Hae
Johanna Tolppola

Ennätysten Rikkomista!

Perjantaina pääsin laittamaan hiukseni kuntoon Lauttasaaren Hairspottiin. Värjättiin taas tyvi ja kirkastettiin väriä sekä leikattiin latvoja. Tehtiin myös tehohoitoa ja lopuksi laitettiin mun väliaikaiset pidennykset (Ihan vaan huvin vuoksi) sekä kiharrettiin latvoja. Palvelu oli taas kerrassaan loistavaa ja olin todella tyytyväinen työn laatuun! Väri oli just sellainen mitä halusin! Kiitos Hairspotille! Kannattaa käydä ehdottomasti kokeilemassa jos olette etsimässä uutta kampaajaa!*

Kun pääsin kotiin, niin mua odotti poikaystävän ostama ystävänpäivälahja! Sain kukkia, proteiinipatukan ja pepsimaxin. Aika symppistä! Lahja oli täydellinen! Sain muuten täsmälleen saman lahjan myös viime vuonna ystävänpäivänä (kukan kukkaruukkukin oli täsmälleen sama). 😀 Mitäs sitä vaihtamaan kerran hyväksi todettua lahjaa. 😀

Lauantaina menin kaverin kanssa salille tekee yhteisen treenin. Treenattiin Martinlaakson Fitness24Sevenissä olkapäät ja ojentajat.

Lauantain treeni:

 • Rinnallevetopunnerrus 10 x 25 kg, 8 x 27,5 kg
 • Vipunostot suorin käsin sivulle 12 x 7 kg/käsi + 3 sekunnin pidoilla 5 x 5 kg/käsi, 12 x 8 kg/käsi + 3 sekunnin pidoilla 5 kg/käsi
 • Pystypunnerrus 10 x 12,5 kg/ 8 x 15 kg/käsi
 • Vipunostot taakse penkissä 2 x 12 x 6 kg/käsi
 • Kapeapenkki smithissä 2 x 10 x 40 kg
 • Ranskalainen punnerrus z-tangolla 2 x 8 x 27,5 kg
 • Ojentajapunnerrus 2 x 6-8
 • Vipunostot maaten penkissä kaaressa 2 x 12 x 7 kg/käsi

Treeni meni hyvin ja oli tosi mukava kun kaveri oli mukana auttamassa! Varsinkin pystypunnerruksessa kun teen 15 kg käsipainoilla niin en uskalla yksin sitä edes tehdä. Pelkään että olkapää menee sijoiltaan. Lopuksi tehtiin vielä crossarilla 20 min intervalli. Kyllä oli kuuma!!

Treenin jälkeen kaveri tuli kyläilemään ja syötiin ja kahviteltiin yhdessä. Mukava oli vaan viettää aikaa ja jutskailla niitä näitä.

Lauantaina illalla mentiin poikaystävän kanssa katsomaan Putouksen Livelähetystä. Se oli mun yksi ystävänpäivälahjoista poikaystävälle (toinen lahja oli paita). 🙂 Oli kyllä kiva olla seuraamassa tv-lähetystä ihan livenäkin. Olihan se tietenkin eri fiilis olla katsomassa sitä paikan päällä. Poikaystävä oli ihan innoissaan! 🙂

Tänään menin Leppävaaran Satsiin posettelemaan taas kaverin kanssa ja poseteltiin noin tunti, jonka jälkeen treenattiin taas yhdessä jalat ja peppu. Hänellä oli kyllä oma treeni mutta meillä oli muutama sama liike jotka tehtiin sitten yhdessä. Sain taas tosi hyvin itsestä irti kun oli varmistaja ja tsemppaaja vieressä. Rikoin oman ennätyksen mm. jalkaprässissä! (Instagramissa video @johannavaris )!

Sunnuntain treeni:

 • Lantion nostot maasta tangolla 10 x 80 kg, 6 x 120 kg, 15 x 80 kg
 • Jalkaprässi 10 x 170 kg, 10 x 190 kg, 10 x 210 kg
 • Sumokyykky tangolla 2 x 10 x 60 kg
 • Takareidet laitteessa 2 x 10 x 40 kg (hitaasti alas ja ylös)
 • Etureidet laitteessa 2 x 10 x 40 kg (tän tein ajatuksissani ei edes kuulunu mun ohjelmaan tänään. :D)
 • Kyykky smithissä 8 x 68 kg, 8 x 58 kg + extrana 2 x 12 x nousu korkella penkille
 • Askelkävely 2 x 12 x 17,5 kg/käsi
 • Selänojennus 2 x 12 x 10 kg

Oli tosi rankka treeni. Askelkyykyissä tuntui, että taju lähtee. Huoh. Sain taas paljon enemmän irti itsestä kun oli kaveri mukana. Tosi jännä miten suuri vaikutus tuolla onkaan. Treenin jälkeen tein vielä 15 min intervallin. Jouduin vähän aikaa keräilemään itteeni pukkarissa tän treenin jälkeen. 😀

Treenin jälkeen kävin äidin luona kahvilla ja muuten oon ollut vaan kotosalla. Ihana viikonloppu taas takana! 🙂

 

*Minulla on yhteistyösopimus Hairspotin kanssa.

Puto

Putouksen livelähetyksestä.

 

me

Otettiin yhteis-selfie livelähetyksessä. 😀

 

hiukset

Tukka ennen ja jälkeen! 🙂 Kiitos hairspot !

 

hairspot_logo

 

ystis

Ystävänpäivälahja.

 

mä

Putoukseen lähdössä.

 

posesats

Posetreeneistä.

 

housut

Ostin uudet sali/kotihousut! Rakastan näitä!

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *