Hae
Johanna Tolppola

Bikinien Suunnittelua ja Valmentajan Kuntotsekki

Mulla viime viikko olikin sitten kevennetty viikko. Mulla iski tosi kummallinen olo keskiviikkona; kylmiä väreitä, väsymystä, uupumusta, huonoa oloa jne joten valmentajalta tuli käsky etten saanu tehdä salitreeniä sitten loppu viikkoon. Lenkit tosin tein normaalisti ja ne menikin ihan hyvin. 🙂

Perjantaina mulla Bikinien suunnittelu palaveri Saharassa. Siellä katsottiin väri ja malli. Sovittelin muutamaa eri kokoa ja he mittailivat minkälaiset mulle sitten pitää tehdä. Olo oli kuin norsulla posliinikaupassa mutta kuulemma ihan normaalia. 😀 Nyt on sitten kaikki päätetty biksujen suhteen. Väriä en paljasta mutta kerron että sitä väriä en normaalisti käytä.. Katsotaan miten ne sitten sopiikaan.. 😀

Perjantaina illalla oli ystävän valmistujaiset jossa kävin pyörähtämässä ja mukavaa oli!  Menin kumminkin ajoissa nukkumaan, koska mulla oli lauantaina taas aikainen herätys, koska lähdin Tampereelle neiti A:n kanssa.

Meillä molemmilla oli kuntotsekki ja yhteinen poseeraustunti Ihanan Sirpan kanssa. Kuntotsekissä tuli positiivista palautetta ja taas mielen rauhaa jota aina tarvitsen. 😀 Kolmessa viikossa ollaan menty kuulemma paljon eteenpäin ja rasva palaa koko ajan. Aikataulussa siis ollaan. Sanoin, että haluaisin kiristää tahtia ja sain mitä tilasin.. Vähemmän ruokaa. Apua. Olisi pitänyt pitää suu kiinni, koska nyt on nälkä.. ja kova!! Lisää treeniäkin pyysin mutta sitä en saanut. 😀

Käytiin kuntotsekin jälkeen kahvilla ja mukaan lähti ihana karkin värinen keepcup. <3

Posetuntikin meni tosi hyvin. Sain hurjasti taas irti tunnista ja nyt sitten T-kävely on kokonaan valmis. Pitää vain viilata yksityiskohtia. Kun otettiin se videolle niin huomasin itse monta pikku asiaa jotka pitää korjata. 🙂 Oli siis todella onnistunut reissu! 🙂

Se jäi harmittamaan, etten päässyt vetämään treeniä Wolfilla, koska treenikielto oli päällä mutta ei voi mitään. Silloin pitää levätä kun kroppa sitä vaatii.

Tampereelta menin suoraan kotiin päiväunille, koska illalla mulla oli kaverin syntymäpäiväjuhlat. Ihanaa, että kahtena iltana peräkkäin sain puettua päälle muutakin kuin treenikamat. 🙂 Mukava oli sosialisoitua mutta enhän mä pitkään jaksanut ulkona kumminkaan olla. Kotona olin jo yhdeltä.

Viikonloppu meni siis tosi mukavasti ja nyt on saanu ihan hyvin myös levättyä. 🙂

Ihanaa juhannusviikkoa kaikille!

 

kuva 22

 p

kuva11

kuva 55

kuva 44

kuva 2

kuva

kuva 1

 

kuva 33

 

2 kommenttia

  1. Tua Wikholm kirjoitti:

    Hyvältä näyttää! 🙂 Oot tosiaan kiristynyt ihan huimasti! Mullakin lähti biksujen väri vaihtoon.. Edelliset on täynnä pinttyneitä rusketuslänttejä 🙁 Päädyin myös sellaiseen väriin, mitä en arkipukeutumisessa koskaan käytä!! Jännityksellä odotan miltä näyttää valmiina 😀

    • johannavaris kirjoitti:

      Kiitos! :)) Ite sitä ei oikein vaan tajua miten toi kroppa muuttuukaan. Edelleen kaupassa sovittelen L-kokoisia vaatteita ja joka kerta yllätyn kun se onkin iso. 😀 Voi ei.. :/ Ne oli ihanat! Joo mulla oli yks väri jonka halusin mutta se osottautu liian haaleeks ja lavalla ei ois näyttänyt niin hyvältä joten päädyin sitten ihan toiseen. Todella kovasti jännittää et miten se sopii, koska arkipukeutumisessa en koskaan käytä sitä väriä. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *