Hae
Johanna Tolppola

Katu-uskottavako?

Maanantaina olin pihalla jotenkin ihan koko päivän. Mua väsytti ihan hulluna ja tuntu ettei se väsymys mene sitten millään ohi.

Lähdin kesken työpäivän käymään lääkärissä, koska mulla oli aika varattuna luomen poistoon. Mulla on kerran aikaisemminkin poistettu pieni luomi kasvoista ja se oli silloin tosi pikku juttu. Ei sattunut yhtään ja siinä oli pieni laastari yhden päivän ja sitten ei näkynyt enää mitään. Noh oletin tietenkin, että tämä ois ollut samanlainen operaatio, koska kyseessä oli taas aika pieni luomi mun kasvoissa. No ensinnäkin nyt puudute sattui ihan pirun paljon (nenän rustoon laitettiin sen). Ja se luomi ei ollutkaan pelkästään siinä pinnalla vaan se jouduttiin ihan leikkaamaan ja kaivamaan pois. Ai että se tuntu inhottavalle!

Lopputulemana oli että mun kasvot ja hiukset oli veressä ja luomi kyllä poistettu mutta se jouduttiin tikkaamaan kiinni! Sain siis kasvoihini tikit ja ison laastarin! Olin operaation jälkeen hoitajalle, että ootteko ihan tosissaan tän kanssa ja milloin voin ottaa laastarin pois ja milloin tikit poistetaan. No tikit poistetaan vasta ensi viikon maanantaina ja laastaria pitäisi pitää siihen asti. 😀 Tässä taas terveysasema ”kunniaan”.

Menin kotiin ja katsoin sitä laastaria niin se oli ensinnäkin 5 kertaa isompi kuin mitä tarvitsisi ja ne oli jättänyt tikkien narut niin pitkäks, että ne tulis ulos siitä isosta laastarista. Otin ite vaan laastarin sit samantien pois ja leikkasin laastarin että tikkien narun pienemmiksi ja desifioin nenän. Näin on nyt paljon parempi. Kyllähän sen edelleen huomaa mutta ei niin pahasti.

Jos oisin tiennyt että tikkien kanssa tuun sieltä ulos niin en ois kyllä vielä mennyt operaatioon, koska mulla on lauantaina kahdet eri juhlat missä mun pitää olla. Noh.. ehkä saan vähän katu-uskottavuutta! 😀

Maanantaina jatkoin töiden tekoa vielä operaation jälkeen kotitoimistolta ja olin niin väsynyt päivän päätteeksi, etten jaksanut mennä enää salille. Menin kumminkin illalla posettelemaan mun kaverin kanssa joka astuu nyt keväällä bodyfitness-lavalle. Oli mukava vaihtaa kuulumisia ja voin sanoa, että mimmi oli pikkasen timmissä kunnossa. 😀 Masennuin ihan täysin kun katselin peilin kautta mun off-ruhoa. 😀

Tiistaina mulla oli tosi kiireinen työpäivä. Oli kyllä kiva, koska oli jotenkin tosi tehokas olo. 😀 Töiden jälkeen kävin kotona vetämässä päiväkahvit ja pakkaamassa salikamat ja menin poikaystävän kanssa Martinlaakson Fitness24Seveniin. Mietin vähän aikaa syitä että olisin tehnytkin yläkroppatreenin enkä jalkoja mutta niin kuin oon aikaisemminkin kirjoittanut että pitää vain lopettaa miettiminen ja tekee niin kuin kalenteri käskee, joten lopputulemana tein etureisitreenin.

Tiistain treeni:

  • Jalkaprässi kapealla jalka-asennolla 12 x 130 kg, 10 x 160 kg, 8 x 160 kg
  • Kyykky vapaalla tangolla 15 x 40 kg, 15 x 45 kg
  • Kyykky kapealla jalka-asennola smithissä 12 x 48 kg, 12 x 58 kg
  • Askel kävely lyhyt askel 16 x 20 kg/käsi. 12 x 20 kg/käsi
  • Etureidet laitteessa 10 x 65 kg, 10 x 75 kg
  • Pystypunnerrus smithissä jaloilla, kapealla jalka-asennolla 12 x 78 kg, 10 x 98 kg, 8 x 128 kg
  • Pohkeet seisten smithissä 2 x 10 x 103 kg
  • Pohkeet istuen 10 x 40 kg, 10 x 50 kg

Vaikka niin paljon kehtuutti mennä tekemään tää jalkatreeni niin yllätyin miten hyvin se loppujen lopuksi menikään. Etureisissä tuntu hyvin ja esim smithissä tein liikkeen miltei varpaillaan niin johan etureisissä tuntu!

Kävin muuten eilenkin lääkärissä kun huomasin että mun ihon alla on joku kyhmy. Säikähdin ihan hulluna ja mietin jo kaikki kauhuskenaariot läpi mutta onneksi sain lekurin jo samalle päivälle. Kyhmy oli kosketuksen arka mutta iho sen ympärillä ei kumminkaan punottanut. Menin lääkäriin ja onneksi se on kuulema vaan rauhanen joka on tulehtunut. Sain 10 päivän antibioottikuurin. Painotin oikein kovasti että eihän varmasti voi olla imusolmuke, mutta ei kuulema voi kun se on ihan erilainen. Jos tulehtuu usein niin sitten se pitää leikata. Toivottavasti nyt rauhoittuu tuolla lääkkeellä.

Tiistai-iltaan kuului kotona myös kehon huoltoa. 🙂

 

 laastari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *