomailla! Kuten aikaisemmin kirjoittelinkin että lomalla ei nyt kauhean usein päivityksiä tule mutta tässä on kunnon kuvapläjäys ekasta viikosta. 🙂

Viikkoon mahtui mm. mökkeilyä Loimaalla jossa nukuin, treenasin, nukuin, treenasin, nukuin ja taas treenasin. Yhtenä päivänä nukuin 2 päiväunetkin vaikka olin nukkunut yli 10 tunnin yöunet. Ihanaa oli oikeasti vaan levätä ja nukkua silloin kun väsyttää! Taivaallista. Mökillä nautittiin myös maisemista ja ajeltiin vanhalla mankilla. Kivaa oli!

Muuten oon käynyt normaalisti salilla ja lenkeillä. Oon myös käynyt uimassa, Seurasaaressa kävelyllä, kauppatorilla ja uudessa Kauppahallissa, kierrellyt Helsingissä, ollu leffassa, ottanut aurinkoa ja nähnyt kavereita. Huippu viikko siis takana ja toinen vielä edessä! 🙂

Pääsin lauantaina myös Suloon huollattaa ripset ja kyllä nyt taas kelpaa! Tuli aivan ihanat ripset. laitettiin nyt useampaa eri pituutta. Nyt ei tarttee meikkiä käyttää loman aikana! Kiitos Sulolle! Katsotaan jos saatais jotain kamppista teille lukijoille lähiviikkoina! 🙂

Diettikuulumisina sen verran että nälkä on ja kova! Välillä tuntuu että taju lähtee kun on vaan niin kauhee nälkä mutta silti en valita! Rasva palakoon. 😀 Viikkoon ei oo painossa mitään tapahtunut mutta se on varmasti ihan normaalia.

Ihanaa tulevaa viikkoa kaikille!

Ps. Neiti A on perustanut myös oman blogin. Tässä linkki sinne.

Ja jos muuten ette vielä seuraile Instagramissa niin tulkaahan seurailemaan. Sinne päivittyy reaaliajassa mitä tapahtuu milloin ja missä! Nimimerkki on @johannavaris

 

 

kuva 1 kuva 5 kuva 4 kuva 3 kuva 2 kuva 1 kuva 2 kuva 1 kuva 3  kuva 4 kuva 1 kuva 3 kuva 4 kuva 1 kuva 2 kuva 5 kuva 4 kuva 3 kuva 5 kuva 2 kuva 4 kuva 5 kuva 3 kuva 2

2 kommenttia

 1. Onni kirjoitti:

  Jaa fitness Johanna?! 😀 kerrotko noista sun jaloista esimerkiksi….. Näyttää että et ois salilla käynytkään 😀 kaikella kunnioituksella

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka,

   Mieluummin ihan Johanna vain ilman etuliitettä. 😀
   Jalat on kyllä mun heikkokohta mutta kovasti niitä tässä ollaan yritetty kasvattaa. Katsotaan kisoissa mitä sieltä paljastuu jos paljastuu. Jos ei niin kasvatellaan lisää. 🙂

   Yt,
   Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *