Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Puhdas+ Caps

Kaupallinen yhteistyö: New Organics

puhdas+caps_logo

Mun oma kisaprojekti on tuonut mulle ihania yhteistyökumppaneita ja yksi niistä on ollut New Organics Oy jonka tuotteita on Puhdas+ Capsit. Oon itse käyttänyt tuotteita syksystä asti ja olen ollut niihin todella tyytyväinen.

Tässä hieman lisätietoa heistä.

 Täysin suomalainen New Organics Oy on uusi innovatiivinen kasvuyritys, joka keskittyy tarjoamaan puhtaita, orgaanisia ja ekologisia terveys- ja hyvinvointituotteita. 

He tekevät yhteistyötä tuotteiden kehittelyssä, suunnittelussa ja valmistuksessa terveystuotealan arvostetuimpien asiantuntijoiden ja valmistajien kanssa ja tuotekehitys perustuu alan uusimpaan ja luotetuimpaan tutkimustietoon.

Heidän tärkeimmät arvot on täydellinen rehellisyys, tuotteiden puhtaus, ekologisuus ja orgaanisuus, tuoda lisäarvoa kuluttajille ja kaupalle sekä luottamus ja yhteiset pelisäännöt.

Tässä on listaus heidän tuotteistaan:

D-vitamiini

Puhdas+ Caps D-vitamiinivalmiste sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia, jota tarvitsemme mm. vastustuskyvyn, luuston ja hampaiden hyvinvointiin.

d-vitamiini

 

Vihreä kahvipapu-uute 200 mg

Vihreä kahvipapu on puhdas ja paahtamaton, kuivattu luonnollinen kahvipapu, josta voidaan tehdä tehokasta uutetta. Vihreän kahvipapu-uutteen vaikuttava aine on klorogeenihappo.

kahvipapu

Melatoniini

Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa kun nautitaan 1 mg:n annos lähellä nukkumaanmenoaikaa. Melatoniini auttaa lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia, kun otetaan vähintään 0,5 mg:n annos lähellä nukkumaanmenoaikaa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen.

melatoniini

Saccharomyces boulardii 250 mg

Saccharomyces boulardii on hiivaprobiootti, jonka ranskalainen tiedemies Henri Boulard eristi vuonna 1923 litsin ja mangostanin hedelmistä. Saccharomyces boulardii kestää paremmin vatsahappoja kuin monet maitohappobakteerit. Se sopii käytettäväksi päivittäin tai esimerkiksi kuuriluontoisesti antibioottikuurin yhteydessä tai ulkomaanmatkojen aikana.

probiootti

Kollageeni & tyrnimarja 330 mg

Kalakollageeni on kalasta eristetty proteiini. Kollageeni rakentaa ja  kosteuttaa ihoa ja saa sen näyttämään kiinteämmältä, sileämmältä ja kimmoisammalta. Kollageeni muodostaa 30 % ihmisen elimistön proteiinista ja sitä löytyy erityisesti ihosta. Noin 25 vuoden iässä elimistö alkaa menettää kykynsä tuottaa uutta kollageenia. Kollageenin puute johtaa useisiin ihon ikääntymisen merkkeihin, kuten esimerkiksi ihon rypyt, juonteet ja veltostunut iho sekä couperosa ja pigmenttiläiskät.

kollageeni_330

Ubikinoni CoQ10 100 mg

Ubikinoni eli koentsyymi CoQ10 on rasvaliukoinen molekyyli, joka esiintyy ihmisen elimistön kaikissa soluissa. Ikääntyminen, sairaudet ja tietyt lääkkeet vähentävät ubikinonin biosynteesiä.

 

ubikinoni

 

Heidän tuotteisiin voitte käydä tutustumassa enemmän osoitteessa www.puhdascaps.fi ja tuotteita voi ostaa mm. Life:sta, Stockmannilta, Sokokselta ja Apteekeista. Suosittelen!

 

*Bloggaajalla on voimassa oleva yhteistyösopimus New Organic Oy:n kanssa.

 

 

Kaupallinen yhteistyö: New Organics

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *