Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Apua Iho-Ongelmiin!

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvointi Sulo

Mun on pitkään pitänyt kirjoittaa tästä aiheesta ja nyt vihdoin sain aikaiseksi! Aiheena on nimittäin iho-ongelmat!

Mulla on nuorena ollut todella hyvä iho ja sitten kun täytin 20 vuotta niin mulle rupes tulemaan iho ongelmia. Kävin säännöllisesti kasvohoidossa ja mulle kokeiltiin mm. ultraäänihoitoja, mikrohiontaa sekä kaiken maailman menetelmiä.

Kokeilin ihoon eri tuotesarjoja niin apteekin kuin kosmetologin suosittelemia. Mikään ei auttanut! Jossain vaiheessa todettiin aikuisiän akne johon sain 3 kk lääkekuurin, mutta en kokenut että se nyt olisi mitään ihmeitä saanut aikaan.

Kun aloitin yhteistyön Sulon kanssa niin kokeilin heidän edustamaa Nimue-tuotesarjaa samaan aikaan kun mulla oli lääkekuuri päällä akneen. Jouduin sen takia käyttämään kaikista lievintä hoitosarjaa. Emme myöskään tehneet hoitoja lääkekuurin aikana kasvoille, vaan odotimme että lääkekuuri loppuu.

Kun lääkekuuri oli ohi, ostin itselleni Nimuen sarjasta vahvemman pesunesteen sekä päivävoiteen, joka sopii juuri minun iholle. Kävin myös heillä hedelmähappokasvohoidossa. Iho oli hoidon jälkeen ihan erilainen ja se tuntui sekä näytti todella hyvältä.

Nyt kun olen jo köyttänyt tuotteita pidemmän aikaa voin rehellisesti suositella kokeilemaan! Mulle tämä tuotesarja oli pelastus! Moni mun ystäväkin on sanonut, että ompas sun iho parantunut ja iho näyttää tosi hyvältä. Muutama mun ystävä on testannutkin tuotteita ja kehunut niitä paljon.

Mitä sitten nämä hedelmähapot on ja mitä ne tekee?

Hedelmähapot ovat orgaanisia yhdisteitä, heikkoja happoja, jotka voivat olla joko luonnossa esiintyviä tai synteettisiä. Niitä on jo pitkään käytetty kosmetiikassa. Niitä löytyy myös monista elintarvikkeista ja kehon luontaisista aineenvaihduntaprosesseista. Hedelmähappoja ovat esimerkiksi sitruuna-, maito-, ja glykolihappo.

Kosmetiikkatuotteissa hedelmähapot edesauttavat ihon uusiutumista ja muuttavat ihon solukerrosta ihanteelliselle tasolle.
Hedelmähapot edesauttavat ihoa uudistamaan ihon uloimman kerroksen, jonka ansiosta iho paksuuntuu.

Kun ihosolut uusiutuvat nopeammin, kaikkein vanhimmat solut ihon pinnalla irtoavat helpommin. Ihon pintakuivuus vähenee ja iho tuntuu sileämmältä.

Pintakuivuuden vähenemisestä on muutakin hyötyä kuin vain ihon sileys. Varsinkin rasvaisemmalla iholla ongelmana on usein pintakuivuus, jolloin talirauhasen tuottama tali jää pintakuivuuden alle ”jumiin” ja tuloksena on näppylä. Kun tali pääsee vapaasti talirauhasesta, pahimmat näpyt saattavat jäädä ilmestymättä.

Pintakuivuudesta eroon pääseminen helpottaa myös voiteiden kosteuttavien ja muiden tehoaineiden pääsemistä hieman syvemmälle hoitamaan ihoa.

Jos aihe kiinnostaa enemmän niin siitä lisää voitte lukea Sulon blogista: http://www.hyvinvointisulo.fi/blogi-2/

Lopuksi haluan vielä mainita, että tuotteet joita käytän olen itse ostanut ja nämä ovat oikeasti auttaneet mua iho-ongelmien kanssa. 🙂 Sulosta voitta varata ajan hedelmähappohoitoihin ja ostaa tuotteet myös kotiin. Suosittelen! http://www.hyvinvointisulo.fi/

 

nimueeee

nimuee

nimue

 

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvointi Sulo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *