Hae
Johanna Tolppola

Tähänastiset Kokemukset Kisadietistä

Työviikko on startannut taas ihan normaalisti vaikka elänkin koko ajan väärässä päivässä. Tänään on ihan tiistaifiilis vaikka onkin jo keskiviikko. 🙂

Viimeisen pääsiäisvapaan vietin taas urheillen. Lähdin Herra A:n kanssa aamulla Pitkäkoskelle lenkille. Siellä mentiin reilu 45 minuuttia reippaasti kävellen aivan ihanissa maisemissa. Jos asutte pääkaupunkiseudulla niin suosittelen kyllä käymään tuolla. Kyllä mieli ja sielu taas lepäs.

Lenkin jälkeen mentiin kotiin ja syötiin rauhassa aamupala. Ihana oli olla reissussa mutta oli kyllä mukava tulla kotiinkin. Aamupala kotona kaikessa rauhassa on kyllä parasta. Aamupalan jälkeen mentiin moikkaamaan kummityttöä jonka jälkeen mentiinkin taas salille. Mulla oli vuorossa jalkatreeni.

Maanantaina treenasin siis peppua ja takareisiä. Tein syväkyykkyä, jalkaprässiä, sumoa sekä loppuun vielä ne kuuluisat 120 askelkävelyä ja 60 jalkaprässiliikettä. Huh.

Illalla posettelin vielä vähän kotona ja ystäväkin tuli yökylään. Eli paljon oli ohjelmaa. 🙂

Kävin muuten maanantaina myös vaa’alla ja painoa on nyt tippunut kolmessa viikossa 2,6 kg. Oon ihan tyytyväinen painon tippumistahtiin. Toivottavasti se myös pysyisi tälläisenä. Oman kehon tuntien se ei kyllä tule pysymään vaan jossain vaiheessa ja varmaan aika piankin hidastuu ja jopa jumittelee. Täytyy vaan pysyä tiukkana ja asennoitua  että se on ihan normaalia. Tykkään olla dietillä koska on tottakai mukava kun näkee kehossa muutoksia. Ainut mikä on syönyt vähän mehuja on se, että mulla on vatsa kipee koko ajan. Siis ihan koko ajan. Viimeisestä kolmesta viikosta nyt kärjistettynä varmaan puolet on mennyt ”naisten huoneessa”.  (Ihmekkös paino tippuu :D). Oon lukenut, että joillakin on ollut koko kisadietin vatsa tosi kipee. Toivottavasti tää ois vaan ohimenevä juttu ja sit ku keho tottuu niin vatsakin normalisoitus. Kuulisin mielelläni muiden diettaajien kokemuksia? Onko teillä ollu vatsan kanssa ongelmia ja jos on niin onko mennyt ohi vai onko joku lääke esim auttanut? Muuten olo siis ollut ihan ok. Välillä väsyttää ihan mielettömästi mutta uskon senkin olevan vain ohimenevää.. toivottavasti. 😀 Välillä nimittäin tuntuu ettei silmät pysy edes auki. Nälkäkin mulla on koko ajan siis ihan koko ajan, mutta niin mulla oli offillakin eli se tunne ei oo mitenkään uusi ja siihen oonkin jo tottunut aikoja sitten. 🙂 Huh ja takana diettiviikkoja on tosiaan vasta kolme ja jäljellä n. 20. 😀

Eilen mulla oli välipäivä salista ja lenkeistä eli päivä totaalilepoa. Pääsin töiden jälkeen taas Sulon käsittelyyn ja multa hierottiin selkää, hartioita, käsiä, niskaa, päätä ja lopuksi vielä korvia ja kasvoja. Oli aivan täydellinen rentoutumishetki! Oisin voinut vaan maata siinä ikuisuuden. Tiedättekö sen tunteen kun on jotain ihania hetkiä joiden ei halua vaan yksinkertaisesti loppuvan? Tää oli just sellainen! Kaunis kiitos Sulon mimmeille! <3 Jos ette ole vielä käyneet tykkäämässä heistä fb:ssä niin nyt kyllä kannattaa. Siellä on hyviä tarjouksia hoidoista! *

https://www.facebook.com/Hyvinvointi.Sulo?fref=ts

*Sulolla ja mulla on yhteistyösopimus.

 

 pinkki

 

luonto

 

luonto2

 

  purkka

Diettiläisen herkut. Nam!

8 kommenttia

 1. Paula kirjoitti:

  Hei!!

  Mitäs nuo vihreät kuutiot sitten on ?? Herkkua? Jos oot ottanu jotain uusia tuotteita käyttöön dieetillä esim rasvanpolttajia tms, niin niistähän saa helposti vatsan kipeeks. Itse jätin maitotuotteet pois jo kauan kauan sitten kun vatsa ei vaan enää kestänyt rahkaa ja raejuustoo. Nykyään ei vaivaa vatsaa mikään, valkoista riisiä syön viljoista, riisikakkuja kans. Jotain muita viljoja harvakseltaan. Myös jotku kuitulisät tekee vatsan kipeeks. En oo kisadieetillä, dieetillä muuten vaan kesää kohti rasvoja polttelen!! 🙂 Tsemppiä sulle !!

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka,

   Ne on purkkaa. XD

   En oo kauhean montaa uutta tuotetta ottanut käyttöön vielä. En esim. syö vielä edes rasvanpolttajia. Luulen että se voi johtua siitä raejuustosta vaikka sitä oon aikaisemminkin kyllä päivittäin syönyt mutta nyt syön vähän enemmän.

   Tsemppiä sullekkin kesäkuntoon! 🙂

   yt,
   Johanna

 2. Paula kirjoitti:

  Instassa sulla kuva missä sun kylkiluut näkyy jo :/ ei oo hyvä merkki, ja sun pepussa ei ole yhtään lihasta. Et tuskin ehdi saamaan itteäs kisakuntoon tai ei tule hyvä kroppa kun luut näkyy jo :/ kannattaa harkita bodyfitnekseen menemistä? Naamasta kaunis.

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka,

   Kiitos kommentista. Yritin instasta ettiä kuvaa missä mulla näkys kylkiluu mutta en löytänyt. Eli ei hätää siihen että kylkiluut näkyis on vielä toooodellla pitkä matka. 🙂 Kyllä tuolla alakerrassa jotain lihasta on, mutta vielä sitä ei voi sanoa onko tarpeeks vai ei. Sen näkee sitten vasta kun rasvat on lähtenyt. 🙂 Bodyfitneksessä pitäisi olla huomattavasti enemmän lihasta ja mulla ei tällä hetkellä lihasmassa riittäis millään tavalla bodyfitnekseen. Kiitos kumminkin ehdotuksesta. Ihana että ulkopuolisesta näyttää että rahkeet riittäisi siihenkin. 🙂 Valmentajan mukaan kuulemma ehdin kisakuntoon tässä ajassa niin se riittää mulle. Syksyllähän sen sitten näkee. Kiitos paljon kommentista! 🙂

   Yt,
   Johanna

 3. johanna kirjoitti:

  heipps, mulla on kans ollu dieettiä pari viikkoo jo ja oon huomannu että voimakkaat mausteet ja makeutusaineet (just noi purkat saa mun mahan ihan totaalisekasin ja ilmapalloks ja siis niin kipeeks!) tekee mun masun tosikipeeks ja oon aina ollu kauhee purkka-addicti mut nyt se on vaa pakko jättää pois tai no ei oo pakko mut ei oo kiva ku maha on nii kipee että meinaa itku tulla 😀 ja gefilusmaitobakteeritabut on auttanu kans 🙂 tsemppiä dieettiin mullaki 20 edessä ! 🙂

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka,

   Kiitos kommentista. 🙂

   Siitähän se voikin johtua. Oon nimittäin purkkaa syönyt normaalia enemmän ja makeutusjauhettakin käyttänyt. Nyt kyllä vähennän niitä. 🙂 Kiitos tosi paljon että vinkkasit. 🙂 Pitää itsekkin ostaa noita maitohappobakteereita myös. Tsemppiä sullekkin diettiin!!

   Yt,
   Johanna

 4. Henna kirjoitti:

  Tsemppiä diettiin Johanna! Mä oon ihan satavarma, että sä oot täydessä kisakunnossa aikataulun mukaisesti. 🙂
  Vatsaongelmiin kommenttina, että mä en voi käyttää ollenkaan makeutusaineita, tulee ihan kamalat kivut.

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka!

   Kiitos paljon! Juuh todella toivon että kaikki sujuu dietin suhteen niin miten pitää. 🙂
   Se muuten voi myös olla, koska niitäkin jonkin verran joudun käyttämään. Yritän nyt kiinnittää niihinkin huomiota. Kiitti vinkistä ja kiva kun kommentoit ja taas tsemppasit! 🙂

   Yt,
   Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *