Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Kokemukseni Hampaiden Tehovalkaisusta ja Tarjous!!

Kaupallinen yhteistyö: Medismile

Laittelinkin tuossa viikolla Instagrammiin kuvaa jossa vinkkasin, että huomaako kukaan mussa mitään uutta…

Kävin nimittäin tällä viikolla elämäni ensimmäistä kertaa hampaiden Tehovalkaisussa! Mulla on ollut hampaissa keltaisuutta ja mua itseä se on häirinnyt aika paljon. En esim. mielelläni ole pitänyt mitään huulipunia kun on tuntunut, että hampaat näyttää vielä entistä keltaisemmalta. Tän takia oon myös vältellyt hymyjä jossa mun hampaat näkyy, koska mulla on ollut vaan tosi epävarma olo.

Hampaiden valkaisu on mulla ollut pitkään mielessä ja läheisilleni oon siitä jauhanut jo varmasti yli vuoden, mutta en ole vain saanut aikaiseksi sitä varata. Nyt vihdoin ja viimein pääsin sen tekemään ja oon niin onnellinen lopputuloksesta!

Pääsin tekemään hampaiden valkaisun MediSmile nimisessä hammaskeskuksessa, joka sijaitsee Vantaan Varistossa. Mulla oli itsellä tänne vain vajaan 10 minuutin automatka kotoa. Heidän palveluihin kuuluu mm. hampaiden valkaisut, hammaskiven poisto, soodapuhdistukset ja esteettiset hoidot.

MediSmilellä valkaisuun käytetään vain ammattilaiskäytössä olevia Beyond plus- ja Beaming white -valkaisuaineita.
Nämä valkaisuaineet on vetyperoksidipohjaisia geelejä, jotka on puskuroitu hellävaraisiksi hampaille, mutta tehokkaiksi valkaisuun. Valkaisua kiihdytetään sinisellä led-valolla.
Aluksi katsottiin yhdessä hampaiden lähtötilanne hammaskartasta, jotta valkaisun jälkeen nähdään kuinka monta astetta ne ovat vaalenneet.
Mun hoito kesti yhteensä n. 45 minuuttia. Tehtiin kolme 15 minuutin kierrosta ja jokaisella kierroksella vaihdettiin geelit uusiin.
Palvelu oli erinomaista. Kun geelit vaikutti hampaissa niin sain pään alle tyynyn ja siinä oli hyvä makoilla ja ootella, että hampaat vaan vaalenee.
Mulla on yksi sivuhammas joka silloin vajaa kuukausi sitten lohkesi ja se korjattiin päivystyksessä ja se on edelleen ollut aika arka. Siihen hampaaseen valkaisu vihlo, mutta se oli kumminkin siedettävää. Valkaisun jälkeen sitä hammasta vähän vielä vihloi, mutta otin buranan ja se helpotti sillä.
He myös hioivat mun kahta etuhammasta hieman, koska ne oli ihan rosoiset alareunasta, johtuen narskuttelusta.
Kun valkaisu oli valmis niin katsottiin taas hammaskarttaa ja tuloksena oli 4 astetta vaaleammat hampaat! Hammaskartassa päästiin toiseksi vaaleimpaan sävyyn! Olin todella tyytyväinen!

Kenelle sitten hampaiden valkaisu sopii?

– Henkilöille, joilla hampaat ovat tummuneet esimerkiksi kahvin tai punaviinin juonnin, tupakoinnin, mausteiden tai lääkkeiden takia
– Hampaiden valkaisun soveltuvuuden tarkistaa aina hammaslääkäri tai suuhygienisti. Toimenpiteen voi estää esimerkiksi hampaiden reiät ja tulehdukset. Alaikärajaksi suositellaan yleisesti 16:ta vuotta.
– Hampaiden valkaisu ei itsessään edistä terveyttä, mutta suun puhdistukset ja tarkastukset ovat aina terveyttä edistäviä ja ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä.

Sain MediSmilestä myös tarjouksen blogin lukijoille joka ehdottomasti kannattaa itse hyödyntää tai sitten tän voi ostaa vaikka lahjaksi! Nythän on valmistujaisia ja äitienpäivä tulossa niin mikäs sen parempi lahja kuin kaunis hymy!

Hampaidenvalkaisu tarjous:

Hampaiden Tehovalkaisu 149 € (norm. 195 €), kun varaa ajan toukokuun loppuun mennessä ja mainitsee varauksen yhteydessä alennuskoodin: JohanOnFitness. Itse valkaisuaika voi siis olla myöhemminkin. Tarjousta voi hyödyntää myös lahjakortteihin, esim. valmistujaiset, äitienpäivä jne.

Nyt vaan kaikki varaamaan aikaa valkoiseen hymyyn! 🙂

h4

h5

 

h

 

h6

 

h3

 

h2

 

untitled

 

 

 

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Medismile

3 kommenttia

 1. nina kirjoitti:

  ihana lopputulos 🙂 pakko varmaan hyödyntää tää tarjous 😀

 2. vilma kirjoitti:

  hei! Miten hyvin valkaisu on sinulla pysynyt? Valkaisun luvataan usein kestävän hyvänä jopa pari vuotta, muttei oikein löydy ketään kuka kommentoisi valkaisua muutama kuukausi/vuosi toimenpiteen jälkeen. itse mietin meneväni

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka,

   Kyllä mulla on hyvin kestänyt ja oon ollut tyytyväinen. Ainakaan vielä ei oo sellainen tunne et pitäis valkaista uudelleen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *