Hae
Johanna Tolppola

Viikon Aloitus Treenit ja Tenttipäivä

Eilen juoksin puolikkaan työpäivän jälkeen tenttiin. Oli outoa miettiä pitkastä aikaa, että mitäköhän sitä tarviikaan mukaan. Mukana oli sitten ponnarilla yhteen nivottu setti, jossa oli perinteiset lyijykynät, teroitin ja kumi. 😀 Vois varmaan jossain vaiheessa hankkia kenties penaalin. 😀

Tein kaksi tenttiä ja ne oli tosi nopeasti ohi. Mulla meni vaan kaksi tuntia ja sain kaikkiin kysymyksiin vastattua. En ollut kauheasti lukenut (yhden kerran koealueen), mutta uskon että ne silti meni ihan hyvin.

Oli mukava nähdä muutamaa koulukaveria ja vaihtaa kuulumisia. Täytyy kyllä myöntää, että tuli vähän ikävä kouluaikoja. Oli jotenkin tosi haikeeta lähtee tentin jälkeen koululta pois.  Jossain vaiheessa mulla on vielä edessä, että pääsen / joudun (miten sen nyt ottaa) istumaan taas koulunpenkille ja suorittamaan loput kurssit jotta saan paperit koulusta.

Koulun jälkeen menin Martinlaakson Fitness24Sevenille tekemään päivän treenin. Vuorossa oli olkapäitä ja ojentajia. Sali oli aivan tukossa ja liikkeiden välillä jouduin aika paljon venailemaan että pääsin tekemään kaikki liikkeet.

Tiistain treeni:

  • Rive-punnerrus 12 x 22,5 kg, 10 x 25 kg
  • Vipunostot suorin käsin sivulle istuen 2 x 10 x 7 kg/käsi + istuen 2 x 5 x 5 kg /käsi (3 sek pidolla)
  • Pystypunnerrus kp 2 x 8 x 12,5 kg/käsi
  • Takaolkapäät vinossa penkissä 2 x 12 x 6 kg/käsi
  • Ranskalainen punnerrus z-tangolla 12 x 25 kg, 8 x 27,5 kg
  • Penkkidippi 12 x 45 kg, 12 x 50 kg
  • Ojentajat ylätaljassa kahvalla 2 x 10 x 10 kg / käsi
  • Ojentajat ylätaljassa tangolla 2 x 15 x 30 kg
  • Vipunostot maaten kaaressa 2 x 12 x 7 kg /käsi

Treeni meni ihan hyvin. Se tietenkin vähän häiritsi kun oli niin paljon porukkaa niin joutu odottelemaan. Yritin kyllä katsella jos seuraava liike ois ollu sellainen, että oisin pääsyt tekemään mutta melkein kaikki mitä tarvitsin oli koko ajan varattuna. Lopuksi tein vielä venyttelyt kaikessa rauhassa. Liikkuvuutta on pakko saada lisää!

Vatsa on ollut nyt vähän parempi, mutta iltaisin edelleen kipeä ja tänä aamuna oli taas todella kipeä. Valmentajan määräämä kuitulisä on vähän vatsaa rauhoittanut mutta en ymmärrä miten edelleen tätä voi sattua näinkin paljon. Ruokavalio mulla on kumminkin pysynyt samana jo käytännössä vuosia (raaka-aineet siis) niin ei voi olla mistään allergiastakaan kyse. Huoh! Noh pitää nyt vaan toivoa, että on vain väliaikainen juttu!

 

Tänään mulla on treenit taas Mikon kanssa! En malta odottaa! 🙂

Mut löytää myös Instasta: johannavaris 🙂

 

 

17 mv pp

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *