Hae
Johanna Tolppola

Valmentajan Tsekki ja Koemeikki

Pahoittelen blogihiljaisuudesta mutta viimeinen viikko töissä ennen lomaa meni aika nopeasti ohi ja viikonloppuna loma lähtikin käyntiin heti Tampereen reissulla jossa menin tapaamaan taas valmentajaa.

Viimeviikolla kävin muutamaan otteeseen treenaamassa mun pt:n kanssa jotka molemmat kerrat meni todella hyvin. Joillakin mimmeillä energiatasot on dieetillä nousseet tai pysyneet samana, mutta itse oon kokenut, että hieman energiatasojen laskua on tullut, mutta silti raivolla yritän kaikki treenit vaan vetää läpi. Tähän auttaa yhteiset treenit pt:n kanssa. 🙂

Pääsin viime viikolla myös Suloon hoidettavaksi. Mulla oli taas brassi, kainaloiden sokerointi ja kulmien muotoilu ja värjäys. Kesälomaksi kaikki siis kuntoon! 🙂 Suosittelen kyllä noita hoitoja kaikille! Ei tarvitse koko ajan olla leikkimässä höylän kanssa ja sänkikään ei ole tumma vaan haalea ja hento. Sulolla on paljon hyviä tarjouksia heidän fb-sivuilla, joten kannattaa käydä tykkäämässä tästä.

Heillä on myös netissä ajanvaraus joten voitte suoraan käydä sieltä varaamassa ajan tästä.

Niin kuin ylempänä mainitsin mun loma alkoi lauantaina klo 4.20 herätyksellä kun lähdin tekemään aamulenkin ennen matkan alkua Tampereelle. Lenkin jälkeen menin kotiin aamiaiselle, jonka jälkeen lähdettiin neiti A:n kanssa taas kohti Tamperetta. Molemmat oli vetänyt aamulenkin joten nyt voin todeta ettei juttua kauheammin matkalla lentänyt. 😀 Onneksi ollaan jo sen verran hyviä ystäviä, ettei sillä ollut väliä. Molemmat tietää kuinka väsyneitä kumpikin on ja ei ole enää sellaista pakonomaista tarvetta olla äänessä koko ajan välttääkseen niitä kiusallisia hiljaisia hetkiä, joita meillä ei kyllä tässä vaiheessa enää ole. 🙂 <3

Tampereella mentiin heti aluksi ihanan Sirpan oppeihin. Meillä oli yhteinen poseeraustreeni ja katsottiin asentoja ja t-kävelyitä. Hyviä vinkkejä taas saatiin ja nyt ei oikeastaan auta muu kun rullailla itsekseen niitä läpi jotta kaikki asennot jne tulee sieltä takaraivosta.

Poseeraustreenin jälkeen mentiin valmentajan kuntotsekkiin. Eipä siellä sen kummempaa. Positiivista palautetta sain ja edistytty ollaan. Kysyin taas saman kysymyksen kuin aina: ollaanko aikataulussa ja valmentaja sanoi että kyllä ollaan. Muullahan mulle ei oikeastaan ole merkitystä. Ruokavalioon tehtiin pieniä viilauksia mm. yksi välipala vaihdettiin toiseen pienempään välipalaan. Treeneihin ei tehty mitään muutoksia vaikka sanoin, että voin toki treenata enemmänkin. 😀 Hyvillä mielin siis pääsin lähtemään Tampereelta kotia kohti.

Vedettiin neiti A:n kanssa vielä treenit Wolfilla ennen kotimatkaa. Mulla oli vuorossa olkapäät. Ennen rakastin olkapäätreeniä mutta nyt jostain syystä oon alkanut inhoamaan sitä treeniä. 😀 Tuntuu, että olkapäissä on kaikista eniten voimaa hävinnyt dieetillä. Pitää vaan asennoitua etteihän sillä voimalla mitään merkitystä ole vaan sillä tuntumalla. pääasia että treenit tuntuu oikeassa paikassa.

Kotiin päästyäni menin päiväunille ja illalla kävin nauttimassa Mbar:in terassilla lomanalkajais kahvin ystävien kanssa.

Sunnuntaina kävin taas lenkillä heti aamusta ja päivällä kävin vetämässä porrastreenin Herra A:n kanssa. Muuten ei sitten tehtykään mitään.

Eilen kävin aamulla kisojen koemeikissä. Kokeiltiin eri silmämeikkejä ja erilaisia huulimeikkejä ja otettiin valokuvia, että mikä sopii mihinkin ja mikä mulle olisi paras. Itsellä alkaa olla aika vahva käsitys siitä minkälaisen meikin haluan ja päästiinkin yhdessä hyvin kärryille mun tulevasta lavameikistä. Maskeeraaja oli kyllä todella ammattitaitoinen. Vedetään vielä ennen kisoja toinen koemeikki samalla kun on testirusketus päällä niin näkee mille se oikeasti näyttää sen rusketuksenkin kanssa.

Muuten olin koko päivän palvomassa aurinkoa.  Illalla menin vielä leffaan. Oli kyllä ohjelman täytteinen ja kiva päivä!

Lomalla tulee varmasti nyt blogia päiviteltyä harvemmin, koska huomennakin matkaan mökille mutta kun palaan töihin niin silloin viimeistään kirjoitustahti palaa taas normaaliksi!

Nautitaan näistä ihanista ilmoista ja huippua viikkoa kaikille!

 

kuva4

kuva3

kuva1

aa

a

kuva

Koemeikki.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *