Hae
Johanna Tolppola

Kehonhuoltoa, Posettelua Ja Treenejä

Perjantaina tein vähän lyhyemmän työpäivän ja menin suoraan töistä Suloon. Sulossa mulla oli varattuna aika jalkahierontaan sekä käsien ja kainaloiden sokerointiin. Mukava oli päästä taas  hoidettavaksi ja vaihtamaan kuulumisia. Jalkahieronnassa multa hierottiin pohkeet, takareidet, peppu ja etureidet.  Jalat oli jumissa mutta ei kumminkaan mitenkään överisti. Hieronta teki todella hyvää ja etureisien pakotus helpottui välittömästi hieronnan jälkeen.

Hieronnan jälkeen oli sokeroinnin vuoro. Mulla ei oo aikasemmin käsiä eikä kainaloita sokeroitu. Mulla on aina ollu ennakkoluuloja, että rupeekohan ne käsikarvat nyt kasvamaan mustana takaisin mutta kuulin, että kun ne sokeroinnilla otetaan niin ne ei todellakaan rupea kasvamaan mustana takaisin vaan itseasiassa tämä saattaa jopa säännöllisesti tehtynä hillitä niiden käsikarvojen kasvua. Nyt on kädet ihanan pehmeät! Kiitos vaan taas Sulolle mahtavasta työstä ja hyvästä palvelusta!

Hyvinvointi Sulo sponsoroi matkaani kisalavoille ja meillä on voimassa oleva yhteistyösopimus. (Nämä pitää nykyisen kirjoittaa näin tarkasti, koska on tullut uudet säännökset bloggajien ja yhteistyökumppanien mainintaan.) 🙂

Muuten en sitten perjantaina mitää tehnyt. Olin vain kotona poikaystävän kanssa ja katseltiin telkkaria.

Lauantaina heräsin jo ennen kahdeksaa ja tein vähän aikaa töitä, jonka jälkeen aloitin lukemaan tenttiin. Opiskelen tuottajaksi töiden ohella ja tiistaina mulla on kaksi tenttiä. Sain ihan ok:sti luettua.

Päivällä menin Leppävaaran Satsiin posettelemaan ystäväni Annin kanssa. Harjoiteltiin T-kävelyä sekä asentoja. Mun omat asennot on vielä aika hakusessa. Varsinkin etupose. Mulla on kehossa niin paljon vielä rasvaa, että musta on hankala katsoa onko pose oikein vai ei, koska kyllähän se asento tulee näyttämään ihan erilaiselta kun rasvat saa pois. 😀

Posettelun jälkeen mentiin molemmat salin puolelle tekemään omat treenit. Meillä oli muutama sama liike ja niitä tehtiin yhdessä. Oli tosi kivaa!

Lauantain treeni:

 • Ylätalja leveällä otteella niskan taakse 2 x 12 x 37 kg
 • Ylätalja leveällä otteella eteen 2 x 12 x 37 kg
 • T-Soutu 3 x 6 x 65 kg
 • Avustettu leuanveto 2 x 8
 • Alatalja rusetilla 2 x 10 x 37 kg
 • Maastaveto tempausotteella 2 x 6 x 50 kg
 • Hauiskääntö z-tangolla 8 x 20 kg, 8 x 22,5 kg
 • Vasarakääntö 2 x 5 x 12,5 kg/käsi + 10 x 10 kg/käsi
 • Hauiskääntö scottissa 2 x 8 x 8 kg/käsi
 • Pulloveri 3 x 6 x 36 kg
 • Vatsat tein 9 erilaisella liikkeellä, 20 toistolla.

Oli todella hyvä treeni ja virtaa oli vaikka muille jakaa! Tein salaa vähän ylimääräisiä liikkeita kun oli vaan niin paljon energiaa. 😀

Lauantaina illalla menin ystävien kanssa leffaan. Mentiin Flamingon Finnkinoon katsomaan Wolf Of Wallstreet. Se oli 3 tunnin leffa mutta silti tykkäsin tosi paljon. 🙂 Teki kyllä mieli karkkia, mutta mun ruokavalioon ei kuulu yhtäkään vapaasyöntiateriaa joten mielihalut piti pitää kurissa.

Tänään luin taas tentteihin oikeaastaan ihan koko päivän. Illalla menin poikaystävän kanssa salille. Vuorossa oli viikon kolmas jalkatreeni; etureidet ja pohkeet.

Sunnuntain treeni:

 • Kyykky vapaalla tangolla 8 x 40 kg, 8 x 50 kg
 • Kyykky smithissä kapealla jalka-asennolla 10 x 68 kg, 8 x 73 kg, 8 x 68 kg
 • Jalkapärssi kapealla jalka-asennolla, päkiöillä, 2 x 12 x 80 kg (hitaasti alas ja hitaasti ylös)
 • Etureidet laitteessa 2 x 10 x 50 kg, + 2 x 20 x 35 kg pumppaukset
 • Askel kyykky liikkuen lyhyellä askeleella 2 x 12 x 15 kg/käsi
 • Pohkeet istuen 2 x 10 x 45 kg
 • Pohkeet seisten 2 x 10 x 98 kg

Lopuksi tein 30 min intervallin, josta 10 min pyörällä ja 20 min crossarilla.

Olin treenin jälkeen aivan hiestä märkänä! Treeni meni hyvin ja olo oli kyllä kaikkensa antanut. 🙂 Kuuntelin treenin aikana varmaan 20 kertaa Skandaalin Salikissa biisin ja itse ainakin saan siitä hyvää buustia ainakin jalkatreeniin. 😀

Tänään on edessä vielä venyttelyä! Huomenan taas uusi viikko! Pitää psyykata ittensä tuohon maanantaihin. Tsemppiä kaikille uuteen viikkoon!

Mua voi muuten seurata myös Instagramissa! Sinne päivittyy joka päivä kuvia. Tulkaahan seurailemaan! Intagramissa mut löytää nimellä: Johannavaris

 

 

55 mv p

 

 

Sulo_Logo

 

pose2

 

pose

 

finnkino

 

ejaj

 

hiki

Olin ”vähän” hikinen jalkatreenin jälkeen. 😀

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *