Hae
Johanna Tolppola

Valmentajan Tapaaminen Ja Brunssi FitFashionin Tyttöjen Kanssa

Viikonloppu meni nopeasti taas ohi ja paljon kerkesi tapahtua! Perjantaina menin suoraan töistä Suloon. Mulla oli aika taas Brassiin ja kainaloiden sokerointiin. Joka kerta sitä miettii että ei hitto kohta taas sattuu, mutta niin kuin kaksi edellistä kertaa olen saanut todeta, että ei se nyt niin kauheasti oikeastaan satukkaan. Kainaloiden sokerointi ei tuntunut yhtään miltään ja Brassi nyt tietenkin tuntuu epämiellyttävältä mutta ei se enää kipua ole. Ja tulos oli täydellinen! Suosittelen kyllä kaikille jotka inhoaa sänkeä ja haluaa pehmeän ja sileän lopputuloksen joka kestää pitkään! 🙂

Perjantaina illalla ystävä tuli kylään ja laitettiin vähän rusketusta. Rusketan itseni aina ennen kuntotsekkiä. Mun entinen pomo joskus sanoi mulle että ruskea läski on aina parempi kuin valkoinen läski ja tämä on sitten mun takaraivoon iskostunut. 😀 ..Kiitos vaan herra J! ;D

Lauantaina lähdin sitten ajoissa ystävän kanssa ajelemaan kohti Tamperetta. Ystävä lähti taas seuraksi mukaan ja oli kyllä ihana että oli matkaseuraa.

Mulla alkoi Tampereella klo 10 poseerausharjoitukset mahtavan valmentajan Sirpan kanssa. Sirpa on mielettömän ihana persoona ja todella ammattitaitoinen poseerausvalmentaja. Käytiin mun asentoja läpi ja sain todella hyviä vinkkejä. Etupose mulla on aina ollut oudon näköinen ja nyt sitten laitettiin se kokonaan uusiksi. Teen sen kokonaan nyt toiselle puolelle. Harjoituksissa en ihan kunnolla saanut asentoja tehtyä, koska selkä vaivasi edelleen ja kipulääkkeiden voimalla mentiin koko päivä eteenpäin. Hiottiin myös mun T-kävelyä johon tehtiin ihan vain muutama pikku viilaus ja muuten se onkin jo valmis. Oli ihan huippua saada positiivista palautetta. Toki asennot tulee katsoa ja viilata kuntoon sitä mukaan kun fysiikka muuttuu ja pääsen lähemmäksi kisakuntoa, koska silloin vasta näkee sen todellisen tilanteen että mitkä ovat ne mun hyvät ja huonot puolet. Saan Sirpalta niin paljon positiivista energiaa ja lisää intoa tähän hommaan että vaikka poseeraukset ja T-kävelyt onkin ihan ok kunnossa niin mielelläni häntä tapaisin aina kun Tampereelle menen.

Poseerauksesta juoksin suoraan Valmentajan kuntotsekkiin (Jari Mentulan). Vastaanotto oli taas yhtä lämmin kuin aina. Heti alkuun vaihdettiin kuulumiset ja sen jälkeen katsottiin kunto. Niille ketkä ei tiedä mitä kuntotsekissä tehdään niin teen siis valmentajan edessä lajiin kuuluvat poseeraukset alusvaatteisillani. Koutsi sanoi, että eteenpäin ollaan menty ja rasva on palanut. Reisissä huomaa, että rasvanpalaminen on käynnissä, koska reiden koostumus on muuttunut jne. Aikataulussa ollaan. Nyt sitten kiristettiin taas tahtia ja vähennettiin ruokaa sekä lisättiin lenkkejä. Nyt mulla on 5 aamulenkkiä viikossa ja kestoltaan 60 min per lenkki. Oli ihana nähdä valmentajaa. Saan niin paljon aina tsemppiä eteenpäin tapaamisissa. Valmentaja oli huippu kun lopuksi muistutti, että miten pitkän matkan mä oonkaan kulkenut kisavalmennuksen aikana mutta myös fitfarmilaisena ennen kisavalmennusta. Tästä tuli tosi hyvä mieli! Mukaan tapaamisesta lähti hyvä mieli ja tiimihuppari!

Tapaamisen jälkeen menin treenaamaan Wolfille ystävän kanssa. Tehtiin mun ohjelma ja treenattiin selkää ja hauista. Tykkään Wolfista tosi paljon. Siellä on hyvät laitteet ja hyvä tunnelma sekä erinomainen palvelu. Saan aina lämmittää mun ruokia siellä ja kukaan ei pidä mua hulluna. 😀 Selkäkivusta huolimatta treeni meni hyvin  perille.

Treenin jälkeen lähdettiin ajelemaan takaisin Helsinkiin. Ystävä jäi Hämeenlinnan kohdilla sukuloimaan ja loppumatkan jatkoin yksin. Menin suoraan kotiin päiväunille. Mun selkäkipu paheni kotimatkalla ja pakko oli päästä lepäämään. Nukuin reilun tunni  ja teki kyllä hyvää. Selkäkipu paheni sen verran etten ilallla tehnytkään yhtään mitään. Ystävä tuli yökylään kun Herra A oli poissa.

Sunnuntaina aamulla menin lenkille ja ystävä lähti mukaan seuraksi polkupyörällä. Mentiin se 60 min ja rehellisesti voin sanoa, että musta tuntu ettei se lenkki ikinä lopu. Huh. Tulee kyllä rankat 19 viikkoa näiden lenkkien kanssa.

Sunnuntaina aamupäivällä mulla oli FitFashionin bloggareitten kanssa brunssi Dylanissa Arabianrannassa. Mulla oli omat eväät mukana ja onneksi se ei ketään haitannut. Ruoka kyllä näytti taivaalliselta ja harmitti vähän etten saanut sitä syödä. Ennen kuin lähdin Brunssille niin yritin keksiä vaikka mitä syitä ettei tartteisi lähteä, mutta ystävä kannusti että pitää hypätä pois mukavuusalueelta ja niin tein  ja olikin ihan huippua.

Kaikki oli tosi mukavia ja ystävällisiä. Tutustuttiin toisiimme ja kerrottiin omia tarinoita ja kokemuksia bloggaamisesta, treenaamisesta ja valokuvaamisesta. Naurettiin vedet silmissä ja lopuksi napsittiin yhteiskuvia. Ehdottomasti haluan nähdä näitä tyttöjä uudelleen!

Meitä oli Janina (FitTimes), Monna (Monna Treenaa), Natalia (Punttimimmi), Anna (Too big to be me), Petra (lungelady / Unbearable lightness of Fitness), Marika (Palanen Onnea), Anna (Anna mun treenaa) ja Milla (Treenikengissä). Valitettavasti mun kone ei suostunut tekemään linkkejä näihin blogeihin.

Brunssilta menin suoraan Leppävaaran Satsiin treenaamaan posettelua neiti A:n kanssa. Olin jo etukäteen ilmoittanut etten voi asentoja kauheasti selkäkivun takia treenata mutta kävelyä ja asentojen vaihteluita voin treenata. Treenattiin joku reilu tunti ja sen jälkeen juotiin vielä paikan päällä kahvit ja sovittiin tulevien viikkojen poseharkat. Yritetään nyt muutamana viikkona päästä posettelemaan pari kertaa viikossa.

Ilta menikin sitten taas relaxanttien parissa ja tänään aamulla selkä oli siinä kunnossa, että päätin mennä uudelleen lääkäriin. Tällä kertaa lääkäri jopa tutki selän ja sain kunnon diagnoosin. Alaselkä oli ihan turvoksissa ja siellä oli tulehdusnestettä. Se on mennyt pahasti jumiin jonka tuloksena se on tulehtunut ja nyt kun tää on kestänyt jo viikon niin sitä pitää ruveta availemaan hieromalla jne. Sain ohjeet, että pitää laittaa kuumaa kaurapussia aina yöksi + relaxantit ja kipulääkkeet ja että sitä pitää kevyesti hieroa. Lenkillä suositellaan että käyn, koska se kuulemma tekee sille vaan hyvää. Salillakin saan käydä varovasti pumppailemassa muita lihaksia mutta töissä en saa käydä, koska teen päätetyötä. Tuntuu tosi oudolta että saan mennä varovasti salille mutta en töihin. Toisaalta ymmärrän kun istuminen sattuu mutta kävely ei. Sain viikon sairaslomaa, mutta pyrkimyksenä on että pääsisin töihin loppuviikosta.

Menin suoraan lekurista Suloon hierottavaksi. Onneksi heillä oli aikaa ja pääsin saman tien heidän käsittelyyn. Sulossa hierottiin alaselkää ja jalkoja ja peppua. Heti tuntui paremmalta! Siellä on muuten tarjous että jos ostatte Äitienpäivälahjaksi lahjakortin niin se on -20%. Suosittelen! http://www.hyvinvointisulo.fi/

Mukavaa viikkoa kaikille! 🙂

 

kuva 1 

IMG_0261 (2)

 Poseerausharjoitukset Wolfilla.

IMG_0258 (3)

  Poseerausharjoitukset Wolfilla.

kuva 2

 

l

 Aamulenkillä.

dy

 Dylanin brunssi.

d

 Omat eväät brunssilla.

ff3

 FF-bloggaajat.

ff 

 

kuva 5

 Posetreenit neiti A:n Kanssa.

p1 (2)

 

p

 

 

4 kommenttia

 1. Punttimimmi kirjoitti:

  Pitikin sulta kysyä tosta rusketuksesta kun iski rusketuskatus kun nähtiin 😀 Millä aineella itsesi rusikstat? Ainiin, ja mun nimi on Natalia, ei Nadja. Mut et oo ensimmäinen, tosi moni luulee mua aina Nadjaksi 😀

  http://punttimimmi.fitfashion.fi/

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka,

   Kiitos että laitoit viestiä. Mistäköhän mä ton revin. 😀 Heh. Korjasin nyt! 🙂 Mun kaveri tilaa jenkeistä sellasta sprayllä levitettävää rusketusainetta ja ostan aina siltä. 🙂 Hyvää on!! 🙂

 2. Petra kirjoitti:

  Oli kiva tavata sut <3 Ja musta on todella hassua, että puhut epämukavuusalueelle menosta… Kun sä et yhtään vaikuttanut ujolta tai epäsosiaaliselta 🙂 Toisaalta, ei sitä mustakaan aina uskois, että oon 😀 Olihan se aika jännäää… Mutta onneksi tossa seurassa oli kyllä niin helppo olla ja hauskaa oli 🙂 Mä yks päivä salilla hihittelin itekseni sitä sun yhtä stooria varmistajista, kun istuin jalkaprässissä… Olisin niin kaivannut jotain ulkopuolista tsemppiä 😉 Heh.

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka,

   Samoin! <3 Juuh ei pidä antaa ulkokuoren hämätä. 😀 Olin kyllä niin iloinen että päätin lähteä koska oli oikeasti ihana tavata teidät kaikki! Ja toi on niin totta että siinä seurassa oli kyllä helppo olla ja nauraa sai!

   Haha, jooh! Se oli kyllä hauska tilanne. 😀 Voithan sä aina repäistä jonkun tyypin siihen viereen ja sanoo vaan että nyt kuule huuda mulle ni vedän tän sarjan loppuun! XD

   Yt,
   Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *