Hae
Johanna Tolppola

Viikonloppu Kuvina ja Kisadietti Alkaa..NYT!

Nyt tulee varsinainen kuvapostaus viikonlopusta. Mulla oli siis viikonloppuna kahden päivän kestävä vapaasyönti. Eli sain kaksi päivää syödä mitä haluan ja voin sanoa ettei nyt taas vähään aikaan tee kyllä mieli yhtään mitään. Söin todella paljon kaikkea!! Vaikka viikonloppu oli pyhitetty syömiselle niin kävin treenaamassa ihan normaalisti.

Perjantaina menin suoraan töistä Neiti A:n kanssa Leppävaaran Satsiin ja poseteltiin sekä treenattiin jalat yhdessä. Posettelusta ei mun osalta tullu yhtään mitään, koska olin jotenkin ihan koomassa. Aivot oli selvästi jääny pukukaappiin. Noh saimpahan esimakua tyhjällä käymisestä. Kisadietillä niitä on sitten varmasti enemmän. 😀

 

kuva 2

Mä ja neiti A.

 

kuva 3

 

Posettelun jälkeen treenattiin yhdessä etureidet. Vedettiin taas ihan täysillä ja kyllä heikotti! Tehtiin aika perusliikkeitä mm. kapeaa kyykkyä vapaalla tangolla, reisiojennusta, askelkävelyä ja jalkaprässiä sekä vatsoja. Olin aivan rikki treenin jälkeen.

 

kuva 4

Miten se nyt menikään; jos näytät hyvältä treenin jälkeen niin et treenannut kunnolla.. Noh me taidettiin treenata ihan tosissaan. 😀

 

Lauantaina heräsin jo ajoissa ja aloitin vapaasyöntipäivän croisantilla, kananmunilla, keksillä ja kauraleivällä. NAM!!!

 

kuva 2

Lauantain aamupala

Maukkaan aamupalan jälkeen menin Herra A:n kanssa salille. Itse treenasin olkapäitä ja ojentajia ja A teki aerobista. Ojentaja liikkeissä hän sitten varmisti jotta sain tehtyä ihan loppuun asti liikkeet. Treeniin kuului mm. erilaisia vipunostoja, rive-punnerrus, pystypunnerrus, ojentajapunnerrus, ranskalainen punnerrus jne. Sain hyvin vedettyä loppuun asti kun oli varmistaja mukana!

 

p2

 

p

 

sali1

Ojentajapunnerrusta

 

Treenin jälkeen menin kotiin ja lähdin pikku hiljaa valumaan kohti Suloa. Olin Sulossa puhumassa omasta projektistani ja hieman fitnessurheilusta omasta näkökulmasta. Olin myös kuuntelemassa kehonhuoltovinkkejä. Sain hyviä neuvoja joita aion kyllä ottaa käyttöön! Mukaan lähti myös iki oma Foamrolleri.

 

jj

Suloon lähdössä.

 

1939949_270016676509560_302732372_n

Päivän päätteeks Sulo pakotti mut poseeraamaan. 😀

 

kuva

Niska avautu hyvin ku tän päällä käänteli päätä. 🙂

Sulosta menin auttamaan kaveria muutossa, jonka jälkeen menin Herra A:n ja ystäväpariskunnan kanssa syömään mun lempiravintolaan Santa Fe:hen. Syötiin alkuun nachoja, pääruuaksi kanaa ja jälkkäriksi otettiin A:n kanssa kaksi eri jälkkäriannosta ja syötiin ne puoliks. Oli sairaan hyvää. 🙂

 

r3

 

r2

 

kuva 1

 

Sunnuntaina heräsin hieman hiilaripöhnässä ja jatkoin silti vaan syömistä. 😀 Mutta söin kyllä myös maitorahkaakin niin ei mennyt ihan läskiksi..vielä.. 😀 Aamupalan jälkeen menin Pitäjänmäen Satsiin tekemään jalkajumppaa ja kaveri lähti varmistamaan. Tää oli ns. viimeinen rakennustreeni eli vielä tehtiin todella lyhyttä sarjaa maksimipainoilla failureen. Sain ihan eri tavalla itsestä irti kun ystävä oli varmistamassa ja vähän piiskaamassakin vieressä. Tein jalkaprässiä, Sumo-kyykkyä, lantion nostoja, pakarapotkua, reidenkoukitusta, kyykkyjä ja pohkeita. Oli kyllä kaikkensa antanut olo treenin jälkeen.

 

kuva 3

 Asento on ihan miten sattuu näissä viimeisissä toistoissa.

 

kuva 2 (2)

 

Päivällä käytiin ikeassa ja äidin lettukesteillä sekä illalla hampurilaisella. Sain siis yllin kyllin ruokaa ja herkkuja ja nyt voin hyvillä mielin olla ilman niitä seuraavat 6 kk! Nyt nimittäin alkoi kisadietti.

Ihanaa viikkoa kaikille!! 🙂

 

6 kommenttia

 1. Kia kirjoitti:

  Tsemppiä dieettiin 🙂

 2. outi kirjoitti:

  Tsemppiä kisadiettiin! 🙂

  http://outinfitness.fitfashion.fi/

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka,

   Kiitoksia vaan. Sitä tarvitaan! 🙂

   Yt,
   Johanna

 3. Tua Wikholm kirjoitti:

  Oi nam mitä ruokakuvia! 😛 Tsemppiä diettiin!!

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka,

   Joo oli kyl hyvää!! No kohta sulla loppuu dietti niin pääset vähän hölläämään!
   Kiitos tsempistä ja tsemppiä itsellesi dietin loppumetreille ja kisaan!

   yt,
   Johanna 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *