Hae
Johanna Tolppola

Kömmähdyksiä ja Ennen/Jälkeen Kuvaa

Tää viikko on mennyt tosi nopeesti! Maanantaina olin niin väsynyt, että pidin huilin treeneistä ja menin töistä suoraan kotiin vaan oleskelemaan. Ihana oli olla tekemättä yhtään mitään. 🙂

Tiistaina pääsin treenaamaan taas oman pt:n kanssa Kampin Motivukseen. Vuorossa oli peppu/takareisi-treeni. Aloitettiin tekemällä kyykkyjä smithissä leveällä jalka-asennolla niin, että lantion piti pysyä tangon etupuolella. Voin sanoa, että oli todella raskas liike! Tän jälkeen ruvettiin tekemään smithissä jaloilla pystypunnerrusta, mutta siihen tulikin mutka vastaan… Mun housut repes.. 😀 Onneks pt ei siis tätä huomannut, mutta tää oli taas niin sellainen ”Johanna Hetki”.

Mulla oli siis sellaiset housut päällä joihin oli tullut sisäreiden kohdalle reikä ja mä yks kerta ”paikkasin” sen nitojalla. 😀 Tiedän, ei mikään fiksuratkaisu mutta silloin ajattelin että se on nyt hätäratkaisu ja vien ne sit ompelimoon… Noh mähän olin unohtanut koko aikaisemman episodin ja nyt sitten ne niitit lensi pitkin salin lattioita. 😀 Nousin aika rivakkaan ylös ja totesin että hmmm… en halua tehdä tätä liikettä enää. 😀 Pt toki vähän ihmetteli ja sitten sanoin suoraan, että mun aikaisempi ”paikka” housuissa irtos. 😀 Tää oli taas sellainen hetki että, mieli ois tehnyt juosta sinne Motivuksen vessaan ja hukuttautua lavuaariin. 😀 No naurettiin asialle ja tehtiin sitten sellaisia liikkeitä ettei tästä aiheutunut traumoja mulle, valmentajalle tai kanssa urheilijoille. 😀

Treeni meni kyllä hyvin perille ja fiilis oli tosi hyvä treenin jälkeen! Illalla ystävä tuli vielä yökylään ja meillä oli tyttöjen ilta! <3

Keskiviikkona aamu alkoi aamulenkillä ja nyt voin sanoa, että tämä oli ensimmäinen kerta kun lenkki meni ns. kevyesti eli ei ärsyttänyt olla lenkillä. Saavutus sekin! Töiden jälkeen menin vielä Elielin Satsiin Neiti A:n kanssa treenaamaan ja posettelemaan. Mulla oli olkapääpäivä. Voimatasot ei ollut ihan normaalia tasoa, mutta treeni sujui kumminkin ihan hyvin. Kiireinen päivä söi vähän normaalia enemmän energiaa jonka takia olin vähän kireenä. Treenissä tilanne nollaantui ja posetteluissa sitten jo sai nauraakkin. 🙂

Viikot vaan vähenee ja paniikki sen kun kasvaa.. No ei! Oon yllättävän hyvin saanut nyt valmentajan tapaamisen jälkeen pidettyä pään kylmänä ja keskittynyt vaan tekemään ne asiat joita käsketään. Tottakai pelko on koko ajan, että aika loppuu kesken mutta nyt vaan on luotettava valmentajaan ja hän  kyllä laittaa mut tekemään vieläkin kovempia treenejä jos kunto näyttää siltä ettei sinne lavalle kehtaa syksyllä nousta. 🙂

Ihanaa Juhannusta kaikille!

kuva 3

Tässä hieman ennen ja jälkeen kuvaa..  Eka kuva on otettu muutama vuosi sitten ja tää toinen eilen. 🙂

 

kuva

kuva 2

kuva 1

Mä ja Neiti A.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *