Hae
Johanna Tolppola

Sumuilua

Viikko mennyt aika sumussa. Oon ollut todella väsynyt koko viikon, koska viikonloppuna unet jäi vaan liian lyhyeksi.

Nyt viikolla oon saanut valitettavasti nukuttua vaan n. 6 tunnin yöunia, koska mulla on ollut aamulenkit jo niin ajoissa (vähän jälkeen neljä). Oon siis ollut ihan koko ajan ihan puhki poikki.

Maanantaina pääsin oman pt:n kanssa taas treenailemaan Kampin Motivukseen. Nyt annoin haasteen, että tehdäänpäs peppu- ja takareisitreeni kumminkin niin, että mun selkään ei saa sattua yhtään. Eli kiellettyjä liikkeitä oli kaikki kyykyt ja vetoliikkeet. 😀

Aloitettiin treeni ihan perus jalankoukistuksella ja tehtiin viisi kierrosta ja aina 15 toistoa ja nostettiin painoja joka kierroksella.

Tän jälkeen teinkin jalan työntöä alas avustetussa leuanvetolaitteessa. Tässä sain tosi hyvän poltteen suoraan hanuriin! Sanoin vaan pt:lle, että joku kohta kuvaa mua ja laittaa nettiin; FAIL! Mutta tää olikin vasta alkua! Musta ois oikeasti saanut kuvattua  useammankin pätkän youtubeen otsikolla FAIL! Pt laittoi nimittäin tän mun selän takia tekemään ihan ihme liikkeittä. Huh! Oikeassa kohtaa ne kyllä tuntui ja selkään ei sattunut mutta ilman pt:tä mulle ois varmasti moni tullut sanomaan että ei tota liikettä noin tehdä! Esimerkiksi jalan loitontajissa jouduin tekemään liikkeen ilmassa jalat 90 asteen kulmassa. HUHHUH!! Tehtiin myös alataljassa jalkoja niin, että makasin jumppapallolla. Pt:kin totesi että toi kyllä näyttää niin tyhmältä. 😀 Vastasin vaan että kiitos! Kiva että laitat mut sitten näitä tekemään. 😀 Haha.

Treeni meni aivan loistavasti ja takareisissä ja hanurissa kyllä tuntu! Selkään ei sattunut yhtään! 🙂 Eli kivaa oli!

Tiistaina menin aamulenkille ennen töitä ja silmät ristissä mentiin taas 60 min metsäteitä. Illalla pääsin Suloon!! Multa sokeroitiin kainalot ja bikinirajat! Kyllä nyt kelpaa taas rautaa nostella hihattomassa  ja esitellä kuntoa valmentajan tsekissä lauantaina. 😀 Suosittelen kyllä kaikille tuota sokerointia! Sulon ajanvaraukseen pääsee suoraan tästä: http://www.varaaheti.fi/hyvinvointisulo

Keskiviikkona olin taas aamulenkillä ja töiden jälkeen menin salille pumppailemaan olkapäitä ja ojentajia. Treeniin kuului useampi supersarja ja toistoiltaan ne oli luokkaa 12-15 ja 15-20. Eli kunnon pumppaamista. Olkapäihin sain tosi hyvän tuntuman ja irvistellen painoin vaan menemään. Oli kyllä tosi hyvä treeni vaikka yksin sen teinkin. 🙂

Keskiviikkona illalla ystävä tuli yökylään. Kiva oli nähdä ja vain olla yhdessä. Meillä on aina hauskaa ja huolet kyllä unohtuu tässä seurassa! 🙂 <3

Mukavaa torstaita kaikille!

 

p

p2

u

ua

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *