Hae
Johanna Tolppola

Bikini Fitness Kilpailijoiden Tiimipäivä ja Hauskin Tampereen Reissu!

Viikonloppu taas takana ja voin sanoa, että tän viikonlopun ansiosta elän varmaan 100-vuotiaaksi jos kerta nauru pidentää ikää!

Lauantaina lähdin siis heti aamusta Neiti A:n ja Neiti T:n kanssa ajelemaan kohti Tamperetta. Meillä oli edessä Fitfarmin pt-päivät ja sunnuntaina vielä tiimipäivä kisaajille. Me oltiin kunnon bikinikopla kun kaikki tähdätään Bikinifitness-kisoihin. Meillä oli kyllä todella hyvä ryhmähenki ja oltiin kaikki samalla aaltopituudella. Huumorintaju oli kaikilla yhtä outo ja kaikki tultiin enemmän kuin hyvin keskenämme toimeen! Näiden naisten kanssa voisin lähteä pidemmällekin reissulle.

Meillä alkoi treenit lauantaina Wolfilla klo 12 ja itse olin olkapää/rinta-ryhmässä. Olkapäätreeniä oli vetämässä mm. Kille Kujala (hänen blogiin pääsette tästä) joka kirjoittelee myös täällä Fitfashionissa. Yläkroppa sai kovaa kyytiä ja selkävammakkaan ei menoa paljoa haitannut. Muutamaan liikkeeseen mietittiin vaan korvaavat liikkeet jotta selkä pysyis kunnossa. Treenit tehtiin kiertoharjoitteluna eli kaikki liikkeet suoraan putkeen ja viimeisen liikkeen jälkeen oli noin 1-2 min taukoa. En laittanut painoja ylös. Toistoja tehtiin pääsääntöisesti aina 10 (itse yritin aina tehdä 12) ja sitten kun pt tuli viereen karjumaan niin toistoja saatoin tehdä yli 20. Näin kävi muutaman kerran kun olin juuri ns. valmis, niin pt tulikin viereen tsemppaamaan, niin sitten tehtiin tuplat. Tämä myös hyvä opetus siinä mielessä, että miten paljon sitä saakaan enemmän itsestä irti kun joku on vieressä.

Lauantain treeni:

Kiertoharjoitteluna olkapäät:

 • Vipunostot eteen levypainoilla kiertäen kädet eteen yhteen
 • Vipunostot eteen levypainoilla peukalot ylöspäin
 • Takaolkapäät laitteessa
 • Pystysoutu leveällä otteella
 • Vipunostot taakse käsipainoilla
 • Vipunostot suorin käsin sivulle laitteessa
 • Levypainon käännöt

Kierroksia mentiin kolme.

Kiertoharjoitteluna rinta;

 • Perhospenkki
 • Punnerrus maaten laitteessa
 • Punnerrus tangolla
 • Punnerrus vinossa penkissä laitteella
 • Viparit sivulle kaaressa maaten

 Iso kiitos vaan kaikille valmentajille jotka oli vetämässä treeniä. Polte oli ihan mieletön niin olkapäissä kuin rinnassakin ja treenin jälkeen pelkkä palkkarin juominen tuotti tuskaa. Mulla on vieläkin lihakset kipeenä ja paidan pukeminenkin on vaikeeta.

Treenin jälkeen mentiin omalla porukalla käymään kahvilla ja sitten mentiin yhdessä Tampereen Elixiaan posettelemaan. Oli kiva taas posetella, vaikka se tuottikin hieman tuskaa näin treenin jälkeen. Lopuksi venyteltiin ihan kunnolla. Sain matkalla Elixiaan ihan kunnon itkunauruhysteriakohtauksen kun meidän navigaattori neuvoi meitä ja mun mielestä se kuulosti vaan niin hassulta kun se navigaattori puhui suomea virolaisittain. Navigaattori myös neuvoi meitä kävelemään loppu matkan. 😀 Se oli vaan jotenkin niin randomia.

 

kuva 3

 

 

kuva 1

Niin nättinä siinä! 😀

 

kuva 2

 

Posettelusta mentiin syömään Fit Wokkiin. Valitettavasti he olivat juuri sulkemassa ennen aikaisesti ja napattiin safkat vaan mukaan. Kaikki oltiin niin nälkäsiä, että syötiin ruuat autossa. Oli taas kyllä niin hyvää!!

 

kuva 5

Nam!

 

Ruuan jälkeen mentiin meidän hotellille. Oltiin varattu omenahotelli ihan Wolfin vierestä. NeiYksi meidän porukasta ei ollut aikaisemmin yöpynyt Omenassa joten siitähän mä sain huumoria revittyä kun näin miten shokissa hän oli. Oon itse yöpynyt Omenassa monesti mutta nyt kyllä myönnän että meidän huone ei ollut siisteimmästä päästä. Meidän huoneeseen tuli myös yksi bf mimmi yöksi niin koko huone oli kyllä hyötykäytössä. 🙂

Huoneessakin sain useamman hysteriakohtauksen kun vaan oli niin hauskaa! Oltiin kaikki ihan poikki koko päivästä mutta päätettiin silti mennä pikalimpparille Ukko Nooaan kun meidän muutkin tiimiläiset oli siellä limulla. Kiva oli tutustua paremmin tiimiläisiin ja kaikki oli todella mukavia! Ei jaksettu kumminkaan pitkään olla koska väsytti vaan niin kovin.

Sunnuntaina herättiin ajoissa ja syötiin aamupala, jonka jälkeen lähdettiin tiimipäivään Wolfille. Tiimipäivä starttasi yhteisillä posetreeneillä. Harjoiteltiin asentoja ja kävelyä sekä kisatilanteita. Kuultiin myös nyt tällä hetkellä diettaajien kokemuksia jotka oli hyvin avartavia ja nyt tietää vähän mihin pitää varautua. Posetreenien jälkeen mun oli tarkoitus treenata mutta posetreenien aikana mulle tuli tosi kipee olo. Kurkku meni kipeeks, päätä kuumotti ja tuli kylmiä väreitä. Mulle nous varmaan lievä kuume ja sen takia en sitten uskaltanut treenata.

 

  kuva 2

Neiti A meni ja räjäytti puuron mikroon. 😀

 

kuva 3

Puuro on syötävä sen kunnosta huolimatta. Hyvin se näytti maistuvan vaikka ulkonäkö muistuttikin koiranruokaa. 😀

 

Yhden maissa meillä alkoi kisainfo jossa meille kerrottiin tuomarin näkökulmasta mitä kilpailijalta odotetaan ja mitä arvostellaan sekä näytettiin ihan livenä miten kisaväri levitetään ja saatiin siihen tarkat ohjeet. Käytiin myös läpi mitä kisapäivänä tulee tapahtumaan. Oli kyllä todella hienoa kuulla jo tässä vaiheessa kaikki tämä niin eipähän tarvitse arvuutella ja miettiä yksin näitä asioita. Lopuksi oli vielä kevään kisaajien kenraalit, joita oli myös ihan mieletöntä päästä seuraamaan.

 

kuva 4

Aamu oli varattu kokonaan tiimiläisille. Yleensä täynnä oleva sali oli tällä kertaa ihan tyhjä. 🙂

 

Päivän päätteeksi lähdettiin sitten ajelemaan takaisin Helsinkiin ja kun pääsin kotiin niin vetäsimpä sitten parin tunnin päikkärit. Olin vaan niin väsynyt. Päikkärien jälkeen olo onneks helpotti ja nyt on ihan ok olo. Ei ehkä ihan täysin terve olo mutta ihan ok. 🙂

Koko viikonloppu oli täynnä iloa, naurua, hysteriaa ja tilannekomiikkaa. Mulle tämä oli täydellinen reissu! Kiitos paljon matkakumppaneille! Ootte ihan huippuja!

*Pääsin muuten perjantaina ennen tätä reissua käymään taas Lauttasaaren Hairspotissa! Mulla värjättiin tyvi, kirkastettiin muuta väriä ja hoidettiin kuivia latvoja. Tukasta tuli taas niin ihana! Oon enemmän kuin tyytyväinen! Jos etsitte uutta kampaajaa niin suosittelen! Pääsette tutustumaan heidän palveluihin tästä.

 *Meillä on voimassa oleva sponsorointisopimus.

 

kuva

Uus tukka!! Kiitos Hairspotin tiimi!

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *