Hae
Johanna Tolppola

Bloggarimiittiä ja Treenailuja

Viikonloppu meni mulla mukavasti treenaillen, lepäillen ja sosialisoituen. Perjantaina menin suoraan töistä treenailemaan Satsiin. Mulla oli jalkapäivä. Treeni koostui supersarjoista joiden toistomäärät oli siinä 12-15 sekä 15-20 toiston luokkaa. Tein tehokkaan treeenin jonka päätteeksi ”nautin” vielä päivälliseni Satsin pukkarissa.

 Treeneistä menin suoraan A-Lehdille FitFashionin bloggaritapaamiseen. A-lehdillä oli hieno toimisto Kulosaaressa ja ihana merinäköala! Mukava oli tavata A-lehtien väkeä sekä muita bloggareita. Osa olikin jo tuttuja mutta oli hienoa vaihtaa ajatuksia myös uusien tuttavuuksien kanssa. Tarjolla oli kuplivaa sekä ihania salaatteja. Itse jouduin tietenkin tyytymään vichyyn. Kuultiin hieman A-lehtien hitoriasta sekä siitä miten Fitfashion tulee kehittymään lukijaystävällisemmäksi. Kotiin tuliaisiksi sain 2 pussillista lahjoja A-Lehtien yhteistyökumppaneilta. Kyllä nyt kelpaa! Olin ihan innoissani tuotteista! 🙂

Kulosaaresta pääsin Ihanan Monnan (http://monnatreenaa.fitfashion.fi/) kyydillä Pasilan asemalle. Autossa korkkarit vaihtu lenkkareihin ja jatkoin matkaani kotiin junalla taas kaikkien kantamuksieni kanssa. 😀

Lauantaina aamu alkoi aamulenkillä. Mentiin Herra A:n kanssa tunnin mittaiselle lenkille jonka jälkeen mentiin kotiin syömään aamupala. Aamupalan jälkeen lähdettiin uudelleen lenkille ja lenkkeiltiin Malminkartanon jättärille ja vedettiin n. 40 minuutin porrastreeni ja lenkkeiltiin takaisin kotiin. Eli aika urheilupainotteinen päivä. 🙂

Lauantaina illalla ystäväpariskunta tuli istumaan iltaa ja tarjoilin nachoja. Ois ollut niin ihana syödä niitä. Ne tuoksu aivan taivaalliselta! Tuun niin heti dietin jälkeen ottamaan jossain ravintolassa NachoSupremen! Menin kumminkin ajoissa taas nukkumaan, koska halusin sunnuntaina herätä aikaisin.

Sunnuntai aamu alkoi taas lenkillä. Tällä kertaa mentiin Herra A:n kanssa vesisateessa. Ei ollut kauhean kivaa, mutta arvostan että A lähti mukaan kannustamaan vaikka olisi voinut jäädä kotiin nukkumaan. Kun päästiin kotiin oltiin aivan märkiä sateesta.

Sunnuntai aamupäivällä treffasin Neiti A:n Elielin Satsilla posettelun ja treenien merkeissä. Poseteltiin vajaa tunti ja saatiinkin taas hiottua asentoja sekä T-kävelyä.

Posettelun jälkeen tein taas jalkatreenin. Tämäkin treeni koostui super- ja triplasarjoista joilla sain kyllä vedettyä itseni ihan piippuun. Treenin jälkeen oli tosi hyvä olo! Jäin vielä venyttelemäänkin, koska sain hieman noottia hierojaltani. Kävin viime viikolla taas Sulossa (www.hyvinvointisulo.fi) hierottavana, joka oli aivan taivaallista. Yritin taas viimeiseen asti että otetaan vaan selkää mutta hierojalta tuli hyvät perustelut miksi mun jalkoja pitää hieroa. 😀 Hieroja oli niin ihana kun hän vaan pyysi kauniisti hieronnan jälkeen että ole kiltti ja venyttele! Joten nyt sitten teinkin hyvät palauttavat venytykset lihaksille. Jaloissa venytykset pidin tietenkin lyhyinä.

Eilen illalla otin vielä päiväunet infrapunapussissa kuunnellen meditaatiomusiikkia ja katselin loppuillan sarjoja. Ihana viikonloppu siis! 🙂

 

 

op

kuva 5 Mä ja Monna (monnatreenaa.fitfashion.fi) A-Lehtien tapaamisella.

 

kuva

kuva 4

kuva 3

kuva 1

j

8

4

v

p

l

b

hh

ko

ä

3 kommenttia

 1. Jenni kirjoitti:

  Mikä on infrapunapussi :o?? 😀

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka,

   Se on Infrapunasaunan korvike. 😀 Eli pussukka jonka sisällä voi makoilla ja sieltä tulee infrapunasäteilyä. 🙂 Ajaa ihan saman asian kuin se infrapunasauna. 🙂

   Yt,
   Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *