Hae
Johanna Tolppola

Pääsiäinen Joensuussa ja Paljon Kuvia

Viikko mennyt taas hurjan nopeasti ohi ja pääsiäinenkin tuli vietettyä kotiseudulla Joensuussa.

Tällä viikolla ennen pääsiäistä tein salitreenejä Satsissa ja Martinlaakson Fitness24Sevenissä ja aamulenkin tein myös Satisssa. Mulla oli torstai vapaata töistä ja sen takia oli vain kolmen päivän työviikko joka hurahti ohi alta aikayksikön. 

Keskiviikkona kävin siis aamulenkillä ja salilla ja illalla vielä pakkasin. ”Mukava” oli pakata kaikki 4 päivän eväät mukaan. Oli aikamoinen homma. 🙂 Torstaina lähdettiin poikaystävän eli herra A:n kanssa lentokoneella Joensuuhun. Herätys oli jo ennen kello viittä ja voin sanoa että väsytti! Ukki tuli hakemaan meidät Joensuun lento kentältä ja aamupäivä vietettiinkin sukulaisten luona.

Sukuloimasta mentiin treenaamaan Joensuun Energyyn. Olin jo etukäteen ilmoittanut heille tulostani ja sopinut, että saan käyttööni kortin jolla pääsen treenaamaan vaikka sali on kiinni pyhänä. Mentiin paikan päälle ja palvelu oli todella hyvää. Sali on tosi iso ja mistä pidin ehkä eniten oli iso vapaapainoalue. Henkilökuntakin oli todella ystävällistä!  He jopa lämmittivät oikein mielellään mun ruuankin, niin sain pidettyä kiinni ruoka-ajoista.

Treenin jälkeen mentiin Joensuun Amarilloon jossa Herra A nautti oman päivällisensä ja itse join kahvia, vettä ja limua. 😀 Iltapäivällä mentiin hakemaan mun ystävän äidin kanssa ystävä lentokentältä. Ystävä itse tuli siis myöhäisemmällä lennolla ja tarkoitus oli mennä hänen perheen luokse asumaan pääsiäisen ajaksi. Perhe itse lähti mökille niin meillä (minä, ystävä ja herra A) oli omakotitalo käytössä koko viikonlopun ajan.

Oltiin niin väsyneitä, että mentiin A:n kanssa pötköttelemään seitsemän maissa ja nukahdettiin saman tien. Ystävä tuli klo 22 herättämään, että Johanna sun pitää syödä vielä iltapala. 😀 Ihana, että ystävä on niin mukana tässä mun hommassa, että pitää huolen mun syömisistäkin! <3 Heräsin ja söin iltapalan ja menin takaisin nukkumaan. Heräsin aamulla joskus 10 maissa eli yhteensä unta tuli joku 13 h. Teki kyllä todella hyvää. Oon ollut nimittäin koko viikon ihan muissa maailmoissa, koska mua on väsyttänyt niin paljon.

Perjantaina aamukahvin jälkeen lähdin aamulenkille ulos ja ystävä sekä A lähti fillarilla mukaan. Kävellessä itse en höpötellyt mitään mutta kuuntelin tyytyväisenä muiden puhetta ja mietin vain että onpas mulla ihanat tukijoukot kun tulevat vapaaehtoisesti mukaan lenkillekin.

Perjantaina mentiin päivällä käymään mummolassa ja sen jälkeen mentiin taas Energylle tekemään treenit. Mulla oli jalkapäivä. Mun jalkapäivän loppuun kuuluu aina yhteensä  120 kpl askelkävelyä ja 60 kpl etureisinostoja (per jalka). Voin sanoa, että tuon jälkeen oon aina ihan rikki! Jalkatreeneihin kuuluu muutama perusliike ja lopussa restpausea ja supersarjoja.

Kun päästiin takaisin kämpille niin siellä oli kattaukset valmiina ja kaveri kokkas meille huippuruokaa! Mullekkin oli ihan täsmälleen dietin ohjeiden mukanen pihviateria ranskalaisilla. Ateria oli siis täysin ohjeiden mukainen, oliiviöljystä ja suolasta lähtien kaikki oli mitattu. Oli aivan taivaallisen makuista! Perjantaina illalla käytiin ystävien kanssa saunassa ja jutskailtiin koko ilta. A joutui nyt tyytymään Vilkun saunaseuraan kun meillä oli tyttöjen juttuja. (Vilkku on kilpikonna). Nukkumaan mentiin kumminkin aika ajoissa.

Lauantaina oli myös aamulenkin vuoro ja taas oli koko Support Group mukana lenkin ajan. Lenkin jälkeen syötiin aamupala ja itse menin taas Energylle tekemään viikon viimeisen salitreenin. Vuorossa oli yläkropan koontitreeni. Tässä treenissä tehdään olkapäille, selälle ja hauikselle sekä ojentajille supersarja jossa on 4 kierrosta ja 15-20 toistoa jokaista liikettä minuutin palautuksilla. Eli aika moista pumppaamista. Näin pitkissä sarjoissa oon joutunut luonnollisesti painoja hieman pudottamaan. Sain hyvän tuntuman ja paikat kipeäksi. Lopuksi venyttelin vielä paikkoja, koska ne on tällä viikolla jäänyt aika vähäiseksi.

Lauantaina illalla laittauduttiin ja lähdettiin kaveripariskunnan luokse pääsisäisbileisiin. Itse kannoin tietenkin kaikki eväät mukana, mutta oli onneksi aika helppoa liikkua kun auto oli alla.  Mukava oli tavata uusia ihmisiä ja viettää aikaa muuallakin kuin kotona tai salilla. Sain hurjasti taas tsemppejä projektiin ja oli ihana kuulla palautetta ja kannustusta! Näillä jaksan taas pitkään! Bileistä mentiin baariin (Ilonaan) ja siellä oli kyllä todella paljon porukkaa. Ihan kiva oli käydä baarissa, mutta täytyy sanoa ettei mulla ole yhtään ikävä mitään alkoholia ja varsinkaan baari illan jälkeistä oloa.

Sunnuntaina menin taas aamulenkille ja vaikka ystävää hieman väsyttikin niin silti hän lähti taas seuraksi. Oli ihana ilma. Aurinko paistoi ja oli tosi lämmin!

Päivällä käytiin ajelemassa mun lapsuuden alueilla; ala-asteella jne. Ajettiin myös mun lapsuuden kodin ohi ja sain hullun päähän pistoksen, että haluan mennä käymään siinä pihalla (omakotitalo). Ystävä katsoi vähän aikaa että oonko ihan tosissani ja sitten vaan nyökkäsi että okei. Ajoin talon eteen ja molemmat mentiin oven eteen ja soitettiin ovikelloa. Avaamaan tuli perhe joka oli hieman hämillään ja sitten vaan esittelin itseni sekä kerroin että olen lapsuuteni tässä asunut ja että saisinko pyörähtää takapihalla. Perhe antoi luvan ja tulivat mukaan takapihalle ja siellä sitten katselin paikkoja. Näytin perheelle mm. mun hamstereiden haudan jne. 😀 Pitivät varmaan mua vähän outona. 😀

Kotiin  meillä lähti lento puoli kuuden maissa ja oltiinkin kotona jo ennen kahdeksaa. Ihanaa että vielä huomennakin on vapaata! 🙂

Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille! 🙂

 

kuva 4

 

kuva 1

 Näin innoissani olin keskiviikkona pakkausurakasta.

 

kuva 5

 Lentokentällä aamukahvilla.

 

kuva 4

 Lomakippistelyt Amarillossa. 😀

 

kuva 5

 Herkkuateria ystävän kokkaamana!

 

kuva 2

 Aamulenkillä. Sain muutaman uuden lempinimen, mm. Posteljooni Varis

 

kuva 2

 Nimikkokatu.

 

kuva 3

 Energyllä.

kuva 4 

 

kuva 3

 

kuva 5

 

kuva 1

 

kuva 2

 Outoa oli laittaa pitkästä aikaa näin paljon meikkiä. 🙂

 

kuva 4

 

kuva 5

 Uusi mekko ekaa kertaa päällä. En ihan ollut vielä sinut itseni kanssa tässä mutta ystävän kannustuksella suostuin tän laittamaan päälle.

 

kuva 3

 En saanut käännettyy tätä. Sori.

 

kuva 1

 Lenkkimaisemaa sunnuntailta.

 

kuva 1

 Täällä kävin ala-asteen.

 

kuva 2 

 Täällä pelasin jalkapalloa Ratanoissa poikien joukkueessa. ;D

 

kuva 2 

 

kuva 3 

 

kuva 4

Vähän nauratti tämä matka Variksen lapsuuteen kooste.

 

 kuva 5

Lapsuuden kodin edessä.

 

kuva 4

Lapsuuden kodin pihalla, hamsterien (nöpön ja nöpöstiinan) haudalla.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *