Hae
Johanna Tolppola

Diettiläistä Koetellaan

Tämä viikko ei ole mennyt niin kuin olisin halunnut. Koko viikko on mennyt poissa toimistolta. Selkää olen parannellut kotona ja vältellyt istuma-asentoa viimeiseen asti. Näissä pidemmissä selkä ongelmissa on aina vaan se, että paikoillaan olo sattuu ja liikkeessä olo helpottaa. Tän takia oonkin tehnyt kaikki lenkit mitä on pitänyt ja salillakin olen käynyt treenaamassa sen mitä pystyy. Kaikille niille liikkeille jotka vähänkään tuntuu selässä oon miettinyt vaihtoehtoiset liikkeet ja niitä on paljon!

Onneksi treenit oon kumminkin saanut tehtyä ihan ok:sti. Joka ilta oon ottanut relaxanttia ja päivällä kipulääkettä ja musta se on kyllä ollut aika tyhjän kanssa. Tuntuu, että mikään ei helpota tuohon selkään. Ärsyttää! Kipu on vihlovaa ja jomottavaa. Oon yrittänyt vähän venytellä mutta sekään ei auta ja liikkeessä olo auttaa vaan hetkellisesti. Mun on pakko päästä fysioterapeutille tän kanssa. 

Tällä viikolla pääsin onneksi Suloon! Siellä tulee aina niin hyvä mieli ja huolet unohtuu! Multa huollettiin ripset ja sain taas ihanat ja näyttävät räpsyttimet. Kiitos! 🙂

Muuten dietillä olo ei ole sujunut ihan niin kuin olisin toivonut. Alussa paino lähti hyvin tippumaan mutta nyt se on sitten tyssännyt. Vaikka treenikertoja on lisätty ja pidennetty sekä ruokaa vähennetty niin paino ei laske ja olokin on turvonnut. Pitää nyt vaan sinnikkäästä mennä ohjeiden mukaan vielä kaksi viikkoa ja sitten tapaan taas valmentajan. Jos siihen mennessä olo edelleen jatkuu samanlaisena niin jotain muutoksia täytyy tehdä. Toivon, että tämä on oikeasti vain ohimenevää ja johtuu esim tuosta yli viikon relaxantti/kipulääkekuurista, että jos se vaikka olisi kerännyt nestettä. Kaiken järjen mukaan rasva pitäisi kyllä palaa. Ostin ihan sykemittarinkin, että varmistan että syke on jokaisella lenkillä koko ajan rasvanpolttolukemissa.

Pääkopassa koko ajan sellainen ajatus että en ehdi, en ehdi, rasva ei pala jne. Todella ahdistavaa. Pitäisi yrittää olla stressaamatta, koska jos stressaan niin silloin se paino ei varmasti laske mutta nyt kun ollut koko viikon kotona niin alkaa kirjaimellisesti seinät kaatumaan päälle ja kaiken maailman ajatukset pyörii mielessä.

Pahoittelen että tänään olikin sitten vähän negatiivisempi päivitys. Noh toivottavasti tämä nyt tästä lähtee taas rullaamaan. Näin ainakin oppii arvostamaan tervettä kehoa kun jokin paikka ei ole kunnossa.

Toivottavasti teillä muilla on positiivisemmat fiilikset! Mukavaa Viikonloppua kaikille!! 🙂

Muistutuksena kaikille että MediSmilessä on edelleen tarjous voimassa toukokuun loppuun asti! Sieltä saa hampaiden tehovalkaisun nyt todella edullisesti. Tästä näette mun ennen ja jälkeen -kuvat sekä tarjouskoodin!  https://johanonfitness.vaikuttajamedia.fi/kokemukseni-hampaiden-tehovalkaisusta-ja-tarjous/ Tässä myös heidän omat verkkosivut: http://www.medismile.fi/

 

 09052 (3)

kasvo0905 

0905

haukka0905

pose3

pose0905

 

6 kommenttia

 1. Freja kirjoitti:

  Nyt vaan pää kylmänä ! Oot tähän asti tehny niin hienoa tulosta 🙂 ja paino ei tipu joka viikko yhtä tasaiseen tahtiin . Täys luotto vaan Bulliin hän tietää 🙂 ja tsemppiä!

  • johannavaris kirjoitti:

   Kiitos paljon tsempistä! Juuh pakko yrittää! En tiedä miksi aina sitä ajattelee että pahinta mutta pakko taas vaan luottaa ja uskoo siihen omaan tekemiseen. Kiitos!! 🙂

 2. aino kirjoitti:

  Hei!
  Tsemppiä diettiin! Itsellä on 5kertaa viikkoon kovaa treeniä, päälle 3 aamuaerobista. Ensi keväänä pitäisi kisaamaan.
  Joku aika sitten olo oli jatkuvasti turvonnut, ihmettelin, että mikä on vialla, kun ruokavalio on tiukka ja kalorit laskettu tarkkaan.
  Pt laittoi minut extra-annokselle kalaharin suolaa, eli sitä piti ripotella salaattiin, ruokiin, veteen…. Pari päivää tästä olo muuttui täysin, nesteet lähti kehosta ja paino tippui viikossa kilon… En olisi ikinä uskonut, että suolalla saa tällaista aikaan:)

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka,

   Kiitos paljon!

   Tosi jännä että suola auttoi! Pitääkin pitää tuo mielessä. Kiitos paljon vinkistä. 🙂

   Tsemppiä sullekkin lenkeille ja treeneihin!! 🙂

   Yt,
   Johanna

 3. Petra kirjoitti:

  Odottele rauhassa… En tiiä noista jutuista hölkäsen pöläystä, mutta sitä ei oikeesti tiedä, mitä vahvat kipulääkkeet saa kropassa aikaan! 😉 Tsemppiä selän kanssa!

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka,

   Kiitos paljon! Juuh toivottavasti johtuu vaan niistä lääkkeistä. 🙂

   Yt,
   Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *