Hae
Johanna Tolppola

Treeniä Selän Ehdoilla Ja Hyvää Äitienpäivää!

77 mv2

Perjantaina pääsin pitkästä aikaa tekemään treenit mun pt:n kanssa. Pidettiin hieman taukoa pt-treeneistä, koska sovittiin että ei treenata yhdessä jos ei voida treenata täysiä. Vaikka selkä on edelleen yhtä kipeä kuin aikaisemminkin niin silti halusin nyt vaan treenata yhdessä. Tehtiin yläkropalle pumppaavaa treeniä niin ettei selässä tuntunut yhtään.

Treenatiin Kampin Motivuksella ja aloitettiin treenit tekemällä perus Arnoldpunnerrusta. Tein 15 x 9 kg käsi ja 2 x 15 x 7 kg/käsi. Tän jälkeen tein vipunostot suorin käsin sivulle niin että hartiat oli takana. Näin liike tuntui myös vähän takaolkapäissä. Tätä tein 3 x 15 x 4 kg/käsi.

Olkapäistä siirryttiin ojentajiin. Tein Ranskalaistapunnerrusta z-tangolla ja koutsi piti kyynerpäistä kiinni koko sarjan ajan. Näin liike tuli puhtaasti vain ojentajille. Tein eka 15 x 15 kg mutta sitten pudotettiin painoja, koska liike oli niin eristävä että en vaan lopussa saanut tankoa ylös. Kaksi viimeistä sarjaa tein 2 x 15 x 12,5 kg.

Tän jälkeen mentiin tekemään ojentajat taljassa vastaotteella. Liike oli aika uusi ja meni hieman aikaa että sain sen tuntumaan pelkästään ojentajassa mutta heti kun sen liikkeen hoksasi niin tuntuma oli kyllä hyvä. Tässä tein 3 x 15 x 25-30 kg.

Ojentajista siirryttiin haukkaan. Hauista treenattiin vuorotellen per käsi alataljassa kahvalla. Liikkeestä tehtiin myös eristävä niin että painoin kainalon kiinni kylkeen ja pidin kyynerpään ilmassa ja hartian alhaalla ja siitä pumppasin 15 toistoa. Lopussa olkapää väkisin nousi ylös, mutta onneksi oli pt mukana niin hän painoi sen vaan alas. Huh, Tää oli aika rankka liike! Tein 3 x 15 / käsi.

Tän jälkeen tein samassa asennossa suoralla tangolla hauiskäännön. Näitäkin tein 3 x 15. Lopuksi tehtiin ylätaljassa vielä 3 x 15.

Oli tosi hyvä treeni ja ihana oli päästä taas treenattavaksi. Nyt selästä huolimatta aion yrittää elää mahdollisimman normaalia elämää ja treenata samalla tavalla. Pidän vain huolen ettei selkään satu liikkeet.

Perjantaina aamulla olin myös käynyt taas lenkillä. Se on vaan niin tylsää. 😀 No mutta ei voi mitään. 🙂  Lauantainakin olin aamulenkillä ja töissä mutta illalla en mennyt enää salille.

Hyvää Äitienpäivää kaikille Äideille ja etenkin omalle äidille! <3

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *