Hae
Johanna Tolppola

”Teen Parhaani ja Se Saa Luvan Riittää”

Eilen menin viikonlopun treenitauon jälkeen innokkaana taas salille. Vähän hermostutti että onko miten voimaa ja minkälaisen treenin saankaan aikaiseksi. Mulla oli edessä takareisi/pepputreeni ja se on kyllä treeni josta oon nyt alkanut pitämään. Menin töistä suoraan tikkien postoon ja sieltä kodin kautta Martinlaakson Fitness24Seveniin.

Maanantain treeni:

  • Lantion nostot 10 x 100 kg, 10 x 110 kg, 8 x 120 kg
  • Jalkaprässi 2 x 12 x 140 kg + kantapäillä suoraan putkeen 2 x 12 x 80 kg
  • Askel kävely 2 x 12 x 20 kg/käsi
  • Sumoveto tangolla 2 x 10 x 60 kg
  • Jalkojen koukistus alataljassa 2 x 12 x 20 kg
  • Smithikyykky 15 x 58 kg, 12 x 68 kg
  • Selän ojennus 2 x 12 x 10 kg
  • Superina: Jumppapallolla lantion nostot ja jalkojen koukistus + jumppapallolla jalkojen pumppaus 2 x 12

Olin treenin jälkeen ihan hiestä märkänä ja koko treenin ajan energiatasot säilyi tosi hyvänä. Turhaan siis jännitin! Viikonlopun lepo teki selvästi hyvää ja treenistä sain irti taas niin paljon kuin toivoinkin. Treenin jälkeen venyttelin vielä kotona oikein kunnolla.

Eilen mulla oli vuorossa jalkojen hieronta. Menin Suloon hieroututtamaan jalkoja ja voin vain todeta että oli taas niin hyvä hieronta! Ai että! Jalan lihakset oli kuulema paremmassa kunnossa kuin viimeksi (siis ettei ollut nyt niin jäykät). Venyttely on selvästi tepsinyt. 🙂 En voi korostaa miten tärkeää tää kehonhuolto tässä projektissa on ja se että pääsen Sulon käsittelyyn kerran viikossa on aivan sanoin kuvailemattoman hienoa! I <3 SULO!

Tänään meen vuorostaan Satsiin tekemään yläkroppatreeniä ja venyttelemään ja huomenna mulla on pt:n kanssa treenit sekä 2,5 tunnin tanssiryhmän treenit! Meillä on perjantaina tanssiryhmän esitys ja vielä on mulla ainakin paljon opeteltavaa. Vähän jännittää miten se tulee menemään. 😀 Oon kyllä siinä mielessä tyytyväinen itseeni, kun oon oppinut olemaan näissä jutuissa stressaamatta. Aikasemmin mua stressas esitykset ihan hulluna ja mietin koko ajan että miten esitykset tulee menemään ja kävin yksin kisahallillakin treenaamassa. Nyt on jotenkin paljon helpompi olla. Teen parhaani ja se saa luvan riittää. 🙂

Instagramiin päivittelen kuvia enemmän reaaliajasssa. 🙂 Tulkaahan seurailemaan; @johannavaris

 

22pe

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *