Hae
Johanna Tolppola

Win-Lose Situation?

Perjantaina pääsin suoraan töistä Suloon sokerointiin ja hierottavaks. Nyt on kainalot taas siinä kunnossa että vois vaan huvikseen kävellä kädet ilmassa. 😀 Hierottiin tällä kertaa mun selkää ja niskaa ja käsiä. Tuntu taas niin ihanalta! Huh! Kiva oli jutskailla myös niitä näitä! 🙂

Lauantaina menin Herra A:n kanssa aamulenkille. Lenkki meni jotenkin tosi nopeasti. Oli kyllä kiva kun oli seuraa.

Päivällä lähdettiin Herra A:n Ikeaan, mutta taas mun auto hajos matkalle ja Ikea kahvit vaihtu Teboilin kahveiksi. 😀 Se tais olla sellainen Win-Lose Situation. Kaikki kumminkin kääntyi parempaan suuntaan kun mun ystävä oli lähistöllä niin hän lähti käyttämään meitä Ikeassa. Ostin kaikkea pientä kivaa parvekkeelle ja keittiöön.

Päivällä menin salille tekemään selkä- ja hauistreenin. Tein mm. kulmasoutua, ylä- ja alataljaa, hauiskääntöä tangolla ja alataljassa jne. Tein treenin Martinlaakson Fitness24Sevenissä. Treeni meni hyvin ja kädet sain tosi kipeeks.

Lauantaina illalla menin Herra A:n ja Neiti H:n kanssa Rio Grandeen syömään. Itse join kahvia ja ihastelin muiden aterioita. Oi hitsi kun ois saanut syödä niitä. Omomom! 🙂 Käytiin myös lauantai illan ajelulla. 🙂

Sunnuntaina oli taas aamulenkin vuoro ja mentiin noin tunti. Päivällä tein vähän inventaariota kotona ja sain keittiöstä kaksi jätesäkillistä tavaraa roskikseen. Inventaario jatkukoon taas toinen viikonloppu. 🙂

Sunnuntaina mua väsytti tosi paljon ja en millään ois jaksanut lähtee posettelemaan Neiti A:n kanssa, varsinkin kun auto oli hajalla ja edessä ois ollu pari eri junamatkaa. Soitinkin neiti Alle, että kehtuuttaa ja yritin varovasti sanoa etten jaksaisi lähteä. Noh, neiti A vaan tokaisi että nyt ei Kari (mun auto) saa olla syy meidän treenien lykkäämiselle! Hän komensi että varmasti mennään posettelemaan ja että hän tulee mut hakemaan ja palauttaa kotiinkin. 😀 Ei siinä auttanut vastaan mitään sanoa vaan totesin, että selvä, näin sitten tehdään. Kiitinkin häntä jälkikäteen, että onneksi komensi ja oli niin ystävällinen, että tarjosi kaikki kyyditkin. Tämä on sitä vertaistukea parhaimmillaan. <3

Poseteltiin noin tunti, jonka jälkeen itse tein vielä jalkatreenin. Jalkatreeni koostui kahdesta supersarjasta ja yhdestä triplasarjasta. Huh. Olin aivan hiestä märkä treenin jälkeen.  Oli siis todella hyvä treeni! Huhhuh! 🙂

Sunnuntaina illalla kokkasin taas reilun viikon ruuat valmiiksi, niin niitä ei tarvitse taas miettiä.

Paino on muuten jatkanut laskuaan. Viime viikosta n. -600 g. Pienistä luvuista edelleen puhutaan kokonaisuudeltaan, mutta toivottavasti tahti jatkuu ja jopa kiihtyisi loppua kohden. Viikkoja taitaa olla jäljellä nyt 14. 🙂

Mukavaa viikkoa kaikille ja tsemppiä treeneihin! <3

 

kuva kolme

aamu

aamukaksi

kuva

kuva nelja

kuva kaksi

kuva viisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *