Hae
Johanna Tolppola

Vääryyden Huipentuma!

Täällä vappu vietettiin todella rauhallisissa merkeissä. Pääsin ajoissa töistä vappuaattona ja menin suoraan töistä kotiin päiväunille. Salitreeniä en vappuaattona uskaltanut vielä tehdä, koska selkä arasti edelleen. Päiväunien jälkeen olin muutaman tunnin taas hereillä ja menin uudelleen nukkumaan. 😀 Siinä siis mun vappu. Heh. Toisaalta se on ihan hyvä levätä silloin kun keho sitä vaatii ja nyt tosiaan selväst keho tätä vaati.

Vappupäivänä menin Herra A:n kanssa aamulenkille. Porukkaa ei ollut kyllä yhtään liikenteessä. Oli todella autiota. Mentiin se 45 minuuttia reipasta kävelyä tyhjällä vatsalla. Reippailun jälkeen söin aamupalan ja lähdin kahvittelemaan mun ystävän kanssa, jota en ollut pitkään aikaan nähnyt. Oltiin kahvilla Flamingossa ja juttua riitti! Kolme tuntia hurahti ohi alta aika yksikön! Sain nauraa vedet silmissä meidän jutuille! Oli ihan mielettömän ihana nähdä ystävää pitkästä aikaa ja heittää aivot narikkaan vähäksi aikaa ja sosialisoitua. Ystävältä on kohta ilmestymässä uusi albumi. Suosittelen lämpimästä sen hommaamista kun se ilmestyy. Täältä voi käydä kuuntelemassa sämplerin levystä: https://soundcloud.com/themegaphonestate/the-megaphone-state-ghost

 Tässä myös heidän omat verkkosivut: http://www.megaphonestate.com/

 Kahvittelutuokion jälkeen menin ensimmäistä kertaa tällä viikolla salille. Selkä on edelleen arka, mutta halusin mennä kokeilemaan että miten se kestää treeniä. Menin Martinlaakson Fitness24Seveniin ja treenasin olkapäitä ja ojentajia. Tein yhden perussarjan olkapäille smithissä 5 x 8 toistoa, jonka jälkeen tein vielä viparit rest pausella 3 x 12 x 7 kg/käsi. Tän jälkeen siirryin supersarjoihin, joissa treenasin olkapäitä ja ojentajia mm. ranskalainen punnerrus, takaolkapäät seisten sekä rive-punnerrus ja ojentajat taljassa. Takaolkapäissä selkään vähän sattui mutta muuten pystyin treenaamaan ihan normaalisti. Luulin, että voimaa ois ollut enemmän nyt kun olen saanut huilata mutta tuntui että voimatasot ei ollut ihan normaalia tasoa. Toivotaan, että tää nyt lähtee taas tästä käyntiin.

 Illalla mun ystävä tuli meille yöksi ja koko ilta oli jotenkin koominen. Naurettiin vaan ihan hulluna koko ajan. Oli hauskoja ja ei niin hauskoja juttuja ja silti nauroin niin paljon että sattu jo ihan vatsa lihaksiin. Tälläset hetket tekee vaan niin hyvää!

 Tänään mulla oli herätys klo 4.40 ja lähdin aamulenkille. Puin toppavaatteet päälle, koska mittari näytti vähän pakkasta. Ketään ei ollut missään. Painoin taas menemään 45 minuuttia, jonka jälkeen menin kotiin aamupalalle ja sitten töihin. Tänään pääsen myös Suloon ja huomenna koutsin kuntotsekkiin! En malta odottaa!

 Ja ainiin Herra A aloitti elämänsä ensimmäisen dietin! Hänen ei oo koskaan tarvinnut laihduttaa. mutta nyt halusi kokeilla mitä laihduttaminen on ja mitä hänenkin vähäisen rasvakerroksen alta paljastuu. Noh…. Ensimmäisen päivän jälkeen vaaka näytti -1,8 kg!!!!! Tää on NIIIIN Väärin! En kestä!  😀 Toki ne on vaan nesteitä mutta silti!!! 😀

 Ihanaa viikonloppua!!

kuva 1

Mä ja mun ystävä pitkästä aikaa kahvilla! Pakotin hänet yhteis-selfieen. 😀

 

kuva 11

 

kuva 21

Vappupäivän lenkillä. 🙂

 

 kuva 3 

 kuva 2

kuva 4

Tänään aamulenkillä; treenihousut + toppahousut, fliisi, huppari ja toppataki sekä pipo ja asun kruunasi Viru Valge -juoksusukat. 😀 = Muodin edelläkävijäkö? ;D

 

 

 

 

3 kommenttia

  1. johanna kirjoitti:

    haha mulla sama eskimo outfit aamulenkeillä :’D 2 paitaa,fleece,leggarit,kompressiosukat,verkkarit,kuoritakki,pipo ja vielä huppu päässä ja toki lenkkaritki xD onneks ne on nii aikasin että kaikki nukkuu vielä 😀

  2. Henna kirjoitti:

    Mun blogissa on sulle haaste! 🙂

    http://hennaemilia123.blogspot.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *