Hae
Johanna Tolppola

Salia ja Silmäniskuja

Viikko on mennyt taas nopeasti ja ihanaa että viikonloppu on nyt edessä! Ihan pelottavaa kuinka nopeasti aika kuluukaan!

Tässä taas vähän mitä viikolla olen puuhaillut. Keskiviikkona menin töiden jälkeen treenaamaan kotisalille eli Martinlaakson Fitness24Seveniin ja vuorossa oli selkä- ja hauistreeni. Poikaystävä oli mukana treenaamassa. Musta on mukava käydä yhdessä treenaamassa vaikka ei välttämättä vaihdeta sanaakaan koko treenin aikana. Kyllä se mulle peilin kautta aina silmää vinkkaa vielä näin yli 12 vuoden yhteiselonkin jälkeen, mutta kumpikin kyllä keskittyy 110 % omaan treeniin. 🙂

Keskiviikon treeni:

 • Ylätalja niskan taakse leveällä käsi asennolla 2 x 10 x 37 kg
 • Alatalja rusetilla 2 x 10 x 41 kg
 • Ylätaljassa rinnalle veto naruilla 2 x 10 x 37 kg
 • Kulmasoutu käsipainolla 10 x 20 kg/käsi,  8 x 22,5 kg/käsi
 • Maastaveto tempausotteella 8 x 60 kg, 8 x 70 kg
 • Vasarakääntö 2 x 6 x 12,5 kg/käsi + 6 x 10 kg/käsi
 • Hauiskääntö z-tangolla 8 x 25 kg, 8 x 27,5 kg
 • Hauiskääntö scottissa käsipainolla 12 x 7 kg/käsi, 12 x 8 kg/käsi

Oli hyvä treeni. Selässä ja haukassa  oli hyvä tuntuma.  Toi maastaveto on mulle kyllä edelleen ihan hepreaa. Uskon, että teen sen jotenkin ihan väärin. 😀 Pelkäsin treenin ajan, että mun kipee olo pahenis mutta onneks ei pahentunut. Treenin jälkeen kotona tein taas perus kehonhuollot.

Torstaina olin taas normisti töissä ja menin töiden jälkeen Kampin Motivukseen. Motivuksessa treenasin itsekseni jalkoja. Nyt ei ollu erikoinen treeni. Kyllä mua sattu jalkoihin mutta jokin puuttui. Ihan hävettää myöntää, että mun oli pakko salilla vastata puhelimeenkin. Menin kyllä syrjään puhumaan. Oli pakko ottaa vastaan työpuhelu. En siis ikinä vastaa treeneissä puhelimeen ellen tiedä, että on jokin hätätapaus.

Torstain jalkatreeniin kuului kyykkyjä, askel kävelyä, jalkaprässiä, jalan ojennusta ja erilaisia vatsaliikkeitä.  Treenin jälkeen kävin Motivuksesa saunassa rentoutumassa (tää oli virhe, koska väsähdin ihan totaalisesti). Tän jälkeen menin tanssiryhmän treeneihin ja treenattiin esityskoreota kuntoon. Nyt selvisi myös seuraavat esityspäivät. Seuraava esitys on 7.3.  Sitä odotellessa.  Pakko harjoitella itsekseen myös tuota esitystä varten jotta uskallan astua lavalle. 🙂

Edelleen muuten taistelen tulevaa flunssaa vastaan. Kurkku vähän kipee, kylmiä väreitä ja outoa oloa. Silti en oo vielä antanut periksi. Punahattu-uutetta, glutamiiniia sekä paljon vitamiineja on nautittu!  Treenit kulkee sen verran hyvin että en halua keskeyttää tätä hyvää treenijaksoa!

Mun viikonloppu starttas nyt Hairspotissa! Istun tällä hetkellä Lauttasaaressa Hairspotin hellissä käsissä!  Ihanaa viikonloppua kaikille! 🙂

Mut löytää myös Instagramista jonne päivittelen enemmän kuvia aina päivien aikana! 🙂 Tulkaahan seurailemaan. 🙂 @johannavaris

 

5 mv pienempi y

 

 

 

 

4 kommenttia

 1. Henna kirjoitti:

  ”Kyllä se mulle peilin kautta aina silmää vinkkaa vielä näin yli 12 vuoden yhteiselonkin jälkeen”, mitä häh onko tossa kirjotusvirhe vai ootko muka asunu sen kanssa jo 13-vuotiaasta asti, ei voi olla mahollista? 😀

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka,

   Kiitos kommentista! 🙂

   Joo siis yhteiselolla tarkoitin meidän yhteistä ”matkaa” eli ollaan seurusteltu kyllä noin pitkään (Joo tiedän olen ollut ihan lapsi kun ollaan tavattu:D). Yhdessä ollaan asuttu ihan konkreettisesti yhteisessä asunnossa noin 8 vuotta. 🙂

   T. Johanna

   • Henna kirjoitti:

    Ahaa selvä! 😀 Sulla on tosi kiva blogi, ootan aina sun postauksia 🙂 Onnea ja tsemppiä treeneihin ja sitten aikanaan itse kisalavoille! 🙂

    • johannavaris kirjoitti:

     Moikka!

     Oi Kiitos paljon! Kiva että lueskelet blogia ja kiitos paljon tsempistä! 🙂

     Yt,
     Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *