Hae
Johanna Tolppola

Viikon Kuulumisia

Tällä viikolla on ollut kyllä ihanat ilmat! Saan auringosta niin paljon energiaa ja hyvää mieltä!

Tää viikko mennyt jotenkin tosi nopeasti kun toi maanantai oli vapaa. Keskiviikkona kävin illalla treenaamassa. Mulla oli Olkapää/ojentajapäivä. Ohjelmaan kuului olkapäille mm. pystypunnerrus, vipunostot, takaolkapäät ja ojentajille ranskalainen punnerrus sekä ojentajat taljassa. Pystypunnerruksen tein 5 sarjalla mutta toistoja vain n. 8 per sarja ja loput oli sitten taas pumppauksia supersarjoina ja perussarjoilla mutta rest pausella. Pumppauksien toistomäärät oli siinä 15-20 luokkaa. Eli aika kuluttavaa treeniä.

Torstaina en päässyt töihin kun viisauden hammas oireili ja söinkin koko päivän buranaa. Onneksi päivän mittaa kipu hellitti ja pääsin jopa illalla treenaamaan pt:n kanssa. Mulla oli etureisi/vatsa-päivä. Harmi vaan että polvet taas reistaili kesken treenin ja jouduttiin jättämään reisitreeni kesken ja keskityttiinkin vain vatsoihin. Kerkesin etureisille tehdä jalan ojennuksen laitteessa pidoilla 4 x 15, 4-5 sarjaa kyykkyjä smithissä kapealla jalka-asennolla sekä jalkaprässissä kapealla jalka-asennolla 3 x 30 toistoa. Vatsoille tehtiin triplasarjana kolme eri liikettä joita jokaista tehtiin 20 toistoa ja kierroksia oli kolme. Pt uhkaili että seuraavalla kerralla kun tehdään etureidet niin tehdään pelkästään jalkaprässiä (siinä ei polviin sattunut) ja tehdään 100 sarjoja koko tunti. 😀 Toivon koko sydämmestä, että tämä oli vain vitsi. 😀

Eilen aamulla kävin lenkillä. ”Mukava” oli taas herätä klo 04.40. Tyhjällä vatsalla menin 45 minuuttia. Lenkiltä suoraan kotiin ja sieltä sitten töihin.

Työpäivän jälkeen mulla oli taas hemmotteluhetki! Pääsin Hairspottiin kaunistumaan. Tukka alkoi olemaan siinä kunnossa, että se kaipasi hieman vaalennusta ja latvojen leikkuuta. Multa värjättiin tyvi ja laitettiin hopeahoitoaineitta latvoisin niin, että saatiin taitettua keltaisuutta pois. Mun tukka taittaa tosi helposti keltaiseen ja itse taas haluaisin että se ois ns. puhtaan värinen. Lopuksi leikattiin kuivimmat latvat pois. Tukasta tuli Super hyvä! Oon tosi tyytyväinen! Kiitos Hairspot!

Tänään aamu alkoi myös aamulenkillä ja tänään mulla on myös työpäivä. Töiden jälkeen aion mennä pitkästä aikaa treenaamaan Satsiin. 🙂

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

 

kuva 1

Aamulenkkimaisemaa.

 

kuva 2

Tukka ennen Hairspotin käsittelyä.

 

kuva 4

Tukka Hairspotin käsittelyn jälkeen.

 

kuva 3

Päivällinen syötiin kampaajalla. Omat vaa’at oli tietty mukana. 😀

 

kuva 5

Työasua.

 

2 kommenttia

 1. Tua Wikholm kirjoitti:

  Ihanan kirkas uusi väri! 🙂 Huhhuh miten aikaisin joudut heräämään :O Mulla soi kello vähän jälkeen 5 ja sekin tuntuu välillä epäinhimilliseltä. Tsemppiä aamuherätyksiin! Onneksi nyt keväällä/kesällä vähän mielekkäämpiä nuo aamuaerot eikä tarvii kerrospukeutua ja liukastella 🙂

  • johannavaris kirjoitti:

   Kiitos! 🙂

   Juuh se on kyllä tosi aikaisin mutta kyllä mä uskon että siihenkin vaan tottuu. 🙂 Kyllä se viiskin ja kello kuusikin tuntuu aikaselta. 😀 Musta tuntuu että ihan sama milloin se herätyskello soi niin silti sitä väsyttää ihan sikana. 🙂

   Joo on se kyllä helpompi lähtee tonne ulos ku ei oo niin kylmä eikä niin synkän näköistä. 🙂

   Sulla onki jatkunut ne aika monta kuukautta mutta nää aamut varmaan tuntuu vähän helpommalta just sen takii kun noi ilmat on niin paljon paremmat?

   Kiitos tsempistä ja tsemppiä myös sinne!

   Yt,
   Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *