Hae
Johanna Tolppola

Kaunistautumista ja Poliiseja

Maanantain pidin kokonaan välipäivän urheilusta. Vaikka aamulla olikin aikainen herätys töihin niin silti oli ihana heti herättyä syödä aamupala! Nam! Toki se aamiainen maistuu aamulenkin jälkeenkin hyvältä ja etenkin ansaidulta, mutta se tunne kun herää ja tietää ettei tarvitse lähteä mihinkään ennen kuin aamupala on syöty on mulle ihan luksusta. Harmillisesti tätä luksusta on tällä hetkellä vain 2 kertaa viikossa. 😀

Työpäivän jälkeen pääsin kaunistautumaan Lauttasaaren Hairspottiin. Katsottiin vähän hiuksien tilannetta ja päätettiin, että värjätään tyvi, kirkastetaan latvojen väriä ja hoidetaan niitä kiiltohoidolla sekä leikataan kuivat latvat pois. Palvelu oli taas huippuluokkaa ja työn jälki erinomaista. Olin todella tyytyväinen lopputulokseen! Kaunis Kiitos Hairspotille! Heille on tullut muuten käyttöön myös uusi ajanvarauskalenteri. Suosittelen! Sieltä voi helposti varata itselleen ajan! https://hairspot.avoinna24.fi/company/reservation

Tiistaina menin töiden jälkeen Leppävaaran Satsiin treenaamaan. Tein siellä jalkatreenin. Treeniin kuului mm. sumovetoa, pakarapotkua, takareisiä laitteessa, lantion nostoja sekä maastavetoa. Jouduin hieman soveltamaan omaa ohjelmaa, koska polvi oli edelleen kipeänä sunnuntaista ja sen takia kyykyt  ei onnistu. Treeni meni silti tosi hyvin! Treenin jälkeen tehtiin neiti A:n kanssa pika posettelut.

Neiti A siirtyi kilpailemaan nyt uusien pituussarjojen johdosta samaan sarjaan kuin minä ja päätinkin, että en sen takia aio olla missään tekemisessä enää hänen kanssaan… No ei!! 😀 Heh! Sanoinkin hänelle ettei mua oikeasti haittaa yhtään, että ollaan samassa sarjassa. Siellä on kovia mimmejä joka tapauksessa vastassa ja itse lähden tekemään sinne oman parhaani ja siellä sen näkee mihin se riittää vai riittääkö mihinkään. Tottakai mulla on itselle asetetut kovat tavoitteet ja välillä tuntuu, että ehkä jopa liiankin kovat, mutta tavoitteita tulee olla. En pystyisi tekemään tätä ilman niitä. Meillä kaikilla on on kumminkin erilaiset vartalot, lähtökohdat, taustat jne ja vartalo on vain yksi asia jota siellä arvostellaan. Kokonaisuus ratkaisee. Yhdellä mun idoleista oli ihana postaus instagramissa, jonka koin osuvan todella hyvin tähän meidän lajiin: ”A Flower does not think of competing to the flower next to it. It just blooms.” Joten summasumarum minä ja neiti A edelleen nähdään viikottain, posetellaan yhdessä ja vaihdetaan vinkkejä ja vertaistukea ja ollaan hyviä ystäviä. Ja jos hyvin käy me molemmat seisotaan vierekkäin pokaali kädessä. <3 🙂

Eilen mulla oli taas viikon ensimmäinen aamulenkki, joka meni ihan hyvin. Pikku hiljaa sitä oppii vaan jotenkin olemaan neutraalisti ja laittamaan aivot narikkaan. Menin taas sen vakio 60 minuuttia.

Eilen työmatka osoittautuikin asteen mielenkiintoisemmaksi. Rakkaani, vuosia hyvin palvellut kumppanini, Kari.. hyytyi liikennevaloihin. 😀 Siinä sitten oltiin liikennevaloissa ja auto ei vaan enää käynnistynyt. Yritin startata ja mitään ei tapahtunut. Voi että se tunne kun jono alkaa kasvamaan siinä takana ja auto ei liikahda mihinkään suuntaan. Ei se auttanut kun laittaa hätävilkut päälle. Venasin siinä varmaan joku 10-15 minuuttia ja sitten poliisit tuli sattumalta mun taakse. Onneks tuli, koska mietin vain siinä koko ajan, että miten hitossa mä pääsen tästä tilanteesta pois. 😀 Poliiseina oli kaksi nuorehkoa miestä ja he reippaasti työnsivät mun auton alamäkeen ja sain vapaalla ajettua auton kadun varteen. Poliisit tuli vielä perässä ja puhalluttivat mut. 😀 En tiedä oliko syy puhallutukseen se, että olin vähän paniikissa vaiko se, että vilkutin poliiseille alamäestä peilin kautta vai oliko kyseessä vain vakiotoimenpide. 😀 Nollaahan se tietenkin näytti. Pyysin poliiseja vielä kasaamaan mulle sen varotuskolmion, koska en itse ollut koskaan aikaisemmin sellaista koonnut. Juteltiin myös tovi että miten pääsen kotiin ja mitä meinaan autolle tehdä jne. Oli kyllä tosi mukavia poliiseja! Meinasin kysyä että otetaanko yhteis-selfie, mutta en sitten kehdannut. 😀 Onneksi äiti oli kotona eikä töissä ja pystyi viemään mut töihin. Iltapäivällä auto taas sitten käynnistyi normaalisti, ihan kuin siinä ei ois mitään vikaa ikinä ollutkaan. Kari joutaa kyllä nyt eläkkeelle!

Töiden jälkeen menin Satsiin tekemään olkapää/ojentaja-treeniä. Tein mm. pystypunnerrusta, vipunostoja, takaolkapäitä, rive-punnerrusta, ranskalaista punnerrusta sekä ojentajia taljassa. Ihan hyvin meni treeni ja olkapäissä sekä ojentajissa oli hyvä pumppi päällä.

Treenin jälkeen menin sukuloimaan ja sieltä sitten kotiin. Ystävä tuli myös yöksi jotta sain tänään aamulla kyydin töihin. Ihana ystävä! <3

 

mus

kampaamo

sinikaksi

Uudet Hiukset! Kiitos Hairspot!

sini

 pink

 

 

 

 

Yksi kommentti

  1. ArnoldPowerlifter kirjoitti:

    tohon takapuolen haluais tutustua paremmin 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *