Hae
Johanna Tolppola

IFBB Sääntömuutoksia ja Viikonloput Treenit

Viikot vaan vierii ja huomaan, että nyt dietillä mulla on tää bloggaustahti vähän hiljentynyt. Yritän nyt kumminkin kiriä, että saisin päiviteltyä kuulumisia edes joka toinen päivä. 🙂

Viime viikolla ollut ylimääräinen vapaa meni lapsenlikkana. Kummityttö tuli keskiviikkona yökylään ja oli hoidossa melkein koko torstaipäivän. Keskiviikkona töiden jälkeen pääsin pikaisesti käymään Sulossa hieronnassa. Jalat oli niin arat etten ois millään halunnut, että niitä hierotaan, mutta mut saatiin suostuteltua siihen että ne kannattaa nyt hieroa kevyesti  palautuakseen. Kun lihakset lämpesi niin onneksi hierontakaan ei sattunut vaan oikeasti tuntui hyvälle! 🙂

Torstaina heräsin siihen kun kummityttö (4v) vaan tuijotti mua ja se oli niin sulonen! Kysyin neidiltä, että onko kiva vaan pötkötellä niin hän vastasi reippaasti, että oikeastaan miusta olisi kivempi jo nousta. 😀 Tyttö söi hieman aamupalaa ja sitten hän lähti mun mukaan lenkille. Minä ja Herra A työnnettiin rattaita vuorotellen ja alamäet hän juoksi mun kanssa. Kuulu vaan että ”Hopihopi” 😀

Torstaina illalla kun kummityttö meni takaisin kotiinsa niin menin salille tekemään treenin. Vuorossa oli yläkroppatreeniä.  Treenasin selkää ja hauista. Treeni on todella kuluttava kun se koostuu pitkälti supersarjoista. Treeni meni hyvin ja fiilis oli taas tosi hyvä!

Perjantaina aamulla en päässyt lenkille, koska mulla oli yön taas vatsa kipeä ja en nukkunut hyvin. Päätin myös olla etänä sen päivän töistä varmuuden vuoksi. Mahakipu jatkui siihen lounaalle asti mutta sitten alkoi helpottamaan. Illalla päätin, että uskaltaudun tekemään rappustreenin vaikkakin vatsa oli aikaisemmin ollut kipeänä. Herra A lähti mukaan tekemään treenin ja yhdessä mentiin jättärin rappusia edes takaisin; juosten, loikkien, jne. HUH, oli rankka treeni! Musta tuntu että kuolen! Vaikka treeni kesti vain vajaa 40 min niin olin aivan rikki. Muuten perjantai menikin sitten levätessä.

Lauantaina mentiin taas aamulenkille. Mentiin se vakio 60 minuuttia meidän lähellä olevalla pururadalla, jonka jälkeen mentiin kotiin aamupalalle. Päivällä mentiin Hietsuun kun siellä oli Helsinki Bike Show. Hienoja moottoripyöriä oli näytillä ja väkeäkin riitti. Tuolta mentiin suoraan kotiin ja nukuttiin päikkärit. Teki niin hyvää!

Illalla mentiin salille tekemään taas treenit. Mulla oli vuorossa yläkroppaa. Treenasin olkapäät ja ojentajat. Huomaan, että olkapäissä oon saanut pienentää painoja aikalailla nyt dietin aikana. En yhtään tiedä miksi. Muissa oon saanut pidettyy painot aika samana kuin offillakin. Sain väännettyä kunnon treenin, mutta silti siitä puuttui se jokin salainen ainesosa, joka tekee ihan hyvästä treenistä sen todella hyvän treenin. Treenin jälkeen mun piti korvata se perjantaina pois jäänyt lenkki joten menin juoksumatolla reipasta kävelyä 40 min.

Lauantaina illalla kävin vielä tapaamassa Iskää ja veljeä yhdissä juhlissa. Kiva oli taas vähän sosialisoitua ja nähdä perhettä. 🙂  

Sunnuntaina aamulla menin taas lenkille. Lenkin jälkeen uskaltauduin vaa’alle ja ihme ja kumma painoa oli laskenut viime viikosta -700g, Eli viiden viikon jumitus sai kyytiä. Toivottavasti tämä ei ollut vain tuuria ja kertaluontoinen homma vaan merkki siitä että uusi ruokavalio toimii. 🙂

Sunnuntaina menin myös posettelemaan ja treenaamaan neiti A:n kanssa. Poseteltiin vajaa tunti ja sen jälkeen mulla oli vuorossa taas kerran jalat! Mulla oli jalat jo valmiiksi niin kipeet että en pystynyt kunnolla kävelemään. Mukava oli ruveta sitten niissä kivuissa tekemään jalkatreeniä. 😀 Noh, mun tuurilla ekassa liikkeessä polvi sanoi naps. Yritin kokeilla vaikka mitä liikkeittä siihen ja kaikki sattu ihan pirusti. Luovuin sitten kokonaan kyykystä, askelkävelystä ja boxihyppelystä ja korvasin liikkeet muilla jalkaliikkeillä. Onneksi sain tehtyä tosi hyvän treenin polvesta huolimatta. Muissa liikkeissä polveen ei sattunut yhtään ja ai että olin hiestä märkä treenin jälkeen. 🙂

Kun pääsin treeneistä kotiin mun rakas ystävä oli mua odottamassa meillä ja kun menin keittiöön siellä odotti kukkakimppu ja kortti. Kortissa luki teksti: ”Halusin vaan onnitella sinua, miten hienosti olet pärjännyt dietillä. Oot ihme nainen ja supermies samassa paketissa. Muista se! Olet parhain ystävä aina! Kiitos myös siitä!” Tää mun ystävä on niin ihana! Me nähdään joka viikko ja silti se jaksaa mua piristää näillä sen tempauksilla! <3 Herkistyin niin paljon että rupesin itkemään. 😀 Ystävä vaan sanoi että missä Johanna on. 😀 En itke nimittäin kauhean usein. 😀 Kiitos neiti H että oot olemassa! <3

En tiedä oletteko jo lukeneet että IFBB:n kilpailuihin Bikinin osalta on tullut muutoksia. Mukaan tuli 2 uutta pituussarjaa. Tämä tarkoittaa että 12 uutta tyttöä pääsee kilpailemaan Suomen mestaruudesta. Musta tämä on todella hyvä juttu! IFBB oli tehnyt muutoksen sen takia, koska kansainvälisissä kilpailuissa pituussarjoja on useampi ja muutoksen tehtyä pituussarjat ovat lähempänä kansainvälisiä sarjoja. Itse tulen nyt siiten kisaamaan -170 cm -sarjassa. Sarja jossa kisaan niin lyhyin tyttö on vähän yli 166 cm ja pisin on tasan 170 cm. 🙂 Eilen alkoi myös kilpailuun ilmoittautuminen ja nyt sitten ollaan sinne ilmoittauduttu. Ihan hullua! Tuntuu todella epätodelliselta. En vieläkään voi uskoa että oon kisaamassa tänä vuonna. Huh. Tai siis toivottavasti kisaamassa. 😀 Kunhan vaan eka saadaan tää kroppa siihen kuntoon että lavalle uskaltaa nousta. 🙂

Treenin täytteistä viikkoa kaikille!

 

kuva 1

kuva 1

 

kuva 2

 Lapsenlikka hommia. Mä oon kuulemma norsu joka heittää frisbiitä ja Herra A on.. niin kuin arvata saattaa Puuha Pete! 😀

kuva 5

kuva 4

 Katutaidetta Myyryorkissa. 🙂

kuva 3

 Jouduin keräilemään itteeni vähän vessan lattialla rappustreenin jälkeen. Tuli nimittäin vähän huono olo. 😀

kuva 2

 kuva 4

kuva 5

 kuva 2

kuva 3

kuva 4

kuva2

kuva 5

Nimikkograffiti aamulenkin varrelta. 

kuva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *