Hae
Johanna Tolppola

Kehityskuvaa ja Erikoistarjous

Maanantaina viikko starttas taas ihan normaalisti. Mulla oli perus työpäivä jonka jälkeen lähdin ajelemaan yhteen tapaamiseen ja ihan yhtä äkkiä mun hampaasta lohkes puolet pois. Sattui ihan pirusti! Hampaasta tuli verta ja en pystynyt puhumaan kunnolla kun siihen vihlo aivan mielettömästi. Sain onneks saman tien ajan yksityiselle hammaslääkäriin ja menin korjauttamaan hampaan. Laitettiin 3 eri puudutetta kun se oli niin kipee. Leuka on vieläkin kipeenä koko operaatiosta ja hammas on vieläkin arka. Huh. Ei mikään kiva aloitus viikolle.

Tiistaina aamulla mulla oli ensimmäiset treenit n. 1,5 viikkoon. Laitoin jo maanantaina pt:lle viestiä, että ottaako haasteen vastaan ja vetää mulle jalkatreenin niin ettei mun selkä saa rasittuu yhtään. Pt otti haasteen vastaan ja tiistaiaamuna treenattiin sitten jalkoja. Tehtiin treenissä supersarjoja niin että kaksi liikettä suooraan putkeen ilman taukoja ja joka kierroksella vähennettiin toistojen määrää ja lisättiin painoja. Painoja en nyt katsonut ollenkaan vaan pt piti koko ajan huolen painoista. Itse keskityin vain tekemään liikkeet niin ettei selkään satu.

Tiistain treeni:

Supersarjana:

 • Jalkaprässi kapealla jalka-asennolla 50, 40, 30, 20, 10
 • Takareidet laitteessa 50, 40, 30, 20, 10

Supersarjana:

 • Lantion nostot maaten tangolla 50, 40, 30, 20, 10
 • Etureidet laitteessa 50, 40, 30, 20, 10

Supersarjana:

 • Pohkeet istuen 15, 15, 8, 8
 • Pohkeet seisten omalla painolla 30, 30, 16, 16

Tässä ei ollut ollenkaan palautus aikaa eli vuorotellen vaan tehtiin näitä putkeen.

Bonuksena, restpausella Pohkeet omalla painolla hitaasti 3 x 20.

Treeni meni tosiaan todella perille! Selkään ei onneksi sattunut yhdessäkään liikkeessä ja olin treenin jälkeen aivan rikki. Niin rikki että halailin vähän wc-pönttöä kun pääsin kapuamaan Motivuksen portaat ylös ja pukkariin. Huh! Olo helpotti heti kun sain palkkarin juotua. En muista milloin viimeksi ois tullut noin huono olo treenin jälkeen. Varmasti vaikutti se kun oli ollut vähän taukoa treeneistä. En nimittäin kokenut treenin aikana että ois ollut yhtään sen rankemmat treenit kuin yleensä. Mielestäni mulla on aina rankat treenit kun treenaan pt:n kanssa ja muutenkin.

Treenin jälkeen menin töihin tekemään taas normaalin työpäivän. Työpäivän jälkeen lähdin ystävän kanssa asuntonäytöille. Hän on vasta muuttanut pk-seudulle ja käytiin muutamassa eri paikassa ja oli ihan huippua, että ystävä löysi uuden kodin! Oon todella onnellinen hänen puolestaan! Kämppä oli kyllä hyvältä paikalta ja voi olla että kesälomalla joudun menemään muutamaan otteeseen yöksi jotta pääsen niihin maisemiin aamulenkille. 🙂

Eilen aamulla menin sitten yksinään salille tekemään yläkroppaa. Mietin tarkasti etukäteen mitä uskallan tehdä ettei vaan selkä rasitu. Mulla ei ollut isoja odotuksia treeniltä, koska tiesin etten voi laittaa painoja oikeastaan mitään ja joudun treenaamaan pitkillä toistoilla, jotta saisin edes jonkun tuntuman. Päätin treenata hauiksen ja ojentajat.

Tiistain treeni:

 • Vasarakääntö seisten ja maaten vinopenkissä 3 + 2 x 15 x 5 kg/käsi + lopuksi 20 x 10 kg/käsi
 • Hauiskääntö scottpenkissä 3 x 12 x 8 kg /käsi
 • Hauiskääntö tangolla alhaalta puoleen väliin + puolesta välistä ylös putkeen 3 x 15 + 15 x 12 kg
 • Tangolla staattiset pidot 2 x 30 sek x 12 kg
 • Ojentajat niskan takaa yhdellä kädellä 3 x 15 x 5 kg/käsi
 • Ojentaja ojennus 2 x 15 x 5 kg/käsi + putkeen ojentajat ylätaljassa naruilla 2 x 15 x 10 kg
 • Ranskalainen punnerrus maaten + ojentajapunnerrus 20 x 12 kg + 50 pumppausta + 20 x 12 kg + 15 x 12 kg

Treeni meni mun odotuksiin nähden hyvin ja hauiksessa ja ojentajissa poltteli treenin jälkeen ja pukkarissa huomasin kun kävin suihkussa että kädet vaan tärisi eli treeni meni onneks perille. Harmitta vaan tehdä tällainen treeni kun mun tässä vaiheessa kuuluisi vielä ennen kisadiettiä tehdä lyhyttä sarjaa kovilla painoilla. Katsotaan milloin pääsen tekemään yläkropalle sellaista treeniä.

Keskiviikkona illalla pääsin taas Suloon avattavaksi. Uskaltauduttiin aukaisemaan selkää ja kokeiltiin ekana varoen ottaa myös sitä oikeaa lapaluuta joka on kyllä onneks jo paranemaan päin. Hieronta ei tuntunut siinä ollenkaan pahalta vaan päinvastoin. Mun koko selkä oli aika jumissa ja nyt yritettiin sitten avata sitä. Sain hieronnan jälkeen myös vinkkejä miten voisin venytellä tuota selkää. Hieronta kyllä helpotti! Kiitos! 🙂

Olo on ollut aika turvonnut nyt kun on ollut vähän taukoa treeneistä. Toivon että turvotus nyt laskis ja olo vähän paranis sitä mukaa. Kisadiettiin on enää aikaa 11 päivää ja luulis että silloin sitten viimeistään päästään turvotuksesta eroon. Yritän pikkuhiljaa nyt psyykata itseni tähän koitokseen.

 

kehitys

Tässä on yks kehityskuva. Ensimmäinen kuva otettu viime heinäkuun lopulla eli juuri kun kisavalmennus oli alkamassa ja toinen kuva otettu viime viikonloppuna. Toki massaakin on tullut lisää mutta kehonkoostumus näkyy muuttuneen vähän erilaiseksi. 😀

 

 

2003

 

kasvo_3

 

Sulossa on muuten alkamassa Nimue-ihonhoitosarjan tapahtumapäivä jonne on vielä muutama paikka vapaana! Tapahtumapäivä on jo heti huomenna 21.3. mutta esim. hoidon voi varata vaikka ensi viikolle!

Tapahtumapäivän erikoistarjouksena

1. Henkilökohtainen ihoanalyysi 21.3.2014

2. Ihonhoitopaketti kotiin, sis. iholle sopivat tuotteet: 60 ml puhdistusgeeli + 60 ml hoitoneste + 15 ml kasvovoide + 15 ml kasvovoide 2 (arvo 117 €)

3. Nimue-hapotushoito maaliskuun aikana (arvo 91 €) .

Koko paketti yhteensä 91 € (norm. 208 €) maaliskuun aikana.

Nyt kannattaa hyödyntää tää erikoistarjous ja varata pikaisesti aika Suloon 21.3.2014 mennessä. Tapahtumapäivän erikoistarjouksia on rajoitettu määrä, joten varaa aikasi pian numerosta 040 124 2111!

 

 

Kuva: http://www.hyvinvointisulo.fi/nimue-tapahtumapaiva/

Kuva: http://www.hyvinvointisulo.fi/nimue-tapahtumapaiva/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *