Hae
Johanna Tolppola

Kiitos ja Anteeksi!

Keskiviikkona mulla oli välipäivä ja meninkin suoraan töistä Suloon hierottavaksi. Halusin, että taas hierotaan selkää, koska se on reistaillut. Selkä oli kuulema parempi kuin viimeksi joka oli ihana kuulla. Hieronta oli aivan mahtava ja oli kyllä todella raukea olo sen jälkeen.

Sulosta menin suoraan hakemaan mun ystävän ja hän tuli meille yöksi. Ei tehty oikeastaan yhtään mitään. Katseltiin vaan telkkaria. 🙂 Mukavaa on välillä vaan olla.

Eilen mulla ois ollut taas ihan mielettömästi ohjelmaa; töitä, pt-treenit, kahvittelua ja tanssitreenit mutta mulle tuli töissä tosi outo ja kipee olo niin lähdin kesken työpäivän kotiin ja päätin levätä koko päivän.

Nyt on onneksi jo parempi olo ja pääsin töihinkin asti ja illalla pääsen treenailemaan. 🙂

Mulla on nyt viikonloppuna (La ja Su) vapaasyönti päivät! Aivan mahtavaa! Se on jännä, että kauheita mielitekoja mulla ei oo projektin aikana ollut mutta heti kun vapaasyöntipäivä lähestyy, niin ai että tekee kaikkea mieli. Oon viimeksi syönyt ns. ”Vapaasti” jouluna ja sitä ennen heinäkuussa. Tän vapaasyönnin jälkeen alkaa kisadietti ja vapaasyöntejä ei ole tiedossa kun vasta kisojen jälkeen eli syyskuussa ja jos pääsen SM-kisoihin, niin sitten vasta lokakuussa. 😀 Eli hyvästi jäätelökesä. 😀

Moni on multa kysynyt, että miten sä pystyt kesän olemaan ilman grilliherkkuja, jäätelöä ja hölläämistä. Oon kyllä asennoitunut diettiin mielestäni tosi hyvin ja olenhan nytkin mennyt todella pitkiä aikoja ilman mitään herkkuja jne. Nyt vaan tää aika on hieman pidempi kuin aikaisemmin.

Tottakai kesällä mulle varmasti tulee mielitekoja ja vaikeita hetkiä, mutta aion pitää mielessä sen mun tavoitteen ja mitä se vaatii, että pääsen siihen tavoitteeseen. Onneksi mulla on vertaistukea koko kisadietin ajan muilta kilpasiskoilta ja etenkin neiti A:lta. Se tulee varmasti olemaan korvaamatonta! Mun perhe, ystävät ja tututkin ovat onneksi olleet mukana tukemassa ja joka ikiset tsempit on vieny mua eteenpäin tän projektin aikana! Kiitos niistä!

Eniten mua pelottaa se kauhea nälän tunne kun mulla on nytkin koko ajan nälkä, mutta oon kuullut että siihenkin kyllä tottuu. Varmasti sekin on ainakin osaksi asennoitumiskysymys. Samallahan tässä nyt viedään se oma keho niin fyysisesti kuin psyykkisestikin äärirajoille ja siitähän mä tykkään. Pidän haasteista. 🙂

Myönnän myös, että mua pelottaa minkälainen ihminen musta tulee mun perheelle, ystäville ja rakkaalle. En haluais olla mikään räjähdysaltis psykopaatti. 😀 Pyydänkin siis jo nyt etukäteen anteeksi mun rakkaalta, perheeltä ja ystäviltä mun mahdollista tulevaa skitsoilua. Muistakaa että mä en ole se henkilö ja että se on vaan väliaikaista! Pliis koittakaa kestää mua! Yritän kaikkeni, että dietti ei vaikuttais mun luonteeseen, mutta oon myös realisti, että tottakai se vaikuttaa kun on koko ajan nälkä ja väsynyt. Kiitos myös jo nyt tähän astisesta tuesta ja tulevasta kärsivällisyydestä!

Kovalla tsempillä aion mennä kumminkin koko dietin läpi ja antaa tälle kaikkeni vaikka se varmasti raskasta onkin. 🙂

Tervetuloa huomenna sitten sinne Sulon Kehonhuoltopäivään! Tulkaahan kaikki moikkaamaan! Lisätietoa tapahtumasta tästä.

Seurailkaahan myös Instagramista mitä mä vapaasyöntopäivinä pääsen syömään: @johannavaris 🙂

 

Kiitos

Osaan mä olla vakavakin kun vakavista puhutaan. 🙂

 

 

 

2 kommenttia

 1. Tuulia kirjoitti:

  Voi ei Jossu,mä bongasin ihan randomisti sun blogin alkuviikosta,lukasin muutamia juttuja ja yhtäkkiä kuvaa kattoessa havahduin että me ollaan oltu samassa lukiossa 😀
  hauska yhteensattuma!

  tsemppiä tulevaan!

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka,

   Ai ollaan vai! Hauska sattuma! 🙂

   Kiva että eksyit blogiin ja toivottavasti jäät seurailemaan!

   Kiitos tsempistä! 🙂

   YT,
   Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *