Hae
Johanna Tolppola

Valmentajan Tsekki ja Fitfarmin Stailauspäivä

 Viikonloppu taas ohi ja olipas taas kerran aika hektiset vapaapäivät. 😀 Viimeviikkoon palatakseni niin torstaina olin aamulla uudelleen siellä Selkäcentterissä hoidattamassa selkää ja taas availtiin paikkoja ja nyt sovittiin fyssarin kanssa, että katson muutaman viikon ja palaan taas jos ei rupea paranemaan. Selkä on kyllä paranemaan päin mutta huomaan että, jos treenaan jalkoja niin seuraavana päivänä se on taas tosi kipee. Luulen että pakaralihas vetää sen jumiin joten nyt on siis aivan pakko venytellä kunnolla joka päivä!

Torstaina illalla menin Satsille tekemään yläkroppatreeniä. Tein selkää ja hauista. Oli kyllä hyvä treeni! Virtaa oli vaikka muille jakaa!

Perjantaina kävin päiväretkellä Turussa. Kävin mm. tutustumassa Kauppahalliin ja siellä lounaalla. Lounaan sain ihan ohjeitteni mukaan. Nam!! Kauppahalli oli ihanan tunnelmallinen ja oisin niin halunnut ostaa sieltä pähkinöitä, tuoreita kasviksia, leivoksia ja vaikka mitä mutta en tietenkään mitään sitten ostanut. Kävin myös juomassa limpparin jokilaivassa (jos niitä sellaiseksi kutsutaan. :D). Oli huippu ilma ja väkeä oli paljon liikenteessä.

kuva

kuva 4

kuva 2

 Turun Kauppahallin antimia.

kuva 3

 Nam, Mitä pähkinöitä!

kuva 2

kuva 1

 kuva 5

Ihanasti tehty kahvila sisälle kauppahalliin.

Illalla kävin ystävän ja Herra A:n kanssa kahvilla terassilla. Olin taas tosi väsynyt ja vähän jopa kärttyinen mutta halusin silti taas kerran yrittää sosialisoitua. Huomaa että dietin takia käyn vähän tyhjällä koska sattui nimittäin aika hauska juttu. Tilasin siellä kahvilassa kahvin ja menin terassille istumaan niin kerkesin melkein juoda koko kahvin kun havahduin että minnekkäs kaveri ja Herra A jäi. Soitin heille ja kysyin että missä he ovat ja kertoivat olevansa terassilla ja itsekkin sanoin että mäkin olen terassilla. 😀 He olivat menneet toiselle puolelle terassia kun olivat luulleet että menin vessaan ja itse en oikein ajatellut mitään vaan nautin vain kahvistani. 😀 Vaihdoin sitten nöyränä pöytää terassin toiselle puolelle. 😀 Kaikki vaan revettiin kauheeseen nauruun ja nauroinkin ihan vedet silmissä. Että sellainen kahvireissu. 😀

kuva 4

Terassimaisemaa Ruoholahdessa.

Lauantaina heräsin taas ajoissa kun neiti A tuli hakemaan mua klo 7.00. Meillä alkoi matka kohti Tamperetta. Tampereella mulla oli klo 9 valmentajan tapaaminen. Paikalla tapaamisessa oli mun valmentaja Jari ”Bull” Mentula sekä Harri Forsberg. Heti aluksi katsottiin kunto eli vaatteet veks ja alusvaatteisillani tein lajiin kuuluvat poseeraukset. Jari sanoi että kyllä se rasva siellä palaa, koska nyt mun vatsa ja etureidetkin on muuttunut hölskyväks. 😀 Hyllyn siis aivan totaalisesti. Ei oo mitenkään nätin näköistä! Inhottava välivaihde! Paino ei kumminkaan mulla ole laskenut viimeiseen kolmeen viikkoon ollenkaan joten muutettiin ruokavaliota (taas vähennettiin). Harri katsoi etten tarvitse enää yläkropan voluumitreeniä joten se muutettiin jalkatreeniksi. Toiseenkin jalkatreeniin tehtiin hieman muutoksia. Eli tällä hetkellä mulla on 5 x 60 min aamulenkkiä viikossa sekä 2 yläkroppatreeniä ja 3 alakroppatreeniä.  Nyt katsotaan taas kolme viikkoa mitä tapahtuu. Olin tietenkin paniikissa että kun paino ei putoa että kerkeänkö kisakuntoon niin valmentaja vaan rauhoitteli että sitä mukaan tehdään muutoksia ruokavalioon ja treeneihin että sinne kisakuntoon ehditään.

Tsekin jälkeen menin Sokoksen kahvioon syömään. Mulla oli omat ruuat mukana ja palvelu oli silti mitä mainioin. Kysyin tietenkin luvan, että saanhan syödä omia eväitä jos ostan kahvin. 🙂

 kuva 3

 Eväshetki.

Kymmeneltä meillä alkoi Fitfarmin stailauspäivä, jossa käytiin läpi kisaajien stailauksia ja annettiin vinkkejä. Oli hyvä infotilaisuus ja tosi tarpeellinen. Kirjasinkin siellä itselleni ylös minua liikuttavat asiat. Oon kyllä onnellinen, että kuulun tähän tiimiin, koska kaikki asiat on otettu huomioon ja meille tarjotaan kaikki informaatio ihan kaikesta kisoihin liittyvästä. Kiva oli myös nähdä kilpasiskoja ja vaihtaa kuulumiset heidän kanssaan. 🙂

kuva 5

 kuva 3

Tilaisuuden jälkeen mentiin treenaamaan Wolfille neiti A:n kanssa ja paikalla oli monta muutakin kisaajaa. Tein yläkroppatreenin. Olkapäihin tuli totaali hyytyminen. Jouduin kaksi kertaa käydä vaihtamassa painoja pienempiin kun ei vaan noussut. Torstain treeni painoi selvästi normaalia enemmän päälle. Pääasia kumminkin, että treeni meni perille. 🙂

Treenin jälkeen syötiin Wolfilla ja otettiin ihan pikapika-posettelut ja sitten lähdettiinkin jo ajamaan takaisin Helsinkiin. Kun pääsin kotiin menin saman tien päiväunille ja nukuin reilun tunnin. Teki hyvää! Lauantaina illalla kävin sukuloimassa ja kavereiden luona kylässä.

  kuva 1

Jauhettiin purkkaa koko ajomatka ja tässä oli tulos. 😀

Sunnuntaina menin heti aamulla taas lenkille. Oli ihana ilma lenkkeillä! Lenkin jälkeen tulin kotiin syömään aamupalan ja sitten lähdinkin samantien Kampin Motivukseen. Mulla oli taas oman pt:n kanssa treenit ja vedettiinkin mun uusi jalkatreeni. Oli ihan hullua! Mulla oli alkuun 1 supersarja, sitten yksi triplasarja ja sen jälkeen taas supersarja. Jokaista sarjaa tehtiin aina 3 kierrosta ja toistoja tuli aina 20 (paitsi askelkävelyitä 50 per kierros!). Luulin että henki lähtee! Olin treenin jälkeen aivan hiestä märkä. Huhhuh!

Treenin jälkeen kävin Motivuksessa suihkussa ja lähdin sukuloimaan. Olin ihan muissa maailmoissa ja en kyennyt taaskaan kommunikoimaan yhtään mitään. Katsoin vaan tyhjyyteen ja join kahvia. Ihan hävettää! Kyseessä oli lasten synttärit ja mä vaan söin omaa kanaa ja riisiä sohvalla ja hörpin kahvia enkä puhunut kellekkään. 😀 Pyysin ihan anteeksi kestien pitäjältä että olin niin epäsosiaalinen. Synttäreiltä menin käymään rannalla. Ei me pitkään keretty siellä olemaan mutta pieni hengähdystauko. 🙂

Illalla tein sitten taas ruokaa ja siivoilin ja siinähän se ilta sitten taas menikin. 🙂 Niille ketkä ei vielä ole huomannut niin oon myös Instagramissa! Tulkaahan seurailemaan. 🙂 @johannavaris

kuva 2

kuva 5

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *