Hae
Johanna Tolppola

It’s Showtime! La Verdad -tapahtuma!

Viikko mennyt taas nopeesti eteenpäin ja huippua että on taas viikonloppu. Tässä vähän mitä kaikkea oon puuhaillut nyt viikolla. Keskiviikkona pääsin treenailemaan taas Satsiin ja mulla oli vuorossa olkapää- ja ojentajatreeni.

Keskiviikon treenit:

 • Rinnallevetopunnerrus 2 x 10 x 25 kg
 • Vipunostot suorin käsin sivulle 2 x 10 x 8 kg/käsi + viparit sivulle yhdellä kädellä hitaasti 2 x 15 x 4 kg/käsi
 • Pystypunnerrus 2 x 12 x 9 kg/käsi, 6 x 12,5 kg/käsi
 • Takaolkapäät maaten sivulle kahdella eri käsiasennolla putkeen 2 x 12 x 4 kg /käsi
 • Olkapäät yhdellä kädellä taljassa 2 x 15 x 10 kg
 • Ojentajapunnerrus smithissä 2 x 10 x 40-45 kg
 • Ranskalainen punnerrus 2 x 10 x 20 kg + 20 x 10 kg
 • Dippi 2 x 10

 Lopuksi venyttelin kunnolla ja tein vielä lihasten rullaukset foamrollerilla. Yläkroppatreeni meni hyvin ja oli mukava olla pitkästä aikaa taas Satsilla treenaamassa.

Torstaina mulla oli taas viikon pisin päivä edessä; töitä, salitreeniä ja tanssia. Menin töiden jälkeen treenaamaan taas Kampin Motivukseen pt:n kanssa ja treenattiin etureisiä ja pohkeita. Energiataso oli paljon parempi kuin aikaisemmalla viikolla vaikka edelleen väsymystä on ilmassa.

Torstain treeni:

 • Jalkaprässi kapealla jalka-asennolla 10 x 150 kg, 10 x 160 kg, 10 x 170 kg + 20 x 100 kg, 20 x 110 kg, 20 x 120 kg
 • Syväkyykyt kapealla jalka-asennolla smithissä (ei ylös asti, painoja en muista) 3 x 5 + 10 pumppausta pienemmällä painolla
 • Syväkyykyt jumppapallo selän takana kapealla jalka-asennolla ja varpaillaan 2 x 15, 15 x 8 kg, 15 x 10 kg
 • Etureidet laitteessa superina; 4 x 5 sekunnin pidot 10 kertaa ja 20 pumppausta
 • Pohkeet superina istuen 4 x 10 x 40 kg + omalla painolla seisten 20 kertaa
 • Vatsat; 50 toistoa (jalat ja yläkroppa samaan aikaan rutistuu + lankkupito 3 min (restpausella)

Näihin pt-treeneihin ei vaan koskaan pety. Ne on aina ihan mahtavia. Saa heitettyy vaan aivot narikkaan ja tehä mitä käsketään ja pääsee antamaan ihan kaikkensa kun tietää ettei voi satuttaa itseään ku se varmistaja ja tsemppari on koko ajan vieressä. Täydellistä. Pt ei todellakaan päästä mua ikinä helpolla. Nytkin kun tein kyykkyjä jumppapallo selän takana niin hän otti kepin ja mun piti joka kerta alhaalla osuu siihen. Tällä hän varmisti sen että varmasti kaikki toistot tulee syvältä. 😀 Sattu todella paljon reisiin. Huh!

Treenien jälkeen venyttelin noin 30 minuuttia. En tietenkään juuri treenattuja lihaksia mutta mulla oli ylimääräistä aikaa niin kävin muita lihaksia läpi. Rullailin myös lihaksia auki. Venyttelyn jälkeen lähdin tanssikoululle ja siellä sitten treenattiin 2 eri tanssiryhmän kanssa yhteensä noin vajaa 2,5 h. Tän päivän jälkeen olin todella rikki. Tuntu, että en kykene edes puhumaan. Halusin vaan äkkiä kotiin nukkumaan.

Eilen mulla oli salista välipäivä ja mulla oli illalla tanssiryhmän esitykset La Verdad -tapahtumassa. Tapahtuma oli Dance.fi tanssikoulun tiloissa ja siellä oli livebändi ja tanssiesityksiä. Mun rakas ystävä on muuttanut juuri Helsinkiin ja sain suostuteltua hänet mukaan myös tapahtumassa olleeseen  maksuttomaan Bachata-tanssituntiin. Itse olen tätä tanssia jonkun verran tanssinut. En kylläkään tunneilla. Ihana oli, että ystävä heittäytyi rohkeasti mukaan ja astui pois omalta mukavuusalueelta ja suostui tulemaan kokeilemaan tätä tanssia. Pääasia on minusta, että hän kokeili sitä ja en tietenkään nyt oleta että hän rupeaisi tätä ihan tosissaan harrastamaan. Ystävä jäi katsomaan myös tanssiesitykset. Mulla oli tanssiesitys meidän showteamin kanssa mutta vedin tämän esityksen  lisäksi 2 muuta esitystä livebändin tahtiin mm. Bachata-rueda ja salsarueda. Esitykset meni ihan ok. Väkeä oli paljon katsomassa, joka tietenkin nostaa aina tunnelmaa ja fiilistä sekä toki jännitystä. Ikinähän se esitys ei mene täydellisesti ja tanssijana mulla on paljon kehitettävää. Pääasia oli kumminkin, että fiilis oli hyvä! Pienen pätkän löydätte tästä ensimmäisestä esityksestä Instasta; @Johannavaris.

Niin kuin olen aikaisemminkin kertonut, että mulle aina välillä sattuu ja tapahtuu .. Noh. Nyt just ennen tanssiesitystä kolautin toiseen tanssijaan varpaani ja nyt se on ilmeisesti murtunut. Se on ihan musta ja turvonnut ja kosketuksen arka. Teippasin sen ennen esitystä kiinni toiseen varpaaseen jotta pystyin esiintymään. Yön olin ilman teippiä mutta nyt oli taas pakko laittaa että pystyn kävelemään. 😀 No ei siinä vielä kaikki.. Jäin tanssikoululle eilen vielä bileisiin vähäksi aikaa kun ystävä lähti jo kotiin niin muutaman tanssin jälkeen istuin alas ja suoraan purkkaan! Menin vessaan hinkkaamaan purkkaa pois ja housuihin tuli reikä just sopivasti tohon kankun kohdalle.  Ja mulla oli lyhyt paita ja lyhyt takki! 😀 Lähdin aika vähin äänin äkkiä kotiin.  😀 Haha.

Tänään mulla on tiedossa töitä ja treeniä. 🙂

 

 tanssi1

 

peilisats2

 

peilisats

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *