Hae
Johanna Tolppola

Tuomarin Kommentit Kehosta

Viikonloppu vierähti nopeasti taas ohi ja oli kyllä ohjelmaa!

Perjantaina heräsin taas ajoissa ja menin tekemään aamulenkin. Aamulenkin jälkeen menin kodin kautta töihin ja sitten töiden jälkeen menin kotiin siivoamaan ja kattomaan telkkaria. Siivous sujui mutkitta kun samalla puhuin yli tunnin neiti A:n kanssa puhelimessa. 😀 Saman käytännön voisi ottaa aamulenkeille. 😀

Menin perjantaina ajoissa nukkumaan, koska  lauantaina oli pitkä päivä tiedossa. Oli ihana herätä auringon paisteeseen vaikka kello oli vasta 6.30. Menin heti aamulenkille.

Aamulenkin jälkeen söin aamupalan ja laitoin itseni valmiiksi ja lähdettiin neiti A:n kanssa kohti Lahden Pt-päiviä. Ollaan yleensä aina Tampereen pt-päivillä niin tämä oli kivaa vaihtelua. Lahden pt-päiviä organisoi Samuli Koutajoki joka toimii myös Fifarmilla valmentajana ja on myös IFBB tuomari. Päästään aina välillä hänellekin näyttämään kuntoa niin on kiva kuulla myös tuomarin näkökulmaa. Mentiin hänen omistamalleen salille K&M:lle.

Mulla ja neiti A:lla luisti taas juttu sen verran koko matkan ajan että ajettiin ihan Lahdesta ohi. 😀 Onneksi vain 10 km.

Kun päästiin perille, niin menin heti alkuun näyttämään kuntoa Samulille. Jännittihän se taas kerran mutta ei onneksi niin paljon kuin edellisellä kerralla kun näytin hänelle kuntoa.

Sain tosi hyvää palautetta ja itsevarmuutta siihen, että laji on minulle varmasti oikea. Samuli katsoo aina tuomarin näkökulmasta ja kertoo todella asiantuntevasti kropan hyviä puolia ja kehityskohtia.

Hänkin mainitsi, että huomaa, että rasva palaa kun mä hölskyn. XD haha. Hän sanoi että tää vaihe on varmasti vaikea psyykkeelle kun on aikaisemmin ollut kiinteä niin nyt sitä vaan hyllyy. Tämä on onneksi hyvä merkki ja kun rasva on palanut niin kropan pitäisi taas kiinteytyä. 🙂 Hän sanoi että olisi huolissaan jos näin ei olisi koska silloin dietti ei jostain syystä toimisi.

Sain palautetta myös että lihasta on ja tarpeeksi mutta ei missään nimessä tarvitse pelätä että sitä olisi liikaa ja treeneissä kannattaa edelleen vetää ihan täysiä. Laji on minulle kuulemma myös ihan oikea. Olkapäät ja hartialinja on kuulemma hyvät ja jaloissa etureiden kaari näkyy hyvin ja pepussakin on pyöreyttä, joka näkyy hyvin sivu- ja takaposessa. Täähän oli se  mitä ite oon eniten jännittänyt että löytyykö tuolta alakerrasta yhtään mitään. 😀 Sanoi myös että toki pehmeyttä vielä on, varsinkin alakerrassa mutta ei tarvitse panikoitua koska dietti on alkanut niin ajoissa ja aikaa vielä on.

Oli todella ihana saada positiivista palautetta ja sain hyvän tsempin taas päälle. Panikoin aina välillä että tulenko ehtimään kisakuntoon mutta pitää vain mennä luottavaisin mielin. 🙂

Tsekin jälkeen meillä alkoi yhteiset treenit. Menin olkapää, ojentaja ja hauisryhmään.  Tehtiin kuntopiirillä ekana olkapäitä ja sen jälkeen siirryttiin käsiin. Tehtiin aina jokaista liikettä 1 minuutti ja sitten vaihdettiin seuraavaan liikkeeseen. Pt:t oli koko ajan vieressä tsemppaamassa ja auttamassa jos ei rauta enää noussut. Huhhuh että hapotti koko treeni! Kiitos vaan kaikille valmentajille jotka oli mukana treenejä vetämässä. 🙂

 Treenien jälkeen jäätiin kilpasiskojen kanssa vielä posettelemaan ja kiva oli tutustua uusiin henkilöihin! Mukavia tyttöjä oli kyllä kaikki! 🙂

Lahdesta mentiin suoraan neiti A:n luokse kahville ja sen jälkeen menin kotiin lepäämään ja laittautumaan. Mulla oli illalla ystävän tuparit jossa olin vasta puol 10 maissa kun väsähdin kotisohvalle. Halusin tosi kovasti mennä näkemään ystäviä mutta se ei ehkä ollut paras ratkaisu koska olin niin väsynyt että en ollut yhtään oma itseni. Olin tosi hiljainen ja etäinen koska oli ihan huono olo väsymyksestä. Jollain ihme voimalla sain revittyä itseni baariinkiin asti ja siellä yritin olla sosiaalinen mutta epäonnistuin täysin. Olin  hiljaa melkein koko illan. 😀 Pääsin kotiin nukkumaan vasta kolmen maissa ja tuossa vaiheessa olin valvonut jo yli 21 tuntia putkeen. Huh. Päätin etten vaan jatkossa voi valvoa noin paljon. Olo oli kauhea.

Sain onneksi nukuttua suht koht hyvin ja heräilin 11 maissa ja lähdin sitten ystävän kanssa aamulenkille. Mukava oli vaihtaa kuulumisia ja nauttia ihanasta ilmasta.

Sunnuntaina päivällä menin sitten tekemään salille etureisijumppaa sekä treenin jälkeen jouduin tekemään vielä 40 min aerobisen. Olin aika poikki tuon jälkeen. Kotona odotti vielä viikon kokkaukset. 🙂 

 

kuva 2

kuva 1

 

Tiimikaverit ja minä sekä Samuli Koutajoki.

 

kuva 5

 

Samulin uusi sali Lahdessa. Hieno oli!

 

kuva 4

kuva 3

Poseteltiin treenien jälkeen Samulin salilla.

 

kuva 4

Pitihän se ottaa kuva kun on kerrankin jotain muutakin päällä kuin salikamat. 🙂

 

kuva 2

Hauska tilannekuva. Juon limpparia ja katson tyhjyyteen ja Herra A on taas elementissään. 😀

 

kuva

 Aamulenkki maisemaa.

kuva 1

2 kommenttia

  1. Petra kirjoitti:

    Jee, hyvä Johanna! 🙂 Varmaan luo itseluottamusta ja lisätsemppiä saada hyvää palautetta tuomarilta 🙂

    • johannavaris kirjoitti:

      Moikka, Kiitos!! 🙂 Oli ihana kyllä saada hyvää palautetta mutta ei se ihan vielä tuota itseluottamusta paranna. Se on vähän pidempi prosessi mutta pikkuhiljaa. :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *