Hae
Johanna Tolppola

Tanssimessuille 3.5.!

Jos muuten mietitte mitä tehdä lauantaina 3.5. niin suosittelen ehdottomasti menemään Helsingin Kulttuuritalolle Tanssimessuille! Tanssimessut kerää vuosittain tuhansia tanssinharrastajia saman katon alle juhlimaan tanssikulttuuria.

Tanssimessuilla voi katsastaa kerralla tanssikulttuurin uudet tuulet ja päivän aikana halukkaat voivat testata mm. seuraavia tanssilajeja kuten Hiphop, Dancehall, Siéva, Salsa, Booiaka, Showtanssi sekä kierrellä eri vaatekojuja. Sisäänpääsylippuun kuuluu kaksi ilmaista tanssituntia.Tanssimessuilla on myös paljon huippuluokan tanssiesityksiä Showsta Streettiin.

Tiesittekö muuten, että street lajit ovat nousseet jo nykyajan kansantanssin asemaan, jota harrastavat kaikki nuorista aikuisiin. Kannattaa käydä lukemassa City-lehden artikkeli kotimaisen ja ulkomaisten streetdancen synnystä. http://www.city.fi/kulttuuri/sieva+nain+syntyy+suomalainen+tanssilaji/7900

Tapahtuman Lisäinfot:

https://www.facebook.com/events/219213998264000/

Tapahtuma-aika: 3.5.2014 / Klo 10.45-01.30

Tapahtumapaikka: Helsingin Kulttuuritalo, Sturenkatu 4, Helsinki 00510

Itse olen ollut muutamana vuonna peräkkäin messuilla ja voin sanoa että mieletön kokemus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *