Hae
Johanna Tolppola

Energisempi Startti Viikolle

Tää viikko alkoi kyllä energisesti! Pääsin heti maanantaina töiden jälkeen treenaamaan mun pt:n kanssa Kampin Motivukseen. Meillä oli edessä olkapää/ojentaja-treeni. Tällä kertaa ei menty mun valmiin ohjelman mukaan vaan annoin vapaat kädet. Vaihtelu virkistää! Normaalisti maanantai on mulla lepopäivä mutta nyt oli ihana aloittaa viikko yhteisillä treeneillä!

Maanantain treeni:

 • Pyramidisarjana: Vipunostot laitteessa 3 x 10 niin että aina lisättiin painoa ja putkeen 2 x 10 niin että vähennettiin painoa eli yhteensä yhdellä kierroksella oli 50 toistoa. Kierroksia tehtiin 3 kpl.
 • Pystypunnerrus niskan taakse smithissä 3 x 8
 • Supersarjana: Facepull + Pystysoutu alataljassa 3 x 25 / liike
 • Staattisena pitona: Vipunostot sivulle 1 x 1 kg/käsi x 5 Min
 • Pyramidisarjana ojentajat ylätaljassa vasta- ja myötäotteella vuorotellen
 • Ojentajapunnerrus loppuun 30 kpl

Olin totaalisen loppu! Toi staattinen pito oli ihan tappo! Luulin kuolevani ja viimeisenä liikkeenä vielä ojentajapunerrus. Huh! Sattui ihan joka paikkaan! Oli kyllä taas niin hyvä fiilis treenin jälkeen.

Treeneistä menin kahville ystäväni kanssa ja siellä se taas iski totaali uupumus. Se on todella jännä miten noiden pt treenien jälkeen tulee se endorfiini huippu ja sitten kun menee vähän aikaa niin tulee kauhea lasku. Iski niin uupunut olo, että mietin miten mä pääsen kotiin keskustasta. Ihana oli nähdä ystävää siihen asti kun oli vaan pakko todeta että mun pitää lähteä kotiin. Maanantaina meninkin sitten nukkumaan jo klo 21.

Tiistai päivä meni aika sumussa. Mulla oli taas kalorivaihtelujen takia se päivä jolloin syön vähemmän ja sen kyllä tunsin joka ikisellä solullani. Nälkä, väsymys, sumuinen olo jne. Sinnittelin kumminkin päivän ja illalla pääsin ystävän kyydillä Suloon. Mulla oli aika brassiin ja ripsihuoltoon. Kyllä nyt taas kelpaa! Meillä meni vaan joku 1,5 h ja kummatkin oli tehty. Palvelu ja työn laatu oli taas huippu luokkaa. 🙂 Kiitos! <3 Nyt kun kesä lähestyy niin suosittelen kyllä tuota brassia. Ei tarvii höylien kanssa leikkiä ja jälki on ihan erilaista! Laittaisin kuvan mutta taitaa mennä K18! 😀

Tänään aamulla oli aamulenkin vuoro. Menin reilun tunnin pururadalla. Toivottavasti en oo tulossa kipeeksi kun koko lenkin meni vaan kylmiä väreitä vaikka siellä oli +15 astetta ja mulla oli päällä fleece sekä huppari. Aamupalan jälkeen mulla oli hammaslääkäri. Nyt on sitten puolet naamasta tunnottomana. 😀

Että sellaiset pikakuulumiset! 🙂 Toivottavasti kaikilla muillakin on alkanut viikko mukavasti! <3

 

kuva 1

kuva pose

kuva 2

kuva 3

sulo

 

 

3 kommenttia

 1. Milla kirjoitti:

  Ei nyt ehkä liity aiheeseen, mutta oon miettinyt miten pystyt käymään noin monella eri salilla? 😀 tuntuu, että joka postauksessa oot käynyt eri salilla treenaamassa. Luulis olevan aika hankalaa (esim. taljat eri painoisia eri paikoissa) ja kallistakin ylläpitää salikorttia moneen eri paikkaan?

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka,

   Kiva kun kommentoit! Ei se niin vaikeaa ole katsoa niitä taljojen painoja. 😀 Tykkään vaan käydä eri paikoissa. 🙂
   Mulla on salikortti Fitness25seveniin ja Satsiin ja Motivuksessa käyn kertamaksulla. Fitness24seven maksaa vain 20 € / kk ja Satsiinkin mulla on hyvä diili että saan käytä heidän kaikissa keskuksissa. Motivuksen kertamaksut maksan aina liikuntaseteleillä niin ei tule niin kalliiksi. 🙂

   Yt,
   Johanna

 2. metucca kirjoitti:

  Heippa! En tiedä muistatko, mutta laitoin sulle joskus olisko ollu viime vuoden puolella viestiä, että mentäis joskus yhdessä treelle kuntotsekkiin kun mä oon suomessa. 😀 Olen siis farmissa myös, mä mietinkin olisitko edelleen in tässä diilissä? 😀 Millon oot menossa ens kerran treelle? Jos kiinnostaa lähtee kimpassa niin sä varmaan näät mun meilisotteen, ni sendipäs viestiä 🙂

  ps. repesin kuvalle koska mun nimi on Merituuli. Olen olemassa vaikka kukaan ei vaadi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *